Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ya hiç anlamıyorum nedense çoğu kişi lakers diyince olumsuz şeyler söylüyor.3 sene üst üste şampiyonluk shaq ve kobe'nin domine edip diğer takımlara hiç şans bırakmamalarımıydı sorun?Kobe'nin zengin bir yaşam sürüp hareketlerinin şımarık gözükmesimiydi?Shaq ile Kobe arasındaki güvensizlik miydi?Hatta anti lakers fan clup ları bile var.Bu kadar abartmalarını anlamıyorum doğrusu.Bunun yanı sıra Lakers bu sene kadrosuna göre iyi gidiyor bence.Beğendiklerim elbette KOBE,Mihm(çok hoşuma gitti iyi pivot) ve lamar odom.Sizin Lakers a olan düşünceniz ne önyargısı olan varmı?[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Lakers = Microsoft Popüler olanı beğenmeme, marjinal olma tutkusu, ben demiştimcilik, kısaca Hıncal Uluç'luk :-)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bende lakers'ı sevmem kendi açımdan neden diye sorarsan üste üste şampiyon olmalarındanıd heyecan yoktu eskiden ondan sevmezdim =D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Lakers dan nefret ediyorum çünkü karizmatik takım şehrin avantajını kullanıyorlar (bkz Malone + Payton )[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ardard şampiyon olunca tabi biraz düşmanlık doğuyo, hep onlarmı kazancak[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 LA in sevilmemesinin nedeni hakikaten tam bi fenomen bence.İşin tuhafı bende sevmiyorum LA yi. Hadi NBA yi domine etti ondan sevmiyorum diicem o olmaz.Çünki zamanında CİCHAGO da NBA yi domine etmişti ama ben hastasıydım.Hadi Kobeyle SHAQ dan başkası yoktu ondan sevmiyodum diicem o da olmaz. Çünki Jordan da tekti Chicago da...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Popülerse bizden değildir :)[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 nefret ediyorum ben lakersdan..çünkü oynayanlardan nefret ediorum başta kobe olmak üzere..nba'in fenerbahçesi gibi gördüğüm içindir belki de[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya valla şu populer olandan kaçma düşüncesie katılmıyorum. sizinkini bilmem ama bizim nesilin hepsi nerdeyse Chicago'ludu. çünkü orda Jordan vardı. Pippen vardı. Rodman vardı. Phil Jackson vardı. Steve Kerr vardı. vardı oğlu vardı. onlarda ligi domine ettiler senelerce ama kimse "sinir oluyorum chicago'ya" demiyodu. Hatta herkes Chicago sweat'leri giyiyodu. O kırmızı formadan varsa kral oluyodun yaw.Millet Fast Break'in jordan'la ilgili haberlerini bekliyodu.Chicago özel sayısı olsa diyodu. Bi kere jordan özel sayısı yapmışlardı, bayram gibi olmuştu yemin ediyorum. O zaman Fast Break alanların hepsinde vardır o sayı eminim. Böyle kapağında kahverengi cizgilerle jordan çizilmişti.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Gilean, 08 Ocak 2005 16:01 tarihinde demiş ki: nefret ediyorum ben lakersdan..çünkü oynayanlardan nefret ediorum başta kobe olmak üzere..nba'in fenerbahçesi gibi gördüğüm içindir belki de Aslıda benzetme çok doğru oldu. Gerçekten de LA nba'in FB sidir.Çünkü şehir,takım,taraftar LA de de tıpkı fenerbahçedeki gibi iç içedir ve medyada en çok ilgi gören takımdır(bi de NYK var)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane13 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 valla bizim okulda çok sevilir.zaten sorunda bu herkes seviyo diye sevmiyom[signature][hline]İmzasını bulmayan adam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben sevmem çünkü Kobe Bryant adlı şahıstan nefret ediyorum. Kişiliği ve davranışları yüzünden.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: forgiver, 08 Ocak 2005 15:52 tarihinde demiş ki: ardard şampiyon olunca tabi biraz düşmanlık doğuyo, hep onlarmı kazancak O zaman benim gibi Celtics taraftarlarının durumu daha da vahim. 