Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F710 Logitech gamepad

Wisp

Öne çıkan mesajlar

2 sayfa ne yazılmış okumadım açıkçası, o yüzden daha önce söyleyen olduysa kusura bakmasın.

F710 kullanıyorum nerden baksanız 3 yıldır falan. Bana kalırsa tek dezavantajı Logitech'in sonradan standart haline getirdiği Unifying dönemine yetişememiş olması. O yüzden illa ki bir usb slot kaplıyor. Laptop için falan sorun, özellikle 2-3 usb slot olduğu durumda. Sürekli takayım da kalsın yapamıyorsun yani.
Onun dışında tonla oyun oynadım kendisiyle. Titreşimi olsun, tuşların konumu olsun, avuçladığın yerdeki dokusu olsun her şeyiyle tatmin edici (titreşimle başlayıp, tatmin ediciyle cümle bitirdiğime inanamıyorum). Tonla arkadaşıma önerdim, bir tanesi hariç hiçbirinden olumsuz bi laf duymadım. O bir kişi de günde 8 saat pes (ya da fifa, idk) oynayıp bi tuşun basılı kalmasını sağladığı için bikbikledi, sonra gidip yenisini aldı (başka marka başka model değil, aynısından).

Söyleyeceklerim bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

layout farkı yok ki f710'yi otomatik xbox controller olarak algılıyo oyunlar arkasındaki switch X'de durduğu sürece. tek farkları analog pozisyonu.

Her zaman olmuyor sanırım. Misal fifa'nın bi sürümünde xbox joystick takır takır çalışırken benim f710 kan kusturuyordu ayarlayana kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

her oyunda xbox controller olarak kendini tanıtacak diye bir kural var. olayı o zaten. satış noktası o. muhalefet yapacaksan bari bilgin olsun.

said:
Konsol bağlantı noktalarını değiştirerek orjinal konsol modunda oyun oynayın veya PC oyunlarının tadını çıkarırken daha rahat bir konuma geçin. En sık kullanılan iki giriş standardı olan XInput/DirectInput ile F710'un kurulumunu yapmak ve en sevdiğiniz oyunlarda kullanmak kolaydır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...