Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@demarkesports: Aziz Yıldırım: "Hakem odası basmadım. Devre arası yanlış yaptıklarını yüzlerine söyledim. Ama gerekirse basarım onu da bilsinler."

Şu adamın tayyipten farkı yok.
Aklı başında fenerbahçeli bu adamı istemez bu takımda.
Mesaj tarihi:
Bonjo said:

trabzon , gs , bjk deplasmanlarını bitirmiş ve liderlik koltuğuna oturmuş olmamız güzel oldu bu hafta

Aslında şu çok sık söyleniyor, rahat olun diye ama Fener'in puan kayıpları hep Anadolu deplasmanlarında; Arena deplasmanı dışında Fenerbahçe derbi kaybetmez zaten kolay kolay
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Passolig'in çıkması küfürü önlemesi gerekirdi. Toplu olarak çok büyük küfürler, bana göre olmaması gereken şeyler oldu. Daha evvel sorduk, ben de dördüncü kez soracağım. Aziz Yıldırım ve yönetimi diyor ki biz şike yapmadık Biz nasıl olduğunu zaten hep beraber 6-8 ayda yaşadık. Ben Beşiktaş'ta bağıran seyircilere soruyorum. Beşiktaş şike yaptı mı, yapmadı mı?" diye sordu.
Mesaj tarihi:
benjani said:

rezalet futbol oynuyoruz, başımızda ismail kartal ona rağmen lideriz hala.

aynısı galatasaray için geçerli aslında. fenerbahçe'de en azından mucadele eden falan topçular var. gs'de o da yok anasını satayım her şeyimizle kötüyüz ama puanlar aynı sdfs
Mesaj tarihi:
rezalet oynamıyor fener ya
ama öyle bi algı oluşturuldu niye ben de anlamadım.
gayet güzel top oynuyor bence takım akhisar maçı hariç
forvetlerimiz formda değildi sadece.
Mesaj tarihi:
Sorun orta sahada ya, Emre tek devreyi anca çıkarıyor daha önceden sakatlanmazsa ve Meyreleş sadece geziniyor. Yabancı kuralı gelse de oraya biri öne biri ortaya 2 tane Appiah koysak bomba gibi oluruz. Kuytın yerine de daha üretken biri iyi olurdu.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Sorun orta sahada ya, Emre tek devreyi anca çıkarıyor daha önceden sakatlanmazsa ve Meyreleş sadece geziniyor. Yabancı kuralı gelse de oraya biri öne biri ortaya 2 tane Appiah koysak bomba gibi oluruz. Kuytın yerine de daha üretken biri iyi olurdu.

meyreleş son oynadığı 4 maçta harika işler yapıyor. Kuyt da dinamonun kralı lan daha ne olsun, beştaş maçında çaldığı toplar yaptığı pres yeter.
  • Yeni Oluştur...