GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Bir ülkede damat olmak bu kadar mı zor olur? nasıl bir düzendir ki bir gelinbaşı ve makyajına verdiğim para ile aslında 3 damatlık alabiliyorum? sanırsın estetik ameliyat yapıyolar , damadı düdüklemenin bu kadar caiz olduğu başka bir ülke varmıdır? çok yalnızım be atam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 vermeyebiliyosun 1k istediğinde 200-300 ver tamam de geç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 düğünlerle ilgili gerizekalılıkların ve gereksizliklerin yüzde 3'ü o sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 önceden fiyatı konuşup anlaşıyosun randevu alıyosun filan nasıl son anda agız değiştiricem? pek anlamam bu işlerden genelde nakit en son kaça olur der alır çıkarım param yetiyosa , pek pazarlıkçı yönüm yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 sen baştan kaybetmişsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 müstakbel eşin laftan anlamıyorsa evlenme bence asdasdasd izah et, bak hayatım böyle böyle diye yaptırma etme gibisinden değil de fiyat çok saçma sapansa başka bir yerde yapabilir gibi ne kadar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 söğüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Zikko said: sen baştan kaybetmişsin :( Bide dış mekan foto çekimi hedesi var 700'den başlıyo 2000'e kadar yolu var,elim ayağım titremeye başladı artık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 2000 tl'e ben 5 kişilik çekim ekibi getiriyorum, profesyonel ışık ekipmanıyla birlikte (3 kino ışık fln). sabah 9'da çalışmaya başlıyorlar bazen 23:00'e kadar iş bitmiyor. çekim yapan çocuk turkcell çekimlerini falan yapıyor aynı zamanda, kalite kıyaslama noktasında. ses ekipmanı da var bu arada, ses teknisyeni falan var. fiyata dahil bütün çekimlerin montajını yapıyor devamında hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 milletin kapısının evinin önünde falan foto cektireceksiniz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Bıngıldak düğün fotosu işine gir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bingildak said: müstakbel eşin laftan anlamıyorsa evlenme bence asdasdasd izah et, bak hayatım böyle böyle diye yaptırma etme gibisinden değil de fiyat çok saçma sapansa başka bir yerde yapabilir gibi ne kadar bu arada Laftan anlamalık bişey yokki en az paraya en kaliteli yerle anlaştı , ondan ucuzu ve düzgün yapabilecek bi yer yok malesef makyaj+saç (hem düşün hem kına ikisi bi arada) 950'ye geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Türkiye'de evlenmek. Hele hele şu dönemde evlenmek sdf Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Remus said: Bıngıldak düğün fotosu işine gir :) yok abi biz başka türlü çekim yapıyoruz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 GenjuroXXX said: Zikko said: sen baştan kaybetmişsin :( Bide dış mekan foto çekimi hedesi var 700'den başlıyo 2000'e kadar yolu var,elim ayağım titremeye başladı artık :S Dis cekim icin 400 TL ye biri var dehset resimler cekiyor ve baya ünlü biri. Ulasim vs sana ait tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bingildak said: Remus said: Bıngıldak düğün fotosu işine gir :) yok abi biz başka türlü çekim yapıyoruz ;) homemade :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bingildak said: 2000 tl'e ben 5 kişilik çekim ekibi getiriyorum, profesyonel ışık ekipmanıyla birlikte (3 kino ışık fln). sabah 9'da çalışmaya başlıyorlar bazen 23:00'e kadar iş bitmiyor. çekim yapan çocuk turkcell çekimlerini falan yapıyor aynı zamanda, kalite kıyaslama noktasında. ses ekipmanı da var bu arada, ses teknisyeni falan var. fiyata dahil bütün çekimlerin montajını yapıyor devamında hahaha Ben asla icra edilen sanatı sorgulamıyorum bu kadar para verilmez len 2 fotoya gibi bi tavrım yok ama 2 sene sonra o düğün fotoları ikimizinde umrunda olmıcak o albüm koltugun altına atılacak veya büfenin üstünde tozlanmaya bırakılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 o saçı 1 hafta yıkatmam ben olsam dfdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 abi düğün fotoğrafcısından bahsediyorsun, ne sanatı yahu hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bi makine al güzelinden ver yakın akrabalardan gencin eline sabaha kadar çeksin kerata hem makine sende kalır hobi edinirsin sonra adfdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 onu zamanında müstakbel eşinle konuşup düğünden vazgeçirmen lazımdı hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 çekim için çok daha iyi fiyat alırsın makyaj fiyatı ayrı olarak nedir bilmiyorum ama pro make up artistlerden 300-400 tl'e düğün makyajı bulabiliyorsun markaya göre. top olmasa bile topların öğrencileri oluyor, normal düğün için batar da çıkar. saç konusunda bedava iş yapıyoruz biz asdasd, o konuda bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bingildak said: abi düğün fotoğrafcısından bahsediyorsun, ne sanatı yahu hahahahah Düğün fotografcısı başka , dış mekan cekim başka Düğün fotografcısı zaten mekana özel mike mike bayılıyosun (800 lira) ona para ve karşılıgında 1 foto bile alamıosun her foto 8 lira Dış mekan cekimi düğüne giderken işte sagda solda çekiliosun gülücükler saçıp gökküşagı içip kıcından alevtopları sıçıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bingildak said: 2000 tl'e ben 5 kişilik çekim ekibi getiriyorum, profesyonel ışık ekipmanıyla birlikte (3 kino ışık fln). sabah 9'da çalışmaya başlıyorlar bazen 23:00'e kadar iş bitmiyor. çekim yapan çocuk turkcell çekimlerini falan yapıyor aynı zamanda, kalite kıyaslama noktasında. ses ekipmanı da var bu arada, ses teknisyeni falan var. fiyata dahil bütün çekimlerin montajını yapıyor devamında hahaha acık dha ver lan yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 tamam işte dış mekan dediğin çok daha ucuza bulursun kaldı ki ne iş abi dış mekan çekimi falan, düğün mekanında düğün fotoğrafcısına çektirin işte zaten para veriyorsunuz. nereye gidecekseniz, parkta köpek boklarının üzerinde mi çekileceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar