Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kratos niye alayına gidiyor?

nienna

Öne çıkan mesajlar

1

>kıratos ısparta komutanı
>savaşta döte geliyor, kaybedicekken arese yalvarıyor "kurtar beni, yemek+akbile çalışanın olurum" diyor
>whythefucknot.jpg
>kıratos arese epey çalışıyor sonra ares kıratosa farkında olmadan kendi karısını ve kızını öldürttürüyor because muh fearless, emotionless, perfect soldier
>kıratos lanetleniyor, öldürdüğü ailesinin külleri üstüne yapışıp beyaza bürüyor, sürekli kabuslar görmeye başlıyor
>Y U DO DİS TO Mİ ;_;
>bir takım boklar oluyor
>diğer tanrılar "ares işin bokunu çıkardı durdurak artık şunu" diyor
>kıratosla "günahlarının affı" karşılığı aresi öldürmesi için anlaşıyorlar
>athena falan yardımıyla kıratos aresi nasıl öldürüceğini öğreniyor
>bir sürü bok oluyor
>kıratos aresi öldürüyor ve kabuslarının biticeğini sanıyor
>tanrılar kıratosa "lol biz sana günahların affedilicek dedik, gerisi senin içdünyana kalmış XDDDD" çekiyor
>kıratos olimpiya dağından abandonthread.gif atıp bitsin bu çile artık diyor
>athena wowdan çaldığı leap of faith ile kıratosa yarı yoldan nope.avi izletiyor
>başka çaresi olmayan kıratos yeni savaş tanrısı oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

2

>kıratos aresten beter savaş tanrısı oluyor
>zeus: tiredofyourbullshit.jpg
>kıratosu kandırıp güçlerini alıyor sonra öldürüp cehenneme gönderiyor
>herewegoagain.jpg
>kıratos bu sefer titan saadet zinciri yardımıyla kurtulup zeusu nasıl altediceğini öğreniyor
>bir dünya bok oluyor
>bu bokların arasında en önemlisi kıratosun zamanda geriye gidip dayak yemeden öncesine dönmesi
>kıratos sürpriz madafaka diyip zeusa girişiyor ama tam öldürücekken atena araya atlayıp kendini feda ediyor
>atena naptın ;_;
>zeusun fırsattan istifade tüymesine dellenen kıratosun aklına süper bir fikir geliyor
>"lan madem zamanda yolculuk yapabiliyorum, geçmişe gidip büyük savaştan titanları kurtarırsam ..."
>brilliant.jpg
>oyunun sonunda kıratos titan sırtında zeusa atar yapıp olimpiyaya tırmanmaya başlıyor
Sosyal ağlarda paylaş

3

>kıratos titanlarla beraber olimpiyaya tırmanıyor, ilk olarak poseydonu tokatlıyo
>meğer titanlar da kıratosu kullanıyormuş, kıratos satışlara geliyor
>fırsatten yararlanan zeus gene kündeye getiriyor kıratosu
>athena gene yardım ediyor kıratosa
>lan bu herif salak mı üçtür yiyor
>gene bir sürü bok oluyor, kıratos sırayla tanrıları elden geçirip xp kasıyor
>tanrılar ölüp yerleri dolmadıkça kontrol ettikleri aspectler kontrolden çıkıyor
>poseydon ölüyor heryer karadeniz, helyon ölüyor güneş doğmuyor, hermes ölüyor veba çıkıyor vs
>bir sürü bok oluyor, dünya tam chaos
>kıratos sonunda zeusu öldürüyor ve işlerin neden boka sardığı ortaya çıkıyor
>meğer ilk oyunda aresi öldürmek için pandoranın kukusunu açtığında içindeki bütün kötülükler olimpiya tanrılarının içine, umutlar da kıratosa kaçmış
>umut güya atenanın gücüymüş. o da bütün tanrılar öldükten sonra kıratostan geri istiyor gücünü
>kıratos pışık çekiyor, "ademoğlunun kaderini gene ademoğlu kontrol etmelidir" diyip intihar ediyor
>atena status: TOLD
Sosyal ağlarda paylaş

tamam biraz daha düzenledim
epey ayrıntı atladım ama genel hatlarıyla olaylar böyle gelişiyordu herhalde

esenşın ara hikaye ve çok tırışka. ana hikayeye neredeyse hiç bir katkısı yok. zaten yamulmuyorsam kıratosun ares emrindeki on yılı içinde bir vakitte geçiyor

tek öğrendiğiniz ares kıratosu zeusu öldürme planı için kurtarmış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...