Theridone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 fizban said: takim kurarken oyle kuruluyor zaten. bir kaleci, on oyuncu seciyorsun. bi tane karaktersiz olmazsa hemen federasyon lig dusurme cezasi veriyo. öyle bişey yok önce para cezası veriliyor. 3 kere karaktersiz oyuncuyla sahaya çıkarsan lig düşürülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 DarKRideR said: melo'nun yaptığı ayıp, yerliler bebe tamam da takım forması giymiş adamları ıslıklayan adamları sırf seni seviyorlar diye ödüllendirmek tamamen saçmalık takım olamadığından yakınılıyorsa bu tip davranışlarda eleştirilmeli adamın iyi hatta çok iyi olması takıma yapılan ayıba seyirci kalmasını gerektirmiyor. Melo'nun üçlüsünün savunulacak yani yok.takıma ayıp falan yapılmıyor sezar ın hakkı sezara veriliyor selcuk ve burak bizi 1.5 senedir cıldırtıyor. futbolcu ıslıklanıyorsa donup kendine bakıcak. ben napıyorum diye. bu adam ilk pası hatalı attıgında ıslaklanmadıki ya da ilk sutu kacırdıgında. bu adamlar ust uste aynı hataları 1 sene yapınca ıslıklanamya baslandı. futbolculara mesleklerinin "entertainment" oldugunu anlatmak/ogretmek gerekli. Entertainment sadece eglenmek demek degildir tabiki. Bir gosteridir o gosteriyi iyi sunmaktır. Var mı piyasada ben 1.5 senedir cok kotu gosteri yapıyorum yine de yılda 3 milyon euro veriyolar ve beni alkıslamaya devam ediyorlar diyen kimse? Yok. Ozaman aglamıycak isine bakıcak kendine duzen vericek. Hala beceremiyorsa ve mutsuzsa da basıp gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 hakan balta'yı kimse affetmedi abi. yönetimin gerizekalılıkları bunlar. hakan balta benim için hala o karpaty maçını yeniçerilik uğruna satan adamdır. ben reykard dönemi yapılanları sindiremem. bu adamlar göz göre göre adamı kovdurup takımı başarısızlığa sürüklediler. hasanşaş hala geçen ntv'de ''lincoln diye bi adam geldi gelir gelmez ilk açıklaması geleceğim son noktadayımdı. bu adamlar para için geliyor'' ayağı yaptı. hala sindirememiş ve unutamamışlar. lincoln'de kanı bozuk bir adamdı ama galatasaray tarihi boyunca oynadığı en keyifli hucum futbolunu o dönemlerde oynadı. neill kewell vs top oynamaya çalışırken baltası serveti ayhan'ı takımı baltalamakta uğraşıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 hakan balta miydi satan ya, servet degil miydi? o satici servet bile oynadi ama terim doneminde. yani futbolcularin hizipcilikleri engellenmeli ona katiliyorum da, galatasarayda yabanci/yerli ayrimi 10 yili askin suredir var. yalniz gecen sene gokhan zan - melo kavgasi vardi bi. gokhan zan 'siz-biz' falan diye ayirmisti direk. o zamandan onlemini almasi lazimdi yonetimin. fakat yonetimin bi abdurrahim albayrak gibi birini gorevlendirmemesi, futbol sube sorumlusunun olmamasi (varsa da kim belli degil), t.d. surekli degisimi falan derken otorite boslugu var. otorite boslugu varken bunlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 daha onemli bir nokta var bu arada; haberlerde tam gecmiyor bile. unal aysal dun sacmalayip iste '1. teknik direktor doneminde 100 milyon dolar, mancini doneminde 25, prandelli doneminde 20 milyon dolar' harcadik demis. euro da olabilir hatirlamiyorum. ulan fatih terim 2.5 yil kaldi, mancini 8 ay, prandelli 3 ay. boyle karsilastirma mi olur? mantiga bak. bi de 1. teknik direktor diyip, adini soylemeyip kendince cocukca hareketler yapiyo. bu unal asyal vizyon vizyon dedikce mahmut uslu tier'e cekiyor kendini. divandan gayrimenkulleri satmak icin yetki istemis, divan da hareket cekip vermemis. yakinda unal aysalin