1965-66 Boston Celtics Los Angeles Lakers 4-3 1964-65 Boston Celtics Los Angeles Lakers 4-1 1963-64 Boston Celtics San Francisco Warriors 4-1 1962-63 Boston Celtics Los Angeles Lakers 4-2 1961-62 Boston Celtics Los Angeles Lakers 4-3 1960-61 Boston Celtics St. Louis Hawks 4-1 1959-60 Boston Celtics St. Louis Hawks 4-3 1958-59 Boston Celtics Minneapolis Lakers 4-0 1957-58 St. Louis Hawks Boston Celtics 4-2 1956-57 Boston Celtics St. Louis Hawks 4-3 10 sezonda 9 şampiyonluk ve bunun 8 tanesi ardarda. İşin açıkcası uzun zamandan beri takip ederim ama sevmediğim takım şudur diye hiç düşünmedim. Sonuçta ben Kelt'ime bakarım. Yukarıda yazıldığı gibi bu biraz da popülariteden kaynaklanabilir. buna benzer bir başka durum da italya futbol liginde Juventus'un sevilmemesidir. Hatta gözümlede görme şansı bulduğum italya'da bir çok şehirde Juvantusu sevmeyenler derneği var. Hoş bir başka açıdan bakacak olursak, celtics uzun bir dönem beyaz takımı olduğu için sevilmedi, pistons hep badboy ları ile ün yaptı, lakers'da deli gibi bütçesi ile, knicks'de hollandalı göçmenleri ile. Yine de ben daha NBA da italya'daki gibi bir uygulama görmedim. [signature][hline]e-mail:[email protected] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 [Bu mesaj Kumadam tarafından 08 Ocak 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kumadam tarafından 08 Ocak 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Gilean, 08 Ocak 2005 16:01 tarihinde demiş ki: nefret ediyorum ben lakersdan..çünkü oynayanlardan nefret ediorum başta kobe olmak üzere..nba'in fenerbahçesi gibi gördüğüm içindir belki de en iyi her zaman kiskanilir :p[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Gilean, 08 Ocak 2005 16:01 tarihinde demiş ki: nba'in fenerbahçesi gibi gördüğüm içindir belki de sarı laviverti sarı morla karıştırıyo olmayasın! :P[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Lakers sevilmez... Ama genelde NBA bilmeyenler direk atlarlar lakers seviyoz severek izliyoz şak 1 numara kobide ondan sonra biliyoz çok mutluyuz falan... O nedenle bu tip rezilliklere malzeme vermemek içinde sevilmiyo olabilir..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Sheref Msn'de Fii tarihinde demiş ki ; Ohh kafam 1 Ytl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Juve'nin olayi biraz da fazla `$aibe` olayina kari$masindan geliyor, Kumadam.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 çünkü kobe+shaq la bırak 3 şampiyonluğu kırılmadık rekor bırakmamaları lazımdı bunlar naptılar bi sezon şampiyonluğu sas a kaptırınca gidip en hayvani takımı kurdular ama bi .ok olamadılar :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 emekçiyiz biz nerde gariban onları destekleriz. kapitalistler tutsun lakers'ı[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 futbolun real madridi gibi denilebilir artik bende semiyorum lakers'i nerde o 80 lerdeki takim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 valla sanırım Lakers i seven sadece ben warım aranızda ha :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yapma Infarctus :p cok kisiyiz merak etme heh[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Nukem_Verite, 08 Ocak 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Chicago Rulz!!! Jordan'dan sonra gittiğimiz ilk draft bazlı rebuildde başarısız olduk ama bu sene gayet başarılı bi draft olduğunu düşünüyorum. Ben Gordon Luol Deng Chris Duhon Andres Nocioni gayet iyi oyuncular olucaklar. Eddy Curry'de kendinden beklenen performansı bi verirse Chicago özlediği günlerenie kavuşucak inşallah Ne demişler efenim Chicago dan ne cacık olur ne de çorba.Artık Chicago da her şey şu da olursa o da olursa bu da olursalara bağlı elindeki Elton Brand i veren takıma ben ne diyim[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kobe tek başına sevmemek için yeterli bi sebep karl malone 2. bir sebep oldu[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Peki Kobe'yi sevmemenin sebebi ne?Şımarık davranış muhabbeti mi yapcaksınız yine.[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar