Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ENJOY THIS NEW LEAKED PIC of Kate Upton

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

suBzer0 said:

Ferguson olaylarını unutturmak için güzel oyun..

şş çıkarmı lan yarın öbür gün seninde hijab videon ahahahhahaah hamit duymasın ahahahah

uehaıosejaoıs mal adam ya aseuhasease
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

Jeniffer lawrence'in de mi memittoları dolanıyor ?

allahını seven öm
o kadar pati underground döndürdüm
öm atmayanın vpn i çalışmasın

afrikalı aç insanlar bile gördü, yaz torrente bulursun
Mesaj tarihi:
Red said:

progamer said:

Bunlar niye kendi resimlerini tutuyor denmişte. Hacklenen arkadaşları, sevgilileri fln. Jennifer lawrence sanada çıplak selfie gonderse sende saklarsın onu sdf

jennifer'ın foto kanvas olur aslında sdfds

oha odama poster düşünüyodum. bu feministler liboşlar falan görünce çıldırır hem iyi fikir
Mesaj tarihi:
scorch said:

Vingthor said:

vidyo göremedim ben hiç ya. lovrınsın vidyosu falan varmış var mı bu klasörde 600 mb indirmiym boşuna

var, mikrofona konuşurken.

şunu bana bi yollayın be
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

KuddusiMavra said:

arkadaş, yok, bu işte bir manyaklık var.
lan sabahtan beri onlarca artistin fotolarını hepiniz gördünüz. hadi bazıları diyelim ki sevgililerine göndermek için falan. olm bazı fotolar var,insan sevgilisine göndermeyi bırak kendisi görse utanır. nasıl çekip saklarlar böyle fotoları? eyvallah, biraz eski kafalılık var bende de bu kadar da değil yav.

ya sanane aga kendi hayatı değilmi isterse götüne saç düzleştirici sokar isterse 50 erkekle bukakke yapar.
sana mı kaldı milletin ne yapacağı? bunların internete düşmesi doğru değil. ama umrumuzda mı? hayır. oh vajinalar oh titiler falan.

ama olayın ahlaki boyutunda NASIL SAKLARLAR falan gibi şeyler kimseye maal olacak işler değil. isterse 28 saatlik anal suşi vidyosu saklar. kime ne?

anal sushi ne ya bi deneyelim
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

bende mi bişey var anlamadım çok da azgın biriyimdir aslında

böyle tadı kaçtı lan sanki görülmedik şey kalmadı
heyecanını yitirdi

bikininin altını merak ediyorduk falan
bırak memeyi pıtıya kadar gördük şimdi anasını satim
demek merakmış libidoyu tetikleyen

ben jlawu beğenmiyodum. şimdi hastasıyım. sende bi sorun var gibi. bi de dünkü takip heycanı çok zevkliydi. böyle lök diye zip indirenler falan o tadı alamaz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...