Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden şöyle bir sevgili bulamıyoruz bu ülkede?

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Anhora said:

SenariouS said:

inceden 4x4 virali sanki resim
asdfadsfdsf
onun disinda sen agir kezbanlara takilmissin simdiye kadar sanirim

yok lisede güzel kızlarla çıkmıştım. ben genelde asosyal kızları tercih ediyorum. daha gizemli geliyorlar sdfs

al kardeş sana bol bol gizem
http://galeri3.uludagsozluk.com/174/b%C4%B1y%C4%B1kl%C4%B1-k%C4%B1z%C4%B1n-a%C5%9Fk%C4%B1m-demesi_210123.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

amerikanlılar reserved diyor kendi dünyasında yaşayan ama herkesi değil belirli tipleri arayanlardan bahsediyorum.

Reserved'i yahoo answers da şöyle açıklamış biri:

It means you are quiet and keep things to yourself. You don't open up to people either readily, right away or even at all. You hold things inside and would sooner stay in the background than put yourself out front for all too see. You're careful about what you reveal about yourself and what you say to others.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

SenariouS said:

inceden 4x4 virali sanki resim
asdfadsfdsf
onun disinda sen agir kezbanlara takilmissin simdiye kadar sanirim

yok lisede güzel kızlarla çıkmıştım. ben genelde asosyal kızları tercih ediyorum. daha gizemli geliyorlar sdfs

güzel kız ≠ kezban diye bişi yok
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

amerikanlılar reserved diyor kendi dünyasında yaşayan ama herkesi değil belirli tipleri arayanlardan bahsediyorum.

Reserved'i yahoo answers da şöyle açıklamış biri:

It means you are quiet and keep things to yourself. You don't open up to people either readily, right away or even at all. You hold things inside and would sooner stay in the background than put yourself out front for all too see. You're careful about what you reveal about yourself and what you say to others.

o sevgili bulamamislarin uydurmasi
Inanma her boka
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...