Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note 4


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

yok bilmiyordum tabletle cep telefonu arasında olduğunu. yani tablet değil, cep telefonu değil anladığım kadarıyla. bir aparatla cep telefonu gibi olabiliyor ama o da paralı anladığım kadarıyla. eğer cepte taşınıp, rahat kullanılıyorsa eyvallah ama erkek adamın sürekli çantayla dolaşmasını beklemek veya aparatla cep telefonu özelliğine sahip olması baya başarısız tasarlanmış gibi geldi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet dediğin gibi telefon-tablet melezi bunlar ekran boyutu 5 inch ve üzeri tüm aletler gibi..o saat şeklinde aparat işin lüks kısmı,kullanmak için şart değil yanlış anlaşılmasın normal telefonlarda da kullanabilirsiniz o saati ben de gear var mesela gayet kullanışlı özellikle araç kullanırken kullanmayı kolaylaştıran bluetooth kulaklığın ekranlı olanı gibi düşünebilirsin..kolaylık sağlıyor o kadar.

çanta olayına gelince...

erkeklikle nasıl bağdaştırdın çantayı onu çözemedim ama :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok hocam almıyorsun tabi :) ama cebine de sığıyor yani o kadar da değil :) dene kendin gör istersen .. ha çantayı da neden kullanıyorum?

hacı bütün pantalonlarımın arka cepleri cüzdan yüzünden delindi yahu, anahtar,bozuk para vs de yan ceplerimde bacağıma batıyor arkadaş.. bu yüzden kullanıyorum çanta :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...