Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

otopark.com daki elemanlar

chrome

Öne çıkan mesajlar

paramecium said:

Selam,

Abi o bulvar taş döşeli değil mi? Hangi akıl ile o yolda hız yapılır?!?

Adam haklı bu arada :

Saygılar.

ana bulvar tas, brandiuma giden arka yol
(asil orda yarisiyorlar) asfalt. eskiden asayisci polisler geceleri durup kimlik kontrolu cevirmesi yapiyorlardi, 1 senedir onlari da gormuyorum orada. trafik polisi hic gormedim zaten bunca senedir.
Sosyal ağlarda paylaş

benim memleketimde trafik polisi esittir = trafik vakfi cekicisine binip surumden kazanacagi belli bazi park sIkIntIsI olan semtlerde arac cekip ceza kadar harac toplamak + aksam 18:00 a kadar 70 hiz siniri olan yerde 90 la gidene tuzak radar kurmak + kopru yollarinda cakarlar yakan emniyet seridi araclarina selam vermek

kendileri baska bir ise yaramiyor. gece yarisindan sonra yarisana kimsenin dokundugunu gormedim. sen ay sonlarina dogru dalginlikla bir 10 km gec hiz sinirini sacma sapan bir yerde, bak neler oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada arkadaşların orda hız yaptığı yarıştığı yalan abi. evet hızları yüksek fakat o yolda ters eğimden dolayı , yani çok bilmem bu işleri ama heralde sağa doğru viraj varken ters tarafa eğim var yolda.

kaza zaten yola atlayan bir bayan yüzünden oluyor , bayana çarpmamak için direksiyonu kırıyor arkadaş ve yol kenarındaki toprak birinkintisinden havalanıyor , araç ters dönüyor ve site duvarına çarpıyor tavan kısmı ve duvarın üst kısmı bıçak gibi kesiyor arabayı..

final destination gibi kaza abi , olmak istedi mi oluyor işte..

öyle hemen milyonluk araba bilmem ne tribine girmeyin hemen bilip bilmeden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...