Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

fenn

Öne çıkan mesajlar

g*tü göbeği salmış Anadolu topçuları diyonuz da burak yılmaz gökhan ünalın ikinci golde vurduğu kadar net hayatında vurmamıştır lan, herif yapıştırdı

yektada da hiç iş yok, ilk golde kıçını kaldırıp sercana yetişene kadar gol oldu, ikinci golde taç kullanıldıktan sonra durdu seyrediyor orda ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

onun cemaliye bi kılı var anlamadık. herif de gayet iyi oynuyo. burak pasa 3 adım atmayacak diye ceju hemen gecen seneki performansını hatırlıycak diye 2-0 gerideyiz 3 gol atmak yerine.

ikinci devre basında burak ofsayta duser dudukten sonra topa vurur sarı kart alıp atılır.

hadi bkalaım.
Sosyal ağlarda paylaş

Burak'i karistirma, ben suan forvete koysalar burak'tan daha iyi oynarim. En azindan ofsayta dusup surekli takimin modunu dusurmem. Sneijder'in akilli paslarina kosarim. Tabiki burak'tan iyi vurucak adamlar gshsbs

Ya ne cemalisi kardesim siz benimle ayni maci mi izliyosunuz? Selcuk daha cok aktif ortasahada cemaliden. Seviyeye bak gshs

Prandelli kazmasi da sneijderi sola, yasini sag kanata koysun hala. Sinirden dogry durust cumle kuramiyorum. İlk yariyi 15 dk izlerim baktim hala ayni kapatirm
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

cemaliyi kimler beğenmiyo bakıp futboldan anlamayanları tespit ediyorum hemen

İyi futbol oynamak ortalarda gezinmek mi? İkinci yari basladigindan beri cemali adini duymadim.
İnsiyatif alir kaliteli oyuncu ortalikta kendini belli eder. Halisaha topcusu gibi konusmayin adamlara karsi.

En fazla 25 dk kadar kondisyonum var o sahada, bu adam hergun idman yapiyor ona gore yasiyor bir de. Tabiki kondisyonu benimkinden iyi olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...