Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çelik kapı

paspatur

Öne çıkan mesajlar

abi çilingir falan arasınlar 7/24 açık olanlar var. adamların illaki vardır geçici çözümleri falan. bu olay tek sizin başınıza gelmemiştir illaki. fikir olarak bleirttim iş görür inşallah. ben de bir gece bu şekilde evde kalmak zorunda kalmıştım, uyuyamamıştım lan kapının önünde beklemiştim neredeyse ertesi güne akdar.

Fistan said:

çakma kutu koy bi yere ışık yanıp sönen alarm varmışcasına

çakma kutular var, pille çalışıyor. pronet zımbırtısı gibi salak salak yanıyor işte, epey iş görüyor. ben ayrıca caydırıcı kameralardan aldım bauhaus tan. onlar da güzel. kapının tepesine diktim dışarıdan. kabloyu da duvara sokar gibi yaptım, çok tatlı oldu. hoş o kadar uğraşana kadar adam gibi kamera alsaydım da olurdu fasd
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler desteğiniz için hepinize

@Jeeztro: Çilingir geçici asma kilit vb bir şekilde bu geceyi geçircek gibi halletmiş sanırım.

kamera olayını kafaya koydum, kata gelen kişinin bizden başkasıyla alakası olamaz zaten, tek bizim daire var katta. görüntü olduğu zaman kaydetsin, notification şeklinde telefonda çıkarsın. istersem girip bakıyım fotoğrafa/video şeklinde bir sistem kurmayı düşünüyorum kesin.

dünyanın öbür ucunda olup elimden hiç bir şey gelmemesi de çok can sıkıcı.. hatunla ayrı yaşarken bi de onun evine girmişti hırsız, yine yurtdışındaydım :S
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kapının çerçevesini yamultmuş olmasın? Çelik kapı monte edilirken içine beton falan dolrurulması lazım sanırım. Hırsızlar çerçeveye kriko yerleştirip genişletiyormış.

Geçmiş olsun.

Bizim apartmanda biz taşınmadan önce çok olmuş, apartman para toplayıp saga sola kamera kaymuşlar. Düzgünce bi sistem kurmuşlar. Bütün apartman girince daha ucuza maloluyo, bu da bi opsiyon.
Sosyal ağlarda paylaş

Çerçeve ile kapı arasından zorlamış, çerçeve yamulmuştur muhtemelen. Ailemin evindeki kapının takıldığı zamanı hatırlıyorum, beton doldurmuştuk çerçeve içini de buraya yeni taşınmıştık, kapı çerçevesi dediğin gibi dolu değildi muhtemelen.

Daha önce bi apartman toplantısında gündeme gelmişti, muhtemelen bütün apartmana takılması yeniden konuşulcak. Kapalı devre, hdd'ye kayıt tutan bir kamera sistemi. Çok pahalı olmasa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Deprem yönetmeliğine göre trde açılamayan çelik kapı üretilmesi yasak, kapının içine beton döktürme olayıda yangın, deprem gibi durumlarda hem sizi hapsetmesi hemde dışarıdan müdahaleyi imkansızlaştırması ile iyi bir şey değil, dış mekan kamerası kullanmaktan kaçının, zira en çok çalınan üründür dış mekan kamerası, hırsızlar genelde dış mekan kameralarını çalıp kaçar, ya iç mekan kam. kullanacaksınız ya da proje anlaşmasıyla tüm dairelere güvenlik sistemi taktıracaksınız, yardım lazım olursa ömden ulaşabilirsiniz yönlendiririm vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...