Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2.35m bonservise gayet iyi transferler. Pandev'in 1+1 yıllık anlaşma yapması da gayet iyi. Zaten bu fiyatlar olmasa zannetmiyorum transfer yapabilelim. Tarık'a yine bayılmışız fazlasıyla parayı. Bu yabancı sınırını sıfatına tüküreyim.
Mesaj tarihi:
Tarıkta pürüz çıkmış, takasta gidecek Umut Gündoğandan dolayı, transfer dönemi bitmek üzere bakalım nasıl olacak.

Sabri de futbolu GSde bırakacam gitmiyom demiş, A2 ile idmana çıkacakmış, salaktı falan ama bukadarını da beklemezdim, bas git işte Trabzona keriz.
Mesaj tarihi:
A Takım futbolcumuz Tarık Çamdal 4,750,000 Avro karşılığında Galatasaray Spor Kulübüne transfer olmuştur.

Tarık Çamdal'a Eskişehirspor'a yaptığı katkılardan ötürü teşekkür eder yeni takımında başarılar dileriz. Transferin Galatasaray Spor Kulübüne hayırlı olmasını dileriz.

Transfer görüşmelerinde adı geçen Umut Gündoğan ile maddi konularda anlaşma sağlanamaması nedeniyle transferinden vazgeçilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz

Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu

http://www.eskisehirspor.org.tr/haberler.asp?id=2155
Mesaj tarihi:
umut gündoğan'ı kaça aldıydık biz

4.75 + umut zaten yine bi 6 küsür yapıyordur.

bir şey değişmedi yani. 6 istemiyorlar mıydı
Mesaj tarihi:
Tarık devre arası sözleşme uzatırken bonservisin yüzde 25'ini ben alırım diye madde koydurmuş diyorlar. Eskişehir adam gibi para kalana kadar bu sebeple diretmiş olabilir. Doğru ise Tarık çakal çıktı.
Mesaj tarihi:
Pandev ve Dzemaili transferleri de açıklanmış. Cidden çok güzel rakamlar. Helal yönetime.

Sürekli aynı şeyi söylüyorum ama Tarık kimdir ki iki oyuncunun iki katı bonservisi olabiliyor anlam veremiyorum gerçekten. Abv TFF
  • Yeni Oluştur...