mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Llama said: aga ben 10 kızdan 9na böyle sarılıyorum lan anamız bacımız var onlar hariç de onlar 10da 1i olan dilime giriyo de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ne bileyim ya ben duygusal adamım amk sakinliği seviyorum konuşmadan anlaşmak istiyorum ama çok konuşuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Sarılan kız mı bulunamamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 yok beresi olan kız bulamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bi acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 mulgear6 said: Llama said: aga ben 10 kızdan 9na böyle sarılıyorum lan anamız bacımız var onlar hariç de onlar 10da 1i olan dilime giriyo de Hahahahahahaha şu vine geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bu kız yollu abi akşam gelmiş eve gitmemiş hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 mulgear6 said: lan anamız bacımız var onlar hariç de onlar 10da 1i olan dilime giriyo de valla abi izmirde ise her zaman risk var şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 araba onunde sarilacak kiz cok spesifik olmus. arabasi olan erkek ariyodur lan belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kız kahve içmeye çağırmamıssa ayıp etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 4x4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Nasıl hayatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 aquila said: araba onunde sarilacak kiz cok spesifik olmus. arabasi olan erkek ariyodur lan belki de. kızları %50si öyle arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 inceden 4x4 virali sanki resim asdfadsfdsf onun disinda sen agir kezbanlara takilmissin simdiye kadar sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 SenariouS said: inceden 4x4 virali sanki resim asdfadsfdsf onun disinda sen agir kezbanlara takilmissin simdiye kadar sanirim yok lisede güzel kızlarla çıkmıştım. ben genelde asosyal kızları tercih ediyorum. daha gizemli geliyorlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 al bi range o kızlar seni bulur zaten merak etme koçero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Kate upton topiğinin devamı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Anhora said: SenariouS said: inceden 4x4 virali sanki resim asdfadsfdsf onun disinda sen agir kezbanlara takilmissin simdiye kadar sanirim yok lisede güzel kızlarla çıkmıştım. ben genelde asosyal kızları tercih ediyorum. daha gizemli geliyorlar sdfs al kardeş sana bol bol gizem http://galeri3.uludagsozluk.com/174/b%C4%B1y%C4%B1kl%C4%B1-k%C4%B1z%C4%B1n-a%C5%9Fk%C4%B1m-demesi_210123.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Anhora said: yok lisede güzel kızlarla çıkmıştım. ben genelde asosyal kızları tercih ediyorum. daha gizemli geliyorlar sdfs gercek asosyal kizin cikma ile isi ne ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Kızın duruşu ilginç,fazla yaklasmayayım bu barzoya yoksa dayayacak tarzında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Ahahahahahaha kıza tövbe ettirir insanı bu resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 amerikanlılar reserved diyor kendi dünyasında yaşayan ama herkesi değil belirli tipleri arayanlardan bahsediyorum. Reserved'i yahoo answers da şöyle açıklamış biri: It means you are quiet and keep things to yourself. You don't open up to people either readily, right away or even at all. You hold things inside and would sooner stay in the background than put yourself out front for all too see. You're careful about what you reveal about yourself and what you say to others. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Anhora said: SenariouS said: inceden 4x4 virali sanki resim asdfadsfdsf onun disinda sen agir kezbanlara takilmissin simdiye kadar sanirim yok lisede güzel kızlarla çıkmıştım. ben genelde asosyal kızları tercih ediyorum. daha gizemli geliyorlar sdfs güzel kız ≠ kezban diye bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Anhora said: amerikanlılar reserved diyor kendi dünyasında yaşayan ama herkesi değil belirli tipleri arayanlardan bahsediyorum. Reserved'i yahoo answers da şöyle açıklamış biri: It means you are quiet and keep things to yourself. You don't open up to people either readily, right away or even at all. You hold things inside and would sooner stay in the background than put yourself out front for all too see. You're careful about what you reveal about yourself and what you say to others. o sevgili bulamamislarin uydurmasi Inanma her boka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar