kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Cons said: ahahahaha noluyo lan anan meşhur oldu onun tartışması yaşanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Cons said: ahahahaha noluyo lan kendimi göt ettim durduk yere önemli bişi yok sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Yazıda yabancı kelimelere ek kullanılırken Türkçe okunuyormuş gibi ek getirilir diye biliyorum ben de. Yazıda "edge'yi", konuşmada "ec'i" demek caiz gibi yani değişmediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ek bilgi : azericede yazıldığı gibi okuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 imamizer said: ahahah consu cuce falan sanıp ciddiye aldılar galiba ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 axedice said: Şematik gösteriyorum kafalar karışmasın. http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/patikahvesi_zpsd360dcc7.jpg HOHAHOHO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Baggio said: Yazıda yabancı kelimelere ek kullanılırken Türkçe okunuyormuş gibi ek getirilir diye biliyorum ben de. Yazıda "edge'yi", konuşmada "ec'i" demek caiz gibi yani değişmediyse. buna dair internette bulunabilen tek güvenilir bilgi sostizm'in koyduğu e-posta ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 lisede türkçe dilbilgisi kitabında vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Bence siz kısaltmaları anımsıyorsunuz. USA'dan. CIA'dan gibi kullanılıyor. Onunla karıştırmış olmalısınız. Mare örneğinden çağrışımla ben de ultima döneminden şunu hatırladım. Yer: internet cafe Abi HORSESİNDEN düşüren MACE gelcekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 nette bir sürü var nasıl olması gerektiğini yazan ama resmi bişey yok tdk nin mektubunda bile hata var bi kaç tane evinde yazım klavuzu varsa bak onda yazıyordur en basitinden yabancı bir kelimenin hangi dilden olduğunu ve nasıl okunacagini bilemeyebilirsin, o yüzden ekler türkçe okunuşuna göre koyulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar