MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Yan komşum sabah sabah geldi, elinde tablet. Emanın poğaçasını yapalım. İyi yapalım. Su an gülmekten kırılıyoruz, malzeme oranları şahane olmasına karşın, zira işçilikte ağır sıçtık. Şekli şemalini geçtim devasa yaratıklar büyüyor şu an fırında... Ema görse terliği bırakır oklavayla girer şu an... Birazdan önce sonra da yapıcaz, artık ema tutorialı mı kaldırtır şahsen mi oklavayla döver bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Nitekim bir tek sol alttaki karakter kazandı, peynirliyim ben hülayn diye patladı zaiyatı daha fazla bekliyoduk. Ama tadları muhteşem oldu. Tenk yu ema. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 valla mesajı görünce bende giriştim. 10 dakkaya hazır. sonucu az sonra göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ben biliyorum bu işi http://i.hizliresim.com/zE5m1O.jpg http://i.hizliresim.com/kYBjQr.jpg tek kişi olduğumdan malzemeleri yarıya indirirken kabartma tozunu fazla indirmişim. az kabarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ooooh ellerinize sağlık. bence süper olmuşlar :) aferin size valla. hatta oley! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 denicem eve gidip yalnız davul fırında olur mu başka fırın yok evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Olur. Daha bile guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 di haklı. onaylıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 şunu yapamayan ben adamım diye gezmesin zaten bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar