Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 aciklandi http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_4-6434.php 1440 x 2560 pixels, 5.7 inches vs vs vs http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/7e4cf15b0a78f5284faf2ff2a10ecee4/200683006/note4side.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Ekran zaten güzeldi bakalım şimdi nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 9 ay oldu note 3 alalı, cok memnunum, bu da imba olur muhtemelen, tek sıkıntısı hiç bir kılıfın guzel durmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 yanlis oldu video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Büyük telefon bir daha asla, Çanta lazım abi bu telefon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 note 3 ün fiyatı da düşsün de hele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 %50'ye 30dk'da mı şarj oluyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 hayallerimdeki telefon bu işte.... özellikle bununla SAMSUNG GEAR S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ne işe yarıyor bununla birlikte ne fonksiyonunu arıyorsun yani merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 böyle telefon yapıyolar sonra "NEDEN İNSANLAR İPHONE ALIYOR" diye soruyolar... ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bu kadar büyük bir telefonu çantamdan vs çıkarmadan kullanabilmemi sağlıyor daha ne yapsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Esh said: böyle telefon yapıyolar sonra "NEDEN İNSANLAR İPHONE ALIYOR" diye soruyolar... ayıb. bir hafta kaldi bekliyoruz :) hata ile aldim htc m8 ve sonrasinda samsung s5 kasiniyorum gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 tasarım olarak ekstra bir şey yok sanırım note 3 un uzerıne, sadece extra donanım eklemısler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Vulcan_Lionheart said: bu kadar büyük bir telefonu çantamdan vs çıkarmadan kullanabilmemi sağlıyor daha ne yapsın.. cep telefonu değil mi bu, neden çantanda taşımak zorunda kalıyorsun ki? çantandan çıkarmadan kullanmanı sağlayan aparat bedava mı? her zaman çanta ile mi geziyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 celeb vagina selfiesi için fazla büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bu alet tam olarak telefon sayılmaz zaten phablet deniyor bunlara bilmiyorsan, çanta lafın gelişi, arka cebime hatta ön pantalon cebime de rahatlıkla sığıyor ..note 3 kullanıyorum, genellikle de çanta kullanıyorum evet ama telefon için değil özellikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Esh said: vagina selfiesi bu ne ya hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 yok bilmiyordum tabletle cep telefonu arasında olduğunu. yani tablet değil, cep telefonu değil anladığım kadarıyla. bir aparatla cep telefonu gibi olabiliyor ama o da paralı anladığım kadarıyla. eğer cepte taşınıp, rahat kullanılıyorsa eyvallah ama erkek adamın sürekli çantayla dolaşmasını beklemek veya aparatla cep telefonu özelliğine sahip olması baya başarısız tasarlanmış gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 evet dediğin gibi telefon-tablet melezi bunlar ekran boyutu 5 inch ve üzeri tüm aletler gibi..o saat şeklinde aparat işin lüks kısmı,kullanmak için şart değil yanlış anlaşılmasın normal telefonlarda da kullanabilirsiniz o saati ben de gear var mesela gayet kullanışlı özellikle araç kullanırken kullanmayı kolaylaştıran bluetooth kulaklığın ekranlı olanı gibi düşünebilirsin..kolaylık sağlıyor o kadar. çanta olayına gelince... erkeklikle nasıl bağdaştırdın çantayı onu çözemedim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 erkeklikle bağdaştırmadım ya kadın sürekli çanta taşıyor ama erkek sürekli çanta taşımıyor, iş güç çerçevesinde evet ama akşam dışarı çıkacaksım fıstık gibi giyinmişsin yanına çanta mı alacaksın örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Das Bingeldak, çok trolledin abi yeter sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 yok hocam almıyorsun tabi :) ama cebine de sığıyor yani o kadar da değil :) dene kendin gör istersen .. ha çantayı da neden kullanıyorum? hacı bütün pantalonlarımın arka cepleri cüzdan yüzünden delindi yahu, anahtar,bozuk para vs de yan ceplerimde bacağıma batıyor arkadaş.. bu yüzden kullanıyorum çanta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 adam freebag in populer oldugu 89-96 cağında yaşıyor. bence gayet makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 freebag değil bundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 What i think i look like What it really looks like Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar