S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 volkan itin biri onu savunan zaten yok ama küfür edeni, sahaya yabancı madde atanları savunanlar var.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Milli maçta sadece GS'li futbolcuların tribüne çağırılması da, futbolumuz geldiği noktayı özetliyor. Bizden bir bok olmaz, kapatsınlar milli takımı da. Sokayım yapacakları işe. edit: şimdi burda başka takım taraftarı alınır falan, ekleyeyim unutmadan. burda olay gs fb bjk değil, saraçoğlunda olsaydı burak ve selçuk çağrılmayacaktı, küfür yiyecekti. o işi yapanlar ve yaptıranlar için de geçerli olacaktı söylediklerim.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 gelip burada volkani savunan fener taraftarina mustehak ya volkan, emre, aziz falan. umarim ikisi 45 yasina kadar aziz de olene kadar fenerin basinda kalir :) bu arada kimsenin almanci krolari savundugu falan yok kendi kendinize nem kapiyorsunuz her zamanki gibi.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Takımcılık yapıp terörize etmeniz, Fenerbahçe başlığına yönetmelik fotoğrafı koymanızdan belli. Ay-Yıldızı hangi futbolcu geçirirse üstüne odur, bırakın ezik ezik eziklenmeyi. Neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Bi de yönetmelik sayfasını clone tool'la tahrif edin, belki o zaman ceza alır.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 yonetimine 1, futbolcusuna 2, taraftarina 3. birakin artik su mallari izlemeyi, takip etmeyi, para vermeyi.
Silhoued Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Kufur eden bursaliydi bu arada salak salak konusmadan izleseydiniz keske
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 takimcilik yapan kimse yok bir kac fenerli halinde volkan zaten bireysel olarak her turlu hakareti hakedecek bir adam. sirf fenerli diye savunuyorsunuz iste takimcilik budur. fener formasini cikarsa kimse iplemeyecek adam icin ne agladiniz yahu.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Silhoued said: Kufur eden bursaliydi bu arada salak salak konusmadan izleseydiniz keskeüstünde amasyaspor forması olan bursalı nasıl oluyor ?
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 DoruK said: volkan zaten bireysel olarak her turlu hakareti hakedecek bir adam.hayır takımcılık budur
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 birlikte küfür ettiniz demi doğruyu söyle
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Fistan said: DoruK said: volkan zaten bireysel olarak her turlu hakareti hakedecek bir adam.hayır takımcılık budurdegildir
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Kadıköy'de Caner'e yuh çekip sövdüler. Milli maç TT Arena da diye faturayı GS camiasına çekmek ezikliktir aslında. Mehmet Topal penaltı yaptı bir hakaret oldu mu ? Caner 90 dakika oynadı yuhalama küfür oldu mu ? Sanki TT Arena sırf GS taraftarının bulunduğu bir mekanda. Sanki herkes GS taraftarıydı. Ben bir sürü fener, bjk formalı insan gördüm. İnsanlar artık Emre,Volkan,Aziz gibilerinden nefret ediyor. Sokun şunu antu kafanıza.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Umarim ceza alir. Belki bu sayede merti kazaniriz. Ustune bir de milli takima futbolcu gondermiyoruz falan dersek cok sevinirim.
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Volkan FB forması ile sayısız küfür yedi ancak hiçbir zaman takımı bırakıp gitmedi. FB forması Volkan için Milli Takım formasından daha mı önemli ? şeklinde soru sorabilecek yürekli gazeteci çıkacak mı bakalım ?
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 ben böyle bi mantık görmedim bu ne lan hahahahaha
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 yürekli gazeteci sorabilecekmiymiş ahahagahldlalmfmdslxlfhçkşgşşf
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konu FB olunca sende mantık aramak saçma zaten. Küfür eden taraftar GFB çıkmış diye haber çıktı. http://www.sporx.com/volkan-krizinin-basrolu-konustu-aslinda-SXHBQ422308SXQ
Silhoued Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Fistan said: yürekli gazeteci sorabilecekmiymiş ahahagahldlalmfmdslxlfhçkşgşşf ahhahahahahahahahahahahahaah
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 souldarkorn said: Kadıköy'de Caner'e yuh çekip sövdüler. Milli maç TT Arena da diye faturayı GS camiasına çekmek ezikliktir aslında. Mehmet Topal penaltı yaptı bir hakaret oldu mu ? Caner 90 dakika oynadı yuhalama küfür oldu mu ? Sanki TT Arena sırf GS taraftarının bulunduğu bir mekanda. Sanki herkes GS taraftarıydı. Ben bir sürü fener, bjk formalı insan gördüm. İnsanlar artık Emre,Volkan,Aziz gibilerinden nefret ediyor. Sokun şunu antu kafanıza. o rly ? escape said: Galatasaray taraftarı volkan ve emreye hadlerini bildirmiş. Çoktan milli takımdan kovulması gereken 2 futbolcuyu(!) galatasaray taraftarı kovmuş. Helal
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Bakıyım şuraya volkan'ı savunan manyaklar var mı diye girdim dw harbiden varmış. Ve aynı kişiler ırkçılığı ve şikeyi de savunmaya çalışan kişilerdi. Türkiye'den FB sağlam bir ceza almadan, taraftarları ve bazı futbolcuları sağlam bir ceza almadan, Türk futbolu her zaman kirli kalacaktır unutmayın. Avrupa'da FB yüzünden türk takımlarına "şikeci, men edilmeli hepsi, ırkçı millet" diyip duruyorlar. Galatasaray tarafarı olarak sadece ülkeye başarı getirdiğimiz için üstme alınmadım ama cevap da veremedim.
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Ne olursa olsun orda taraftar çoğunluğu galatasarayda tabiki. Kadıköyde fbde olduğu gibi. O protestoyu da galatasaray taraftarı yaptı? Kimin götü yer çıkıp bişi demeye?
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konu GS olunca kuşların birliği başladı yine asdasadsad.
Öne çıkan mesajlar