Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alir o penaltiyi?

Peki, burak yilmaz besiktas macinda o sekilde dusup hakemi kandirip penaltiyi ALİNCA emek hirsizi oluyor, gokhan yapinca tercube ve profesyonellik.

Peki kardes
Mesaj tarihi:
Ne alakasi var, o cekme faul bile degil, bir temas olunca futbolcu kendini yere birakir temas olmasa birakmaz.

Burak yilmaz'in orda topuguna basilmisti, dusulecek sekilde basmadi ama adam kendini yere atip aldi penaltiyi. Nasil mac izliyorsun?
Mesaj tarihi:
http://www.radikal.com.tr/spor/gokhan_gonul_utaniyorum-1160087

"Pozisyon sırasında müdahale geldiğini hissettim. Neden öyle oldu bilmiyorum. Kesinlikle penaltı olmadığını söyleyebilirim. Kendimi atmış olduğum için utanıyorum."

burak da kendine müdahale geldiğini düşündüğü için atıyo kendini panpalar, çok bi farkı yok bu hareketlerin anlayın artık.

profesyonellik bu göhkan'ın yaptığı şey de anlaşılabilir zaten, aynı geçen gün kerim'in yaptığı gibi. ama burak'ın da yaptığı aynı şey anlayın artık. bi herif bulduk aha linç edelim muhabbeti baydı yavaştan çünkü.
Mesaj tarihi:
yok abi onu demek istemiyorum, müdahale geldiğini zannediyo o yüzden atıyo adamlar. rüzgar gelse aha dokundu atsam penaltı diyebiliyo yani herifler. burak en gerizekalısı bunlar arasında tabi, insan her rüzgarı müdahale sanır mı ya.
  • Yeni Oluştur...