DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 durumu izah edeyim hemen özetle. yaklaşık 2 hafta önce kız arkadaşımdan ayrıldım. beklenti farklılıklarından dolayı ilişki yürümüyordu. o bitirmeyi önerdi ben de en mantıklısı bu deyip ayrıldım ilerleyen günlerde. neyse daha sonra bir iki kere arayıp özlediğini söyledi ağladı falan. yine açıkladım devam ettirmenin anlamsız olduğundan vs. hastayım falan diyordu hem psikolojik rahatsızlıkları var ailevi hem de beyninde bi sıkıntı var kısa süreli hafıza kayıpları yaşıyordu nadiren de olsa. neyse bunlar sıklaşmıştı son zamanalrda bir de baş ağrısı eklenince doktora gittiğini söyledi ayrıldığımız zaman. beyninde tümör varmış. tamam dedim ailen ilgileniyor bak doktorun takvimine göre ilerle düzelir, gerekirse ameliyat olursun iyileşirsin vs. tabi onu bu durumda bırakamadım aradım ilgilendim arada bir. ikimizin de yakını olan bi kız arkadaşıma pasladım görüş halini hatrını sor yalnız kalmasın diye. haftasonu görüşmüşler. çarşamba günü ameliyat olacakmış. ve hamile olduğunu söylemiş 2 aylık. ameliyatı bana söylemişti ama bu hamilelik mevzusunu bilmiyordum arkadaştan öğrendim zorla. ancak şöyle iki durum var. birincisi, düzensiz regl olan biri, her ay 1 hafta +/- değişkenlik gösteriyordu. 2 ay önce biraz daha uzadı bu olay (1-2 gün, karnım şişti falan diyordu nasıl oluyorsa, kilo almıştı) test aldık yaptık negatif çıktı. okay dedik zaten bi kaç gün sonra regl oldu (bunu görmedim.) neyse geçtiğimiz ay içerisinde ayrılıktan 1 hafta önce yine aynı durum yaşandı biraz gecikti, ben ayrılmayı düşündüğüm için gittim 2 tane test aldım. farklı zaman dilimlerinde uyguladık ikisi de negatifti. ayrılık haftasında (2.5 hafta önce falan) görüştüğümüzde regldi. (buna tanık oldum btw.) şimdi tanıdığım kadarıyla asla böyle dramalara girecek bir kız değil. daha öncesinden bu konuda travmalarım olduğunu da biliyor. yapacağını sanmıyorum nedense. ama ortak arkadaşımız görüştüğünde yanlış anlama ama hiç 2 aylık hamile ve beyin ameliyatı olacak insan psikolojisinde değildi kıllandım falan dedi. ben de kıllandım. bi yandan da tırstım. kızın yaşı 20 benim 23, yasal açıdan sıkıntı yok ama psikolojik olarak hiç istemediğim bir şey bu. sizin de bir fikrinizi alıp öyle arayacağım şimdi. her ihtimale karşı. yarın ameliyat olacak doğruysa. öyle ya da böyle, en son kürtaja bi yasak falan getirilmişti o devam ediyor mu? hala serbest mi? daha önce bu tarz bir mevuzyu geçirmiş biri varsa fiyat konusunda bir fikriniz var mı? özel ya da devlet ya da klinik falan. internette güncel fiyat olarak 400-600 arası yazıyor. ne kadar doğrudur? ciddi işim düştü pati. halp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kızın babasına msj gidiyor "TEBRİKLER KIZINIZ HAMİLE !" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 19 yaş altı için o. izin falan fişman gerekiyor. özel ya da klinik de olur o sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kurtaj yaptirabiliyorsun da bir suresi oluyor yasal olmasi icin. Yani en fazla 10 haftalik olmali falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bu cehaletle baba olma mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kızlar aşırı tribe girdikleri zaman bu cinsel konularda sahte hamilelik yaşayabiliyorlarmış benim eski hatun söylemişti. psikolojik olarak kendini gebeymiş gibi hissettiği için bir müddet sonra karnı vs. büyüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Normal şartlar altında -annenin hayatıın tehlikeye atılacağı bi durum yoksa- max 10 hafta kürtaj süresi yasal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 KidLazer said: kızlar aşırı tribe girdikleri zaman bu cinsel konularda sahte hamilelik yaşayabiliyorlarmış benim eski hatun söylemişti. psikolojik olarak kendini gebeymiş gibi hissettiği için bir müddet sonra karnı vs. büyüyormuş xx kromozomlular bozuk abi ya. Üretim hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 10 hafta doğru. 