nienna Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 1-2-3 kısaca özetleyebilecek hevesli nörd var mı acaba? bi iki paragraf da yetebilir. wot gelirse süper olur tabi. türkçe kaynak bi iki tane buldum ama tek cümlelik kesmedi. ingilizce kasamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 gelen geçen kratosu kullanıp atıyor ihanet ediyor, o da intikam alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 1 >kıratos ısparta komutanı >savaşta döte geliyor, kaybedicekken arese yalvarıyor "kurtar beni, yemek+akbile çalışanın olurum" diyor >whythefucknot.jpg >kıratos arese epey çalışıyor sonra ares kıratosa farkında olmadan kendi karısını ve kızını öldürttürüyor because muh fearless, emotionless, perfect soldier >kıratos lanetleniyor, öldürdüğü ailesinin külleri üstüne yapışıp beyaza bürüyor, sürekli kabuslar görmeye başlıyor >Y U DO DİS TO Mİ ;_; >bir takım boklar oluyor >diğer tanrılar "ares işin bokunu çıkardı durdurak artık şunu" diyor >kıratosla "günahlarının affı" karşılığı aresi öldürmesi için anlaşıyorlar >athena falan yardımıyla kıratos aresi nasıl öldürüceğini öğreniyor >bir sürü bok oluyor >kıratos aresi öldürüyor ve kabuslarının biticeğini sanıyor >tanrılar kıratosa "lol biz sana günahların affedilicek dedik, gerisi senin içdünyana kalmış XDDDD" çekiyor >kıratos olimpiya dağından abandonthread.gif atıp bitsin bu çile artık diyor >athena wowdan çaldığı leap of faith ile kıratosa yarı yoldan nope.avi izletiyor >başka çaresi olmayan kıratos yeni savaş tanrısı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 2 >kıratos aresten beter savaş tanrısı oluyor >zeus: tiredofyourbullshit.jpg >kıratosu kandırıp güçlerini alıyor sonra öldürüp cehenneme gönderiyor >herewegoagain.jpg >kıratos bu sefer titan saadet zinciri yardımıyla kurtulup zeusu nasıl altediceğini öğreniyor >bir dünya bok oluyor >bu bokların arasında en önemlisi kıratosun zamanda geriye gidip dayak yemeden öncesine dönmesi >kıratos sürpriz madafaka diyip zeusa girişiyor ama tam öldürücekken atena araya atlayıp kendini feda ediyor >atena naptın ;_; >zeusun fırsattan istifade tüymesine dellenen kıratosun aklına süper bir fikir geliyor >"lan madem zamanda yolculuk yapabiliyorum, geçmişe gidip büyük savaştan titanları kurtarırsam ..." >brilliant.jpg >oyunun sonunda kıratos titan sırtında zeusa atar yapıp olimpiyaya tırmanmaya başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 3 >kıratos titanlarla beraber olimpiyaya tırmanıyor, ilk olarak poseydonu tokatlıyo >meğer titanlar da kıratosu kullanıyormuş, kıratos satışlara geliyor >fırsatten yararlanan zeus gene kündeye getiriyor kıratosu >athena gene yardım ediyor kıratosa >lan bu herif salak mı üçtür yiyor >gene bir sürü bok oluyor, kıratos sırayla tanrıları elden geçirip xp kasıyor >tanrılar ölüp yerleri dolmadıkça kontrol ettikleri aspectler kontrolden çıkıyor >poseydon ölüyor heryer karadeniz, helyon ölüyor güneş doğmuyor, hermes ölüyor veba çıkıyor vs >bir sürü bok oluyor, dünya tam chaos >kıratos sonunda zeusu öldürüyor ve işlerin neden boka sardığı ortaya çıkıyor >meğer ilk oyunda aresi öldürmek için pandoranın kukusunu açtığında içindeki bütün kötülükler olimpiya tanrılarının içine, umutlar da kıratosa kaçmış >umut güya atenanın gücüymüş. o da bütün tanrılar öldükten sonra kıratostan geri istiyor gücünü >kıratos pışık çekiyor, "ademoğlunun kaderini gene ademoğlu kontrol etmelidir" diyip intihar ediyor >atena status: TOLD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 kratos ne la quan chi nin çakması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 12/10 best new story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Kaede 4.sü de var galiba, oynadıysan onu da bir anlatsana sen ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 asşensıns da noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 madem bir işe başladık doğru yapalım bari kontrol edip editliyim de hata olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Yalnız niye konsola değil de buraya açtınız, PC'ye çıktı da haberimiz mi yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Kaede !! Super thx.. bende merak ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 tamam biraz daha düzenledim epey ayrıntı atladım ama genel hatlarıyla olaylar böyle gelişiyordu herhalde esenşın ara hikaye ve çok tırışka. ana hikayeye neredeyse hiç bir katkısı yok. zaten yamulmuyorsam kıratosun ares emrindeki on yılı içinde bir vakitte geçiyor tek öğrendiğiniz ares kıratosu zeusu öldürme planı için kurtarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Kaede said: pandoranın kukusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Youtube'da god of war storyline diye aratirsaniz kisa uzun bir suru versiyon cikiyo. Ben bi ara oturdum 4 oyun icin 2 saatlik bi versiyon izledim. Baya su gibi akip gittiydi. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 2 saat izledim dediğin şeyi adam 3 mesajda özetlemiş ve anladığım kadarıyla epey bir bok dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 kırotos facia ya, kurtlar vadisi: antik yunan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 peki bütün derdi ölen karısı cocukları falansa neden her oyunda 123984289342834 tane karıyla yataktan kalkıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Kratos dediğin Olimpos'un bıçkın delikanlısı işte. Pastel boya ile suratını boyayan asla bir Polat olamamış çirkefin teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kaede terazinde zıpladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ben de hep acep işin aslı nedir diye merak ederdim. kaede boşaldım. thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Kaede bunu bir de mgs snake için hazırlasana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Cok basarili lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar