Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

fenn

Öne çıkan mesajlar

en komiği de çıkıp ceza bizim için yok hükmündedir demeleri, 3 büyük ağlaması çok komik ya, yohh bizim için ceza yohh hükmündedir de,ardından 2 gün sonra paşa paşa cek cezanı. yok hükmündedir diyip seyirci alsana maça cesaretin varsa görelim sdsf

zamanında Demirören de cok yaptı aynı şeyi, yumruğu her hafta masaya vuruyordu noldu ? Bir halt olmadı tabi. Olayı hemen TFF-hakemlere yıkmak yerine 3 büyükler biraz kendine baksa futbol ortamı azcık toparlancak.

neymiş ceza yok hükmündeymiş sddfas
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

Abi adams 15 seme sonra sen topçu değilmişsin biz seni kaxayla oynatmışız dersen tabi depresyona girer

15 senedir bizdesin ve yaşlandın deyince bu parayı başka takımlarda bulamayacağı için kalmak istiyor. Selçuk Şahin le aynı kafayapısı
Sosyal ağlarda paylaş

aklima gelmisken bi paylasayim dedim;

unity said:

insider bilgilerle guncel liste asagida. baska yerde paylasmayin .

+ su an focus olunan ve yol katedilmis transferler.
- su asamada zor ya da son plan
# yeni eklenenler
. kiralik dusunulen

Turkler:

#. Mesut Ozil
- Arda Turan
- Hakan Calhanoglu
+ Gokhan Tore
+ Ishak Dogan
+ Mevlut Erdinc
+ Turgut Dogan
+ Olcan Adin
Tarik Camdal
Samed Yesil
Enes Unal
Erkan Zengin
Gokhan Inler
Jimmy Durmaz
Ugur Demirok
Omer Toprak
Onur Kivrak

Yabancilar:

# Cleverley
-. Benzema
+ Gomis
+ Balotelli
Dzeko
Fernando Torres
Eto'o
Vidic
Ferdinand
Astori
Ranocchia
Hulk
Ashley Young
Nani

Sneijder ve Muslera'nin dunya kupasindan sonraki durumlari ve Lucescu degisimi ihtimaline gore liste baya farklilik gosterebilir.

1-2 haftadir paylasiyorum listeyi ve farkindaysaniz kamuoyunda benzer isimler donmeye basladi. ozellikle ishak+mevlut+tore+olcan+turgut 5 lisinin cogunun bittigi yonunde haberler benim raporumla ortusmekte.

neyse aradan olcan tutmus. 15 maclik kupon yapip aradan bir tek barcelona granada macini tutturan adam.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

sahaya atılan maddeleri mi yakalasaydı tff, ne yapsaydı ?
sahaya atılcak maddeleri iceri sokmasaydı en son hangi stadyumda gordun pet siseyle su satıldıgını normalde plastik bardakla satılır.

ayrıca galatasarayın evinde macında galatasaray sorumlu kendi stadına giren adamdan onun esyalarından stadın guvenliginden. bu manisada bir stad tff nin bir "turnuvası" her seyin sorumlulugu tff de. burdan cıkıp takımalara ceza vermek zaten inanılmaz bi de cıkıp verilen cezası "bu olmamıs bi daha verin" diye tekrarlatmak harika. obur tarafta volkan ayısının cezasına hic bisey demedin ama?
Sosyal ağlarda paylaş

deplasman takımı bişey atınca deplasman takımı ceza yiyor.

atıyorum karabük-Beşiktaş deplasmanı.
Güvenlik karabük klübünün sorumluluğu ama çıkıp Beşiktaş taraftarı meşale yakarsa, sahaya yabancı madde atarsa Beşiktaş ceza yiyor, ki evelki sene yedi de, deplasman maçından sahamız kapandı.

kimse de çıkıp güvenlik karabük'ün sorumluluğu cezayı onlar alsın demedi.(karabük burda random kullanılmıştır)

Bursa maçında stad dışı olaydan Beşiktaş ceza aldı, polis tutup kabataş-Beşiktaş-taksim hattını mı koruyacak klüp ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte tarafsız saha falan diye gömdü bir şekilde TFF.
ki maçı izleyen herkes ceza gelmesi konusudna hemfikirdi yanılıyormuyum ?

sen bir anlamı olsun diye somaya almışsın maçı, daha 5. dakikadaki kornerden sahaya yağıyor herşey.

bir de abi ceza arttırımı istenmesi biraz mesaj vermek için.
İşte Süleyman Seba sezonu diye isim koydular, kararlıyız temizleyeceğiz dediler, en baştan taviz vermek istemediler diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Suleyman Seba koymasalardı keske zaten ligin adını. adamın adını kirletecekler su igrenc lig ile.

Hayvan gibi para cezası gelsin. Bu konuda FB ye ceza gelse aynısını soylerdim heriflerin yapabilecegi hic bisey yok. napıcak kendi guvenlik gorevlisi degil kendi sahası degil kendi kontrolunde degil. Daha once deplasman cezasının evde cekilmesinin sacmalıgını da bi yerde konustuk diye hatırlıyorum.

Temizleyecekse kendisine ceza versin. Mehmet Demirkol cok guzel dedi bu macla ilgili: "İs kazası yuzunden olenler icin is kazasına en mahal verilecek ortamda mac yapmak sadece turkiyede olur."

Bunu yapmıs kurumun cıkıp da birilerine "tekrar ceza verilsin" deme hakkını kendinde gormesi beni hic sasırtmadı tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya o maçtaki olaylar bariz ayarlanmış önceden. ben passolig virali olduğunu düşünüyorum.

çünkü ortada maç başından itibaren su ve para atacak bir durum yoktu. hani o meşhur samiyen sulu maçı dönemi gibi olsa tamam diyecem. fakat son derbilere bakarsak olmuyordu böyle çok abartı olaylar. bu kadar toplu bir şekilde sahaya madde atımı bariz önceden ayarlanmış.

fakat neden tribün kapatma verilmedi onu anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi lig saçmalıklar üzerine kurulu ki, türk milletinin en büyük alışkanlığı ''hatayı hata ile örtmek'' eyyam yapmak, dibine kadar işlemiş ligin.

ya futbol tarihinin en kötü klüp başkanını gidip TFF başkanı yaptılar ötesi mi var sdsafa

ama dediğim gibi olayin bir şekilde temizlenmesi gerek artık. nasıl yaparlar bilmiyorum ama sıkıcı olmaya başladı.

İçerde 3-0 kazandığımız maçtan sonra Bülent Uygun'un kafasını yardık diye ceza almıştık, rahat kazandığı maçtan sonra bile olay çıkartmaya meyilli insan dolu tribünlerde.

o yüzden versinler büyük cezalar her takıma, taraftara ceza versinler, almasınlar 3-4 sene stadlara, başka türlü olmayacak artık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...