2 aylık diyor ve doğruyu söylüyorsa 2 hafta var demektir. hmpfs. peki nereler ne kadara yapıyor bu prosedürü acaba. internetten bakmaya çekiniyorum merdiven altı olabilir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Muayenehanelerde 1500 tl'ye kadar çıkıyor sanırım. Özel hsatanelerde daha ucuzmuş. Bir arkadaşım ekolü olucak ama harbiden öyle sfdgs. Ev arkadaşımın başına gelmişti, kız saklamış hatta fln son 2 hafta kala anladı bu. Muayenehanede yaptırmıştı 2 yıl önce 1500 lira civarında ama istanbul bahsettiğim şehir. Başka şehirler ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 SeaGle said: Muayenehanelerde 1500 tl'ye kadar çıkıyor sanırım. Özel hsatanelerde daha ucuzmuş. Bir arkadaşım ekolü olucak ama harbiden öyle sfdgs. Ev arkadaşımın başına gelmişti, kız saklamış hatta fln son 2 hafta kala anladı bu. Muayenehanede yaptırmıştı 2 yıl önce 1500 lira civarında ama istanbul bahsettiğim şehir. Başka şehirler ucuzdur. 1500 çok yahu nakit istiyorlarsa. araştırılıp bulunabilecek bi şey değil bir de tabu konu olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 abi nası bi hayat bu ya. hem beyninde tümör çıkıyor aynı dönemde hamile olduğunu öğreniyorsun. gerçekten zor bi dönem, harbiden kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 DaidaFlu said: SeaGle said: Muayenehanelerde 1500 tl'ye kadar çıkıyor sanırım. Özel hsatanelerde daha ucuzmuş. Bir arkadaşım ekolü olucak ama harbiden öyle sfdgs. Ev arkadaşımın başına gelmişti, kız saklamış hatta fln son 2 hafta kala anladı bu. Muayenehanede yaptırmıştı 2 yıl önce 1500 lira civarında ama istanbul bahsettiğim şehir. Başka şehirler ucuzdur. 1500 çok yahu nakit istiyorlarsa. araştırılıp bulunabilecek bi şey değil bir de tabu konu olduğundan. Arkadaş zengindi benim gerçi, belki arayıp en lüks yeri bulmuş olabilir kıza bişey olmasın ayağına. Kürtaj mental olarak çok ağır ama fiziksel açıdan çok çok riskli bi operasyon değil. Merdiven altı olmadığı sürece bi sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Kürtaj? ve sadece sen hazır hissetmiyorsun diye. Tebrikler. Bende bazen kendime bencilce mi davranıyorum diye kızardım. Sayende terapi görmüş gibi oldum. Bu arada sen bildiğin gibi davran. Nasılsa sen hasta olursan 2 laklak yapacak insan zor bulacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Fiziksel açıdan zor değil de psikolojik olarak daha ağır bi darbe bilmiyorum, belki tecavüz? O yüzden birkaç kere düşünmek lazım böyle bi karar öncesinde. Valla troll başlığı gibi lan. İçim parçalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kürtaj karşıtı olanların başlığı değil abi burası. sıkıntı var çözmeye çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 gotur hastaneye bhcg baktirin..en kesini..onun disinda anne adayi maddi manevi cok saglikli degil gibi..olmama ihtimali yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 nienna said: bu cehaletle baba olma mümkünse. ayar level: paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bu arada 10 haftayi gecerse ve gercekten hamile ise...cok kotu direkt elinize verirler cocugu ..kimse artik kurtaj yapmak istemiyor..es kaza kiz tornistan eder ben cocugu doguracaktim filan derse ki olabilir..bayagi basiniz agrir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bence kızda tümörde yok hamile de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bence kiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 there is no spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Önce kızı bi doktora götürüp kan testi yaptırıp gerçekten hamile mi değil mi onu bi öğrensen, ondan sonra da, kürtaj gibi dişi bireyin ömrü boyunca unutamayacağı bi olay için daha profesyönel insanlardan yardım alsan, ne kadar cahil olduğun 500km den belli, bide burdaki 1-2 trollün gazına gelip 2 kere elini kana bulama, 20 liradan kaçıp kondom almamışsın, bari 300-500 den kaçma da daha fazla insan ölmesin senin yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bence kızın karnındaki tümör. Beyninde de çocuk var. çocuk istiyo senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuttum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 aquila said: bence kiz yok. >:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar