jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Fiyat sormak icin bu kadar seyi niye anlattigini anlayamadim Sen eski kiz arkadasindan daha bir drama queenmiaain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Sonuc olarak gidipte konu hakkinda konusmak istersen ve makeup seksden sonra hamile kalirsa kurtaj icin 3k yi filan gozden cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 abi regl değil kanama da olabilir o ihtimal beynimi yiyor işte. de 3-4 gün sürer mi lan kanama? hiç ihtimal vermezdim ama ağır dramaya maruz kalıyor olabilirim. eğer bu hamilelik mevzusu yalansa beyin ameliyatı mevzusu da yalan olabilir. güven kırmaya bak. yarın geçiricek operasyonu eğer geçiricekse, birazdan arayıp konuşucam. ki her halükarda (hamile + ameliyat) (hamile değil + ameliyat) yanında olacağım zaten o konuda bir sıkıntı yok. sıkıntı gerçekten kandırılıyor olmam. fiyat sormamın sebebi de altından kalkabilir miyim amacıylaydı. 2k alıyorum aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kanamayla regli karistirmak? burdan konu "benim zarim elastikmis" e kadar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ooo gerçek kesit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 3-4 gün sürmez kanama. said: Akış Özellikleri Regl kanaması çok yoğundur ve normalde en az üç gün sürer. İmplantasyon kanaması sınırlıdır, neredeyse lekelenme gibidir. İmplantasyon kanamasının süresi kadından kadına değişiyor olsa da, genel olarak bir iki gün içerisinde geçer. Ama bazı nadir durumlarda kadınların 12 güne kadar süren uzun implantasyon kanamaları yaşadığı görülmüştür. Dolayısıyla, implantasyon kanamasına dair kesin bir süre vermek zordur. Akış Rengi Akışın rengine bakarak implantasyon kanaması mı yoksa regl mi olduğunu ayırt edebilirsiniz. İmplantasyon kanamasındaki kanın rengi pembemsi veya kahverengimsidir. Bunun sebebi, implantasyon kanının vücuttan çıkmasının biraz zaman alması ve dolayısıyla tazeliğini yitirmesidir. Normal regl kanamasındaki kan rengiyse kırmızıdır ve içinde bol miktarda pıhtı bulunur. İki kanama türü kolaylıkla ayırt edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 o zaman sıkıntı yok gibi. aradığımda emin olmak için yarınki ameliyatın yerini zamanını ve doktorun adını öğrenicem yarın araştırmak için. eğer bu yalansa zaten yabacak bir şey yok iyi ki ayrılmışım derim. eğer bu doğruysa ulan beyin ameliyatını yabacak hekim bu hastanın hamile olup olmadığını araştırmaz mı? diye düşüneceğim doğal olarak. hamile bir insanı kendi belirtmese bile bir şekilde öğrenip ameliyata sokmamaları lazım değil mi zaten? ilginç teoriler dönüyor kafamda. yıllarını bu işe verip cerrah olmuş bir adam bir bakışta anlamaz mı abi karşısındaki hastanın hamile olma ihtimali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 "Tatar Ramazan" said: pontipati said: SeaGle said: 3 hafta önce regl olduysa 2 aylık hamile olmasına imkan yok tıbbi açıdan. tamam cinsel sağlık bilgim iyi durumdaymış huzurla kate upton leak topiğine gidebilirim artık http://galeri8.uludagsozluk.com/406/%C3%A7ok-cahilsin-ke%C5%9Fke-%C3%B6lsen_584959.jpg sdfsd caps yaptım yeni http://i.capsspot.com/s/21/10/933793.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 offf sıgıl ya lan hatun haftasonu hasta olucam deyip duruyordu. yaşasın ampirizm. off kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ponti allah aşkını banla kendini, kurtar bizi capslerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 pontipati said: "Tatar Ramazan" said: pontipati said: SeaGle said: 3 hafta önce regl olduysa 2 aylık hamile olmasına imkan yok tıbbi açıdan. tamam cinsel sağlık bilgim iyi durumdaymış huzurla kate upton leak topiğine gidebilirim artık http://galeri8.uludagsozluk.com/406/%C3%A7ok-cahilsin-ke%C5%9Fke-%C3%B6lsen_584959.jpg caps yaptım yeni sdfg http://i.capsspot.com/s/21/10/933793.jpg http://bilgicagi.com/Files/ArticleImages/photo_30012014185846_4549.jpg adsadasdasdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ahahah tam bir liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kız 90% yalan söylüyor hamilelikle ilgili her türlü sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kizla konusmamaya devam edersen, bu gizemi hep beraber cozebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Doğursun işte genç baba ol, ne var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 anlamadım neden bir test alıp kızın evine gitmiyorsun da gerçekten bunu bir mystery haline getiriyorsun. hayat bu kadar kolay mı lan sizin için. ben şunu gece 3'de öğrensem nöbetci eczane bulur saat 4'de kızın kapısında olur 4:15'de çubuğa işetirim. bu ne rahatlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 gidemem abi kızın kapısına 2 saatlik yolda oturuyor. en fazla yarın buluşup kan testi yaptırabilirim o da ameliyat olayı doğruysa yapamam vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Regl olmasına rağmen bir kadın hamile olabilir , kızın söylediği tüm bu şeyler beynindeki tümör yüzünden kurmuş olduğu şeyler olabilir. Ayrıca her ameliyattan önce kan testi yapılır ve hamile olduğu anlaşılır. Hele iki aylıksa. Balık yiyin gençler balık. Bol bol yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kader sana çocuğu koymak istedikten sonra bakireyken bile hamile kalabiliyo kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 o zaman en azindan peygamber babasi olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Karag8z said: Kürtaj? ve sadece sen hazır hissetmiyorsun diye. Tebrikler. Bende bazen kendime bencilce mi davranıyorum diye kızardım. Sayende terapi görmüş gibi oldum. Bu arada sen bildiğin gibi davran. Nasılsa sen hasta olursan 2 laklak yapacak insan zor bulacan. abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 abi iki ucu boklu değnek ama dış gebelik ihtimali olabilir mi? Onda regl oluyodu galiba kadın farketmeden. Ne diyonuz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 abi şu hikayenin hamilelik kısmı hariç 1 e 1 yaşadım yannız. arada duygu sömürüsü mü yapıyor diye düşündüydüm fln hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar