Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba mı oluyorum?

DaidaFlu

Öne çıkan mesajlar

dana22 said:

bir de goz var nizam var operasyon nerede kafada..bir beyin ameliati olsan en az 15 gun hastanedesin ve kafanda ciddi sekil bozuklugu olur bla bla..sonrasinda radyo kemo..sac bas kalmaz vs..

şu tamamen ayrı nokta tabi ya asdkjashdas

ulan burnumdan kist aldılar 15 gün o burun kendine gelemedi klsajdaskljda

beyin dio kız, sonra da "aaaa işte ameliyatta karnımı da ellediler" fln diebilio.

sabah neşesi gibi
Sosyal ağlarda paylaş

vasektomi yaptırıp da ereksiyon sorunu yaşayan/hassasiyetini yitiren/orgazmın seksin tadı kaçtı kuvveti azaldı diyen sürüyle adam var lan o riske girilir mi? hani bak sonra vazgeçmek istersin dönüşü garanti değil vs. onlara girmiyorum bile.

ayrıca şu topici açıp açıp sırıtıyorum ya inanır gibi olman arada gidip gelmen falan süper sdlkfmsdfs
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

vasektomi yaptırıp da ereksiyon sorunu yaşayan/hassasiyetini yitiren/orgazmın seksin tadı kaçtı kuvveti azaldı diyen sürüyle adam var lan o riske girilir mi? hani bak sonra vazgeçmek istersin dönüşü garanti değil vs. onlara girmiyorum bile.

ayrıca şu topici açıp açıp sırıtıyorum ya inanır gibi olman arada gidip gelmen falan süper sdlkfmsdfs

Bu ne lan. Ya bu adamlar bizzat tanınıyor ki Oha, ya da oturulup detaylı araştırılmış, o ayrı Oha
Sosyal ağlarda paylaş

Çok ender durumlarda kadınlar hamile iken regl olabiliyorlar , fakat baya baya düşük bir olasılık.. eğer kız hamile ise senden bu kadar kolay ayrılmak istemiyorsa emin ol onu arkadaşına değil gelip direk sana söylerdi ve başına baya bir ekşirdi.

kızın psikolojik sorunları olduğu belli , o yaşlardaki insanların direk ilgi beklemek için uydurduğu yalanlar gibi geldi , beyninde ki tümörde dahil. korkma bence hepsi yalan ve hasta bir kızın senden ilgi beklemesinin bir neticesi bu.

tabi bu dedikleri doğru ise kızın ; gg no rmk

edit: lan herşey belli olmuş zaten okumadan yazdık bizde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...