Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
escape said:

80 dk ceza sahasina orta yapip bogduk gol hakkimiz diyo bitanesi hshsbshs
O zaman dun galatasaray 5 tane atmaliydi gshs lel mantiga gel

gerizekalı escape kardeşim,

okuduğunu önce anlayıp, sonra laf sokmanı istesem beyninden çok şey mi istemiş olurum?
Mesaj tarihi:
abi bu penaltı ise, maçta 357 tane faul olur, oyun oynanmaz.
Normalde ceza sahası dışında faul olan bir cok hareket, penaltı ağır karar diye kolay calınmıyor hakem tarafından, sunu sahanın herhangi bir yerinde çalsa hakem ağır sacmalamıs deriz, penaltı olunca en az 4-5 hafta dinlendirirler bu hakemi.

bir de gelip savunup kendinizi komik duruma düşürmeyin, hadiyin iyi geceler, 3 puan hayırlı (!) olsun
Mesaj tarihi:
Ciddi ciddi suna penalti diyolar oy daglar gshshs ben bidaha girmiyorum fb maclarinin topiklerine falan, futbol cehaleti akiyor. Besiktas taraftari daha delikanli be gshs
Mesaj tarihi:
Pozisyon penaltıydı ama Gökhan aldı penaltıyı. Hakem penaltı vermese niye vermedin denmeyeceği gibi verdiği için de çok bişi diyemeyiz. Orda Şenolcan Gökhanın kolunu çekiyor, Gökhanda hemen kendini bırakıyor. Tamamen hakem takdiri ki orta hakem vermedi kale arkası hakemi verdi.
Mesaj tarihi:
Tamam kardeşim burak da temas alınca kendini yere bırakıyor.
"Kendini yere bırakıyor"u itiraf edebildiğinize göre penaltı olmadığını da gayet rahatlıkla itirsf edebilirsiniz, hadi yormayın bizi 😘
Mesaj tarihi:
And newcomer Balıkesirspor -- winless and pointless in two previous league outings -- humiliating 19-time champion Galatasaray 2-0 in week 3 of the Super League at Balıkesir Atatürk Stadium on Saturday -- was further proof of the truism that you just can’t count your chickens before they hatch when football is at issue.
Mesaj tarihi:
escape said:

Tamam kardeşim burak da temas alınca kendini yere bırakıyor.
"Kendini yere bırakıyor"u itiraf edebildiğinize göre penaltı olmadığını da gayet rahatlıkla itirsf edebilirsiniz, hadi yormayın bizi 😘

okuduğunu anlayamıyor musun salak taklidi mi yapıyorsun? bak gayet güzelce açıklamışım penaltıyı Gökhan aldı, kolunu arkadaki adam çekti ama Gökhan hemen peşinden kendini bıraktı, hakeme birşey diyemezsin o durumda. ben hakem olsam vermezdim penaltıyı bence de değil ama penaltı diyene de pek bişi diyemezsin.
  • Yeni Oluştur...