gorevi birakacagi konusuluyor. borcu dayayip gorev birakmak, demiroren stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bu arada riva nın satıs izni 3.5 yıldır aysalın elindeymis. zaten satacak olsa onu satardı gibi bi olay da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 hiç sorma ya ünal başgan tam bir fiyaskoya sürüklüyor bizi ki ilk istifa ettiğinde zaten notunu vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Melo iyi yapmış, yabancıları dışlayan Şınayder Drogba gibi dünya yıldızlarına hırtlık yapan adamların yanında mı dursaydı. Zaten Melo tek takılıyormuş genelde, belki diğer portekizce konuşanlarla arkadaştır anca. Muslera asıl Burak denyosu için taraftarla gereksiz kavga etti, o da onun iyi niyetinden bence, çözememiş demek ki Selçukgil tayfasını. Adam yarım metreden gol atamıyor, tek kendi pozisyonlarını değil arkadaşlarınınkileri de bok ediyor, Guizadan çok daha kötü bir oyuncu ama Şınayder Drogba gibi kariyerlere artizlik yapabiliyor. Drogba dominant bir adam olmasaydı onu da ezmeye çalışırdı bu denyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 huawei + thy yillik 7.5m euro verecek diyolardi, huawei 3.5m$ vermis, o da 2.75m euro falan yapar. thy daha az verecektir, sonucta sadece cl maclari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 fizban said: bi de 1. teknik direktor diyip, adini soylemeyip kendince cocukca hareketler yapiyo. bu unal asyal vizyon vizyon dedikce mahmut uslu tier'e cekiyor kendini. divandan gayrimenkulleri satmak icin yetki istemis, divan da hareket cekip vermemis. yakinda unal aysalin gorevi birakacagi konusuluyor. borcu dayayip gorev birakmak, demiroren stayla. Ee kaç senedir boşuna demiyoruz troll Ünal batırıp gidecek diye, geliyor işte kaçınılmaz son. Adam sokak karısı gibi herşeye cevap yetiştirme ve Fenerle uğraşma derdinde, geldiği ilk andan beri tribünlere oynuyor amigo gibi. Ama işte o tribünler küfür kıyamet kovacak onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 fizban said: huawei + thy yillik 7.5m euro verecek diyolardi, huawei 3.5m$ vermis, o da 2.75m euro falan yapar. thy daha az verecektir, sonucta sadece cl maclari.huwaei 4.1m dolar vermis. thy de 2.5 verse 6.5 olacaktır gecen sene 7.5 alırken dusus kotu ama kimse sponsor bulamazken bu dandik ligde deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 adamların beğenmedikleri adamlara bak, elin serveti, ricartı beğenmez, bunlar drogba ve sineyderi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 abi tamam beğenmezsen saha dışında gene beğenme ama maç sırasında pas atmamak gol atınca sevinmemek nedir lan. hele arka sayfada ki selçuk un video ya acayip kıl oldum.nasıl bir terbiyesizliktir lan bu.her maç yapıyorlar birde bunu.selçuk u en azından 4-5 maç yedek oturtmamız lazım yoksa akıllanmaz bu lavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 fizban said: ulan fatih terim 2.5 yil kaldi, mancini 8 ay, prandelli 3 ay. boyle karsilastirma mi olur? niye her ay yeni transfer mi yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 fatih terim = 2.5 yil = 5 transfer donemi mancini = 1 transfer donemi prandelli = 1 transfer donemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 madcow said: fizban said: huawei + thy yillik 7.5m euro verecek diyolardi, huawei 3.5m$ vermis, o da 2.75m euro falan yapar. thy daha az verecektir, sonucta sadece cl maclari.huwaei 4.1m dolar vermis. thy de 2.5 verse 6.5 olacaktır gecen sene 7.5 alırken dusus kotu ama kimse sponsor bulamazken bu dandik ligde deger.gecen sene 7.5m euro