Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
escape said:

2 Yıl önce şike yapan ve hala küme düşürülmeyen bir takımın hala ligde olmasının sonuçları bunlar.

Yapacak bir şey yok.

Türkiye iyice çete, kanunsuzluk ülkesi oldu tekrar. Futbolda daha ağır bu sefer.

Fb yapacak tabiki böyle şeyler, ben de şike yapıp düşürülmesem ben de yapmaya devam ederim ahlaksızlık.

niye gerizekalı gibi fenerbahçenin her maç başlığına her genel başlığına bunları yazıyorsun
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

arsenal'deki kariyerim, soyunma odasında "uzun" diye çağırılan vieira ile kesişene kadar iyi gidiyordu. bir gün highbury'de fulham'a karşı oynarken bergkamp'dan bir pas aldığımı hatırlıyorum. kaleciyi kolayca çalımladım ve boş kale yerine son dakikada topu bir şekilde dışarı vurdum. tek nedeni güneşin gözümü almasıydı. benim hatam değildi! her neyse, vieira'nın bana bakışından başımın dertte olduğunu anlamıştım. maçtan sonra soyunma odasında üzerime geldi ve ben de sinirlendim, biliyorum söylemem gerekirdi ama ona "uzun organlı aptal" dedim.

önce bana boş gözlerle baktı. sonra...

bam!

bir anda penisiyle yüzüme tokat attı. sadece bir kez. ama beni birkaç adım geri savurdu. sudan çıkmış bir ringa balığının çarpması gibiydi. hiçkimse gördüklerine inanamadı. takım arkadaşlarınızın önünde 35 cm boyunda bir domuz kılıcıyla yüze tokat yemenin ne kadar utanç verici olduğunu hayal edebilir misiniz? hayatımın en kötü anıydı. sonsuzluk gibi uzun gelen bir zaman boyunca kimse bir şey söylemedi. sonra sessizliği ashley cole bozarak "sıra bende mi?" dedi. o zaman ayrılmam gerektiğini anladım. arsene wenger yaptığı şeyi öğrendiğinde sadece ona bir beşlik çakarak bağırdı: "işte bu nedenle o takım kaptanı. vay! şu şeye bak

çok arkada kalmıs
Mesaj tarihi:
µh said:

escape said:

2 Yıl önce şike yapan ve hala küme düşürülmeyen bir takımın hala ligde olmasının sonuçları bunlar.

Yapacak bir şey yok.

Türkiye iyice çete, kanunsuzluk ülkesi oldu tekrar. Futbolda daha ağır bu sefer.

Fb yapacak tabiki böyle şeyler, ben de şike yapıp düşürülmesem ben de yapmaya devam ederim ahlaksızlık.

niye gerizekalı gibi fenerbahçenin her maç başlığına her genel başlığına bunları yazıyorsun

Sensin gerizekalı.

Çünkü gerçekler, o yüxden yazıyorum. Bunlar yüzünden türk futbolu hiçbir zaman temizlenmeyecek.

İnş fifa müdehale eder de komple kovarlar bizi
Mesaj tarihi:
gerçekler o olsa ne olmasa ne
biz mi yaptık orda olan şeyleri
biz mi temizleyeceğiz futbolu
niye her baslıgın altına sanki çok farklı bir yorummuş gibi aynı şeyleri yazıyorsun
çok önem veriyorsa çıktısını al postala devlet kurumlarına
Mesaj tarihi:
Senin bu mantıkla galatasarayın vergi mevzusunu da burda kimsenin konuşmaması lazım? Konuşuyorlar ama laf sokup sokup, onlara da diyor musun "burdakiler mi yaptı yaz postala devlet kurumlarına" diye?

Ya da 4 4 4 diye buradaki insanların başlarının etlerini yiyip dalga geçiyorlar, sanki onlar yemiş 4 golü gibi.
Yazıp yazıp futbolcuların evlerine yollasınlar o zaman?

ÖLE YAPSINLAR O ZAMAN UH EFENDİ
ONLARA DA SÖYLÜYOR MUSUN BÖYLE
Mesaj tarihi:
adam laf koyuyor patlatıyor heryerde adata spartacus dsfgsdf

bu sene bi beşiktaş rakip ya adam akıllı. gs çok sıkıcı geliyor. zaten şampiyon olursak ilk onlar ağlar. baksana "şike var maçta gene gene" demeye başlamışlar.
Mesaj tarihi:
bu arada sivas geçen yıl bizi 2-0 yenmiş zaten.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2013-2014/20/sivasspor-2-0-fenerbahce-mac-ozeti

vergi kaçakçıları yine ağlamaya yer arıyormuş.
  • Yeni Oluştur...