sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Red said: ünal aysal'a hala terim'i gönderdi diye bok atan insanları görünce cinnet geçiriyorum ya. hayır yani başbakan çıkıp terim'i milli takımda görmek istiyorum diyor. sonra adam kısa bir süre gs ile milli takım birlikte götürüyor. o arada kovuluyor. gs'nin karşı olduğu tüpçüyle kanka olyor derken muhteşem bir sözleşmeye imza atıyor. yetmezmiş gibi adını stadyuma koyuyorlar. sonra neymiş terim'i aysal gönderdi aysal gitsin. ünal aysal'ın bence en büyük hataları sırf takımdaki topçular istemiyor diye mançini'yi gönderip Buraya kadar altına imzamı atarım. Bakın patide red'le ben GS ile ilgili bir konunda bir hemfikirsek emin olun o doğrudur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Red güzel özetlemiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 mancini de kalmak istemedi buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 http://i.imgur.com/amfO4dY.jpg Heralde ikisini özellikle yanyana getirdiler. Katalogta yayınlanmamak üzere :) . İnsan bi sacını düzeltir en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ahah benim de dikkatimi bu ikisi cekmisti fotolara bakarken, bu kadar mi olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 İki resim arasında ki farkı bulun http://i.imgur.com/d0P6Z7E.jpg laaayn sayfa bası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Masticore said: Ali dürüst,abdül niye gitti onu bende cok merak ediyorum. Hala net birşey yok ortada. Ayrıca abdül'ü zerre sevmem. Her dönemin adamı. Adam istisnasiz kim güçlü,önde ise (ister siyaset olsun,ister futbol) saxo cekiyor. Bunları Terim yollatmış, kamuoyunun ilgisini paylaşıp ortak olup egosuna zarar verdikleri için, tek büyük en büyük benim olayı işte Azizinki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 başgan trtye çıkıcak şidmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ooo gelsin acıklamalar. fırtınalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 gece gece neyin trt'si lan. gündüz açıklama yapsana reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 hadi basladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Ersin düzene kürekle giricem şimdi ha carcarcar aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 FT'in yaptıklarını anlatıyor üstüne basa basa söyledi FT ceo'ya demiş Şuan musait degilim başkanla konusamam yardımcından randevu alsın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Hayriye feci geçirdi ha Kozak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 bu herif girmiycek secime. bu kadar patır patır soruluyo ve konusuluyosa bunlar. disli hatun mu dedi lan ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Ft ye ne didi Geç açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Başkan gidiyor geçmiş olsun... Ama adam herşeyi çatır çatır cevapladı. Bir tane cevaplayamadıgı ya da laf çevirdiği bir soru olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 aday olmayacakmış. tam zamanında açtım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 gg no rmk. herif bu arada her seye cevap verdi merak eden acıp bastna sona izlesin. yani bugune kadar haberi cıkıp da ulan acaba denen her sey soruldu her seye cevap verdi. faruk suren go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Kafana oturim Ü.A. Ol işte aday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Ft vol4 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Önce cevap versin Ünal Aysal'ın suçlamalarına. Doğruysa zaten hepsi çok net söylüyorum katıksız o.ç FT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 suren de dusunmuyorum demis yalman & denizli inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Aysal for federasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 adnana öztürk nasil olur acaba ? Olmaz ondan bir cacık de mi ? Adam yanilmiyorsam Fetocu ya da cemaatle samimi. Geçen hükümete geçiriyordu,söylediklerinde de sonuna kadar (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar