Kalten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Ünal başkan yan hakemi satın alırsa kazanabiliriz aslında. Kralımız krallığını gösterir ofsaytlara göz yumarsa hakemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Cemali, yasin, bruma, burak, selcuk Suan su takimda yeri yok. Bu arada sike yapmazlarsa alamazlar maci diyenler olmus, kendi takimlariyla karistirmasinlar galatasaray'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Biri şu Chedjou'yu pazarda dolaşırken capslese ya ahah Yobodan beter uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 aktiftablet said: 2-3 alır gs. Bi şekilde verirler daha doğrusu E vermişler işte daha neyi verecekler?Birde şikesi kanıtlanmış ceza almış takımlar varken şu yukarıdaki laf çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Hadi diğerlerini anladıkta bruma ile cemali'den ne istedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Cemali'nin su macta bisi yaptigini ben gormedim. Ozellikle izledim top ayagina dogru durust 30.dkda falan geldi galiba. Bruma'nin zamanlamalari cok kotu yanlis pas orani yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 sabri ile ebue http://stream1.gifsoup.com/view5/2837510/michael-jackson-eating-popcorn-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 g*tü göbeği salmış Anadolu topçuları diyonuz da burak yılmaz gökhan ünalın ikinci golde vurduğu kadar net hayatında vurmamıştır lan, herif yapıştırdı yektada da hiç iş yok, ilk golde kıçını kaldırıp sercana yetişene kadar gol oldu, ikinci golde taç kullanıldıktan sonra durdu seyrediyor orda ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 onun cemaliye bi kılı var anlamadık. herif de gayet iyi oynuyo. burak pasa 3 adım atmayacak diye ceju hemen gecen seneki performansını hatırlıycak diye 2-0 gerideyiz 3 gol atmak yerine. ikinci devre basında burak ofsayta duser dudukten sonra topa vurur sarı kart alıp atılır. hadi bkalaım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Burak'i karistirma, ben suan forvete koysalar burak'tan daha iyi oynarim. En azindan ofsayta dusup surekli takimin modunu dusurmem. Sneijder'in akilli paslarina kosarim. Tabiki burak'tan iyi vurucak adamlar gshsbs Ya ne cemalisi kardesim siz benimle ayni maci mi izliyosunuz? Selcuk daha cok aktif ortasahada cemaliden. Seviyeye bak gshs Prandelli kazmasi da sneijderi sola, yasini sag kanata koysun hala. Sinirden dogry durust cumle kuramiyorum. İlk yariyi 15 dk izlerim baktim hala ayni kapatirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 cemaliyi kimler beğenmiyo bakıp futboldan anlamayanları tespit ediyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 cacık olur mu şimdi bizim takımdan lan hakkaten sabriyle eboue sağ kanadı daha iyi kapatıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 yasinden daha iyi kapatsınlar bi zahmet. yasin sol acık normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Beni koysalar daha iyi oynarım lafları da çok bayık oluyor ya. o sahada 10 dakkada pilin biter dilin çıkar. bazıları yeteneksiz ve kafasız da olsalar hepsi pro futbolcu, kondisyonları vücutları normal insandan farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 alemin keyfi yerinde http://www.fenerbahce.org/pic_lib/yaz2_41574_3958561.jpg http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=41574 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 aquila said: lan ceju cok iyi dedik, adam ertesi mac patato oldu. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 5 posta kadar efor sarfedecek bi iş yapmıyolar o sahada ya bi de gökhan ünal atmış asdasd adam emekli olmadı mı sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 30 anca vardır o kadın, Aziz 60+ vaybe, Ünalın Yunanlıdan güzel valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 cemali sneijdere pas atıyor. yeterli istatistik bu takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Kaleci gögsüyle topu kale cizgisi üzerine sektirdi Dalgamı gecti ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 moriarty said: cemaliyi kimler beğenmiyo bakıp futboldan anlamayanları tespit ediyorum hemen İyi futbol oynamak ortalarda gezinmek mi? İkinci yari basladigindan beri cemali adini duymadim. İnsiyatif alir kaliteli oyuncu ortalikta kendini belli eder. Halisaha topcusu gibi konusmayin adamlara karsi. En fazla 25 dk kadar kondisyonum var o sahada, bu adam hergun idman yapiyor ona gore yasiyor bir de. Tabiki kondisyonu benimkinden iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Yasini parayla mi oynatiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 aa escape diye biri cevap yazmış kim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Pardon öndemiyiz ben anlıyamadım GS devamlı geri oynuyor vakit gecirmek icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Burakla dalga geçiyor Balkes taraftarı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar