Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Milli maçta sadece GS'li futbolcuların tribüne çağırılması da, futbolumuz geldiği noktayı özetliyor.

Bizden bir bok olmaz, kapatsınlar milli takımı da.
Sokayım yapacakları işe.

edit: şimdi burda başka takım taraftarı alınır falan, ekleyeyim unutmadan.
burda olay gs fb bjk değil, saraçoğlunda olsaydı burak ve selçuk çağrılmayacaktı, küfür yiyecekti. o işi yapanlar ve yaptıranlar için de geçerli olacaktı söylediklerim.
Mesaj tarihi:
gelip burada volkani savunan fener taraftarina mustehak ya volkan, emre, aziz falan. umarim ikisi 45 yasina kadar aziz de olene kadar fenerin basinda kalir :)

bu arada kimsenin almanci krolari savundugu falan yok kendi kendinize nem kapiyorsunuz her zamanki gibi.
Mesaj tarihi:
Takımcılık yapıp terörize etmeniz, Fenerbahçe başlığına yönetmelik fotoğrafı koymanızdan belli.

Ay-Yıldızı hangi futbolcu geçirirse üstüne odur, bırakın ezik ezik eziklenmeyi. Neresinden tutsanız elinizde kalıyor.

Bi de yönetmelik sayfasını clone tool'la tahrif edin, belki o zaman ceza alır.
Mesaj tarihi:
takimcilik yapan kimse yok bir kac fenerli halinde

volkan zaten bireysel olarak her turlu hakareti hakedecek bir adam. sirf fenerli diye savunuyorsunuz iste takimcilik budur. fener formasini cikarsa kimse iplemeyecek adam icin ne agladiniz yahu.
Mesaj tarihi:
Kadıköy'de Caner'e yuh çekip sövdüler. Milli maç TT Arena da diye faturayı GS camiasına çekmek ezikliktir aslında. Mehmet Topal penaltı yaptı bir hakaret oldu mu ? Caner 90 dakika oynadı yuhalama küfür oldu mu ?

Sanki TT Arena sırf GS taraftarının bulunduğu bir mekanda. Sanki herkes GS taraftarıydı. Ben bir sürü fener, bjk formalı insan gördüm.

İnsanlar artık Emre,Volkan,Aziz gibilerinden nefret ediyor. Sokun şunu antu kafanıza.
Mesaj tarihi:
Volkan FB forması ile sayısız küfür yedi ancak hiçbir zaman takımı bırakıp gitmedi. FB forması Volkan için Milli Takım formasından daha mı önemli ? şeklinde soru sorabilecek yürekli gazeteci çıkacak mı bakalım ?
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Kadıköy'de Caner'e yuh çekip sövdüler. Milli maç TT Arena da diye faturayı GS camiasına çekmek ezikliktir aslında. Mehmet Topal penaltı yaptı bir hakaret oldu mu ? Caner 90 dakika oynadı yuhalama küfür oldu mu ?

Sanki TT Arena sırf GS taraftarının bulunduğu bir mekanda. Sanki herkes GS taraftarıydı. Ben bir sürü fener, bjk formalı insan gördüm.

İnsanlar artık Emre,Volkan,Aziz gibilerinden nefret ediyor. Sokun şunu antu kafanıza.

o rly ?

escape said:

Galatasaray taraftarı volkan ve emreye hadlerini bildirmiş.
Çoktan milli takımdan kovulması gereken 2 futbolcuyu(!) galatasaray taraftarı kovmuş.
Helal
Mesaj tarihi:
Bakıyım şuraya volkan'ı savunan manyaklar var mı diye girdim dw harbiden varmış.
Ve aynı kişiler ırkçılığı ve şikeyi de savunmaya çalışan kişilerdi.

Türkiye'den FB sağlam bir ceza almadan, taraftarları ve bazı futbolcuları sağlam bir ceza almadan, Türk futbolu her zaman kirli kalacaktır unutmayın.

Avrupa'da FB yüzünden türk takımlarına "şikeci, men edilmeli hepsi, ırkçı millet" diyip duruyorlar.
Galatasaray tarafarı olarak sadece ülkeye başarı getirdiğimiz için üstme alınmadım ama cevap da veremedim.
Mesaj tarihi:
Ne olursa olsun orda taraftar çoğunluğu galatasarayda tabiki. Kadıköyde fbde olduğu gibi.
O protestoyu da galatasaray taraftarı yaptı? Kimin götü yer çıkıp bişi demeye?
  • Yeni Oluştur...