degil miydi? ayrica yuksek gorunsun diye cakallik yapmislar ehuehuh kdv dahil fiyati yazmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 7,5m dolardı. ben euro/pound uzerinden anlasıp doları yazdılar diye dusunmsutum cakallık olsun diye. o da olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 e burada 7.5m euro yazanlar vardi. onlar gerci burak-selcuk-sabri-veysel'i de cok begeniyooo. BUNLAAAAR BENIM KRALIMI KOTULEDILEEEER diye entri giriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 7.5m dolardı. bu sene 7.5m euro(yaklasık 10m dolar oluyo iste) seviyesinde sponsor bulunmaya calıstı diye biliyorum ve hatırlıyorum. Ama sonucunda 5-6m dolara tamah etmek zorunda kaldık =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Ünal kaçanto panto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Ünal borçlandırmadı ki abi. Adam aldığından daha iyi durumda şu an kulüp. Yerli-yabancı olayı artık gelenek olmuş bizim takımda anasını satayım. Teee Hakan Şükür döneminden yana her sene aynı bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Aldığından daha iyi durumda da Adnan Polat'ın bakkal yönetimiyle o şekle girdi. Adnan sportif olarak doğru hamleler yapıp 1 şampiyonluk alsaydı şuan zaten Ünal belası da takımın başında olmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 serjuhan said: Ünal borçlandırmadı ki abi. Adam aldığından daha iyi durumda şu an kulüp. Yerli-yabancı olayı artık gelenek olmuş bizim takımda anasını satayım. Teee Hakan Şükür döneminden yana her sene aynı bok. ""Galatasaray'ı devraldığımız gün 328 milyon dolar borç varmış, bugün 338 milyon dolar." ayrıca unal aysal panpa bunu soylerken cakallik yapiyor. dolar 3 yilda %35 civari artti. yani tl uzerinden degerlendirirsek (gelirlerin cogu tl uzerinden), borc %35 civari artmis. bu da yetmiyormus gibi halka aciklik orani artti galatasaray'in. %15 civair halka acikti adnan polat zamani. zaman icinde %45'lere cikti, su an %32 olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Abi öyle diyorsunda tüm borcumuz vs herşeyimiz döviz üzerindendi. Adam 61 milyon dolar mı ne kur farkı ödedik dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Ünal Aysal'ın taşaklı fakat artık fosil olmuş iş adamları, bürokrat vb. snoplardan yönetim kurması; 80 yaşındaki adamı TFF'ye itiraza yollaması, amatör fakat kulübüne ölümüne sağlık ruha sahip sembol isimleri uzaklaştırması tek hatası. Yönetiminin tümü ya akademisyen, hukukçu, ya da kendisi gibi yurt dışında paranın dibine vurmuş sosyete adamlar. Fenerbahçe'ye bakarsan: Doğuş, Koç, Limak, Kiğılı. Yerel ve medyanın bildiği adamlar. Onun dışında Arena'nın doğru kullanımı, sponsorluk anlaşmaları (Forma reklamına takılmayın, Galatasaray şu an yan markaları ve iştirak şirketleri ile forma reklamı almadan bile tüm rakiplerinin fersah fersah önündeydi gelirlerde), store'u canlandırması, imrendiğimiz Fenerium'un cirosunu sollaması, 3.5 yıllık başkanlık döneminde takımı sürekli CL'de tutması, bu hamlelere yönelik kadrolar kurması, özkaynakların hiçbirini kaptırmadan gelirleri artırması, borcu neredeyse sabitlemesi küçümsenecek işler değil. Sportif açıdan direkt sonuç odaklı bakarsak, 3 senede 2 şampiyonluk 1 2.'lik, 1 Tr kupası, 2 süper kupa, 1 CL çeyrek, 1 CL ro-16. Basketbolda direkt teslim olduğumuz FB'nin yakalanması, geçen sene tüm branşlarda kupa anlamında kulüp rekoru kırılması vb. birçok iş var. Ünal Aysal gelmeden önce hiç kimse burda başkan olmak istemiyordu, şimdi bıraksa aday sayısı en az 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar