dana22 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Jeeztro said: abi kapı gelene kadar napacaksınız. ben orda gerildim İşin beni en sıkan tarafı o zaten, ben Amerika'dayım. Kız arkadaşımla kız kardeşim evdeler. Annemle babam yola çıktı, onlar gidiyor şimdi yanlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 çakma kutu koy bi yere ışık yanıp sönen alarm varmışcasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 abi çilingir falan arasınlar 7/24 açık olanlar var. adamların illaki vardır geçici çözümleri falan. bu olay tek sizin başınıza gelmemiştir illaki. fikir olarak bleirttim iş görür inşallah. ben de bir gece bu şekilde evde kalmak zorunda kalmıştım, uyuyamamıştım lan kapının önünde beklemiştim neredeyse ertesi güne akdar. Fistan said: çakma kutu koy bi yere ışık yanıp sönen alarm varmışcasına çakma kutular var, pille çalışıyor. pronet zımbırtısı gibi salak salak yanıyor işte, epey iş görüyor. ben ayrıca caydırıcı kameralardan aldım bauhaus tan. onlar da güzel. kapının tepesine diktim dışarıdan. kabloyu da duvara sokar gibi yaptım, çok tatlı oldu. hoş o kadar uğraşana kadar adam gibi kamera alsaydım da olurdu fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 abi il tutuyorsa yardimci olamaya calisalim diyecegim ama benimle tutma ihtimali bayagi zayif.. hani yoksa 3 4 cifti agirlayacak kadar yerimiz var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 teşekkürler desteğiniz için hepinize @Jeeztro: Çilingir geçici asma kilit vb bir şekilde bu geceyi geçircek gibi halletmiş sanırım. kamera olayını kafaya koydum, kata gelen kişinin bizden başkasıyla alakası olamaz zaten, tek bizim daire var katta. görüntü olduğu zaman kaydetsin, notification şeklinde telefonda çıkarsın. istersem girip bakıyım fotoğrafa/video şeklinde bir sistem kurmayı düşünüyorum kesin. dünyanın öbür ucunda olup elimden hiç bir şey gelmemesi de çok can sıkıcı.. hatunla ayrı yaşarken bi de onun evine girmişti hırsız, yine yurtdışındaydım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Abi kapının çerçevesini yamultmuş olmasın? Çelik kapı monte edilirken içine beton falan dolrurulması lazım sanırım. Hırsızlar çerçeveye kriko yerleştirip genişletiyormış. Geçmiş olsun. Bizim apartmanda biz taşınmadan önce çok olmuş, apartman para toplayıp saga sola kamera kaymuşlar. Düzgünce bi sistem kurmuşlar. Bütün apartman girince daha ucuza maloluyo, bu da bi opsiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Çerçeve ile kapı arasından zorlamış, çerçeve yamulmuştur muhtemelen. Ailemin evindeki kapının takıldığı zamanı hatırlıyorum, beton doldurmuştuk çerçeve içini de buraya yeni taşınmıştık, kapı çerçevesi dediğin gibi dolu değildi muhtemelen. Daha önce bi apartman toplantısında gündeme gelmişti, muhtemelen bütün apartmana takılması yeniden konuşulcak. Kapalı devre, hdd'ye kayıt tutan bir kamera sistemi. Çok pahalı olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 abi o beton doldurma isleminin cok incelikleri vs vs var..biz de yaptirirken gelen soyledi giden soyledi de..en sonunda siz ne kadar sallarsaniz sallayin isini bilen 30 sn den az surede girer abi dediler ..tamam dedim.. celik kapi guclendirme vs diye ararsan birseyler cikiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 %100 girilmicek gibi olmasına gerek yok da en azından tek hamlede sessizce açılmasın. gürültü yapmaları gerekcekse yanaşcaklarını çok sanmıyorum apartman full boş değilse. 30 saniye az bi süre değil, gürültülü bi uğraş olursa duyulur o sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 kamera seti ilani sahibinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Deprem yönetmeliğine göre trde açılamayan çelik kapı üretilmesi yasak, kapının içine beton döktürme olayıda yangın, deprem gibi durumlarda hem sizi hapsetmesi hemde dışarıdan müdahaleyi imkansızlaştırması ile iyi bir şey değil, dış mekan kamerası kullanmaktan kaçının, zira en çok çalınan üründür dış mekan kamerası, hırsızlar genelde dış mekan kameralarını çalıp kaçar, ya iç mekan kam. kullanacaksınız ya da proje anlaşmasıyla tüm dairelere güvenlik sistemi taktıracaksınız, yardım lazım olursa ömden ulaşabilirsiniz yönlendiririm vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Fistan said: çakma kutu koy bi yere ışık yanıp sönen alarm varmışcasına anlaşılıyor çakma olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar