Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 kız 2 yalanı sentezleyebileceği en mantıklı yolu seçmiş ama yine de meh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 dana22 said: bir de goz var nizam var operasyon nerede kafada..bir beyin ameliati olsan en az 15 gun hastanedesin ve kafanda ciddi sekil bozuklugu olur bla bla..sonrasinda radyo kemo..sac bas kalmaz vs.. şu tamamen ayrı nokta tabi ya asdkjashdas ulan burnumdan kist aldılar 15 gün o burun kendine gelemedi klsajdaskljda beyin dio kız, sonra da "aaaa işte ameliyatta karnımı da ellediler" fln diebilio. sabah neşesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 daha önce de aynı travmayı yaşatmıştı eski bi kız arkadaşım. o zaman o 15 ben 17 yaşındaydım. bunu da biliyordu bu son kız. vazektomiyi ne zamandır düşünüyordum da artık kararlıyım araştırmaya başladım nereler yapıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 beyin ameliyatinda kafayi actiklarinda athena mi firlamis kizin kafasindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 DaidaFlu said: vazektomiyi ne zamandır düşünüyordum da artık kararlıyım araştırmaya başladım nereler yapıyor diye. abi kız yerine sen beyin ameliyatına girmiş olma? Deli misin nesin bi dur alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 vasektomi yaptırıp da ereksiyon sorunu yaşayan/hassasiyetini yitiren/orgazmın seksin tadı kaçtı kuvveti azaldı diyen sürüyle adam var lan o riske girilir mi? hani bak sonra vazgeçmek istersin dönüşü garanti değil vs. onlara girmiyorum bile. ayrıca şu topici açıp açıp sırıtıyorum ya inanır gibi olman arada gidip gelmen falan süper sdlkfmsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 PrudenT said: vasektomi yaptırıp da ereksiyon sorunu yaşayan/hassasiyetini yitiren/orgazmın seksin tadı kaçtı kuvveti azaldı diyen sürüyle adam var lan o riske girilir mi? hani bak sonra vazgeçmek istersin dönüşü garanti değil vs. onlara girmiyorum bile. ayrıca şu topici açıp açıp sırıtıyorum ya inanır gibi olman arada gidip gelmen falan süper sdlkfmsdfs Bu ne lan. Ya bu adamlar bizzat tanınıyor ki Oha, ya da oturulup detaylı araştırılmış, o ayrı Oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Çok ender durumlarda kadınlar hamile iken regl olabiliyorlar , fakat baya baya düşük bir olasılık.. eğer kız hamile ise senden bu kadar kolay ayrılmak istemiyorsa emin ol onu arkadaşına değil gelip direk sana söylerdi ve başına baya bir ekşirdi. kızın psikolojik sorunları olduğu belli , o yaşlardaki insanların direk ilgi beklemek için uydurduğu yalanlar gibi geldi , beyninde ki tümörde dahil. korkma bence hepsi yalan ve hasta bir kızın senden ilgi beklemesinin bir neticesi bu. tabi bu dedikleri doğru ise kızın ; gg no rmk edit: lan herşey belli olmuş zaten okumadan yazdık bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 sabonis said: Bu ne lan. Ya bu adamlar bizzat tanınıyor ki Oha, ya da oturulup detaylı araştırılmış, o ayrı Oha araştırmacı ruhumuz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Yaş kısmına kadar bi'arkadaşımın eski kız arkadaşıyla çıkıyosun falan sandım, baş harften kıllatmayı falan düşünüyodum. arkadaşımın şimdi çok tatlı bi hayatı var, oluyo geçiyo bunlar. kurtulmana bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 şu topici her görüşümde hala olamadın mı lan diyesim geliyo sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Harbiden ya noldu doğdu mu çocuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 yok yea. zehirli kezbana denk gelmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 15 yaşında seks yapıyor olsaydım çok farklı bir insan olacağımı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar