Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ulan direk basının gazıyla kovdular yerine ersun u getirdiler :D . td olsam hayatta trabzona gitmem.max 1 yıl sonra kovulur ersun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Fbdekinden fazla alacakmis :) umarim basarili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 TD olsam bayıla bayıla giderim. yarım sezon çalış, kovsunlar, 1 senelik tazminatı kap. ersun'un basın toplantısını kaçırmamak lazım bakalım şike mike soracaklar mı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ersun gittiği gibi zaten 2011 yılı şampiyonuna geldim vs. tarzı bir şey dedi sdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Cardozo, “Sokakta yürürken kolumdan tutup çay ikram ediyorlar. Bana küçük bir balıktan (hamsi) bahsediyorlar. Onu yemeye başladığımda golleri atacağımı söylüyorlar” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 metalcilere3ün1i çekmişler ersun şampi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 trabzondan ben bi çeyrek bekliyorum bu sene. kadrosu güzel,ersun da adam gibi kondisyon kasarsa takıma trabzon temiz çeyrek oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Cardozo pekmez akıtmış bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 bu sene şike şike şampiyon trabzon çok efsane kadrosu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 o taraftarla zor şampiyon olur trabzon.bir kere ibb ile maçlarına gitmiştim olimpiyata.2-0 öndeyken tüm oyunculara ana avrat düz gidiyordu tüm stad asjfkasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 fener 15 milyon verip emenikeyi aldı trabzon 5 milyona su cardozoyu aldıya ben anlamıyorum adamın attıgı son golu emenikenin dusunmesi bile imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=bvPFKPREVBc sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 oldun said: fener 15 milyon verip emenikeyi aldı trabzon 5 milyona su cardozoyu aldıya ben anlamıyorum adamın attıgı son golu emenikenin dusunmesi bile imkansız Yalnız geçen sene Ersun; Emenike ve Cardozo arasında seçim yapmıştı, yönetim ikisiyle de anlaşmıştı; ikisinin de fiyatı aynı civardaydı 12-13 M Euro tarzı bir bedel. Daha genç olan(Bence değil ama hdshf) ve ligi tanıyan adamdan yana kullandı tercihini. Jesus ile çok sorun yaşadı Cardozo geçen sene ve sadece iç saha maçlarında oynadı neredeyse; performansı da piyasası da düştü dolayısıyla. Yetenekleri sınırlı sadece ceza sahası golcüleri olan Webo veya Umut bile bu sene adam başı 5-6 puan tek başlarına kazandırdı, bu adamlar yerine Cardozo olsa fenaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Cordoza 1 gol daha attı mı gol kralı. Haftaya gs yeni td gazıyla akhisara gol attırmayıp ts de yeni td gazıyla atarsa 2 gol. Ersun zaten cordoza aşığı, Bütün uçan kaçan topları Cordoza ya yönlendirecektir. Cordoza da 1-2 sini atarda kral Cordoza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Cordoza kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 sinan engin geldi foruma heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Cazorla'dir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 moriarty said: sinan engin geldi foruma heralde AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Hiç mi Trabzonlu yok forumda. Adamlar 5. lik mücadelesi veriyor eksikleriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Adım adım yukarıya. Yanlış teknikdirektör faciasını yeni yeni atlatan cimbom ve trabzon adım adım yukarıya çıkacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Ekici gene attı frikikten. penaltı gibi kullanıyor herif.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Ekici 2 asist 1 gol.. mersin'i tek başına yıktı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 adam net yılın transferi falan ya, fiyat - performans olarak daha iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar