bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 major bir etkisi olacağını sanmıyorum ya önünü keserler gibime geliyor
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ne etkisi olacak lan? allahın bildiğini kuldan da saklamamışlar işte. olan o.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 off ya bu cahil mode-z'den nasıl çıktı acaba, cache temizleyince liste gidiyor mu evet cache temizleyince bok filtresi resetlemiş asdasd reactivated
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Kate in picler manitasının telefondan araklanmış diyorlar. Arada çıkan alakasız karılar o yüzdenmiş. Gelsin shit storm Bu arada aranızda Katein memelere laf edenler gözümden kaçmadı, kollarımın uyuşukluğu geçsin sizinle ilgilenicem Agalar ağızfa kalemle yazmak ne zormuş
Mal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 progamer said: http://i.imgur.com/rywvXzj.jpg çok tanıdık geliyor kimdi bu
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 konuştuğun dili sevsinler edit: yok lan ne sevecekler, senin gibi adamı kovalasınlar mümkün olan en uzağa
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Masakari said: kollarımın uyuşukluğu geçsin sizinle ilgilenicem asdasdasdasdfasdfasdf
Marty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 az once izledin ya videolarini, im nekkid im nekkid diyip duran iste
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 İş yerindeyim tekrar tekrar bakıyorum ter içinde kaldım... Teresa Palmer'da bi acayipmiş yalnız. Fakat kraliçe Jennifer Lawrence...
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Teresa'ninkiler baya sanatsal, X-Art'a poz vermis sanki (tu).
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 dreagloth said: Claiborne said: DareJedi said: +18 Gercekten +18 http://imgur.com/a/JBlMX#0 Tek album olarak verilmis. şunlara bi isim yazmıyorlar ya çok üzülüyorum. torrent de isim isim dosyalamışlar iyi olmuş hangi torrent ._.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 bildiğin sapıklık lan. yediği haltları, kendi çıplak fotolarını çekip saklamak nedir? ben bu işi bilerek yaptılar diye düşünüyorum. reklam işte. iyisi kötüsü olmaz ki.
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 kuddusi abi senin yaşın kaldırmaz böyle şeyleri. yeni nesil böyle. send a dirty piççır yok efendime söyliyim talk dirty to me, yok bacıma söv anama söv falan bunlar yeni nesil şeyler abi. siz napıosunuz beziğe devam mı?
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 abi sapıklık demek biraz faşistce olmuş. Bunu olayı çoğu insan yapıyor, ünlü, ünsüz. Reklam değildir
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ahahahah @fransuxa bizim nesil de sonundan yakaladı işte olm :)
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Remus said: Bu leaklerin altında Cemaat çıkmasın :) 580 bütün arşiv diyorlar https://mega.co.nz/#!e0MxUCbI!vJIh_kRfVY8wYXo1Yc-yTq5OXY6mzcXPWbjjPsok0bA en güncel ve tam arşiv bu mu? indirdim evde ama ofisetyim şu an :(
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 SIKYAHONAW said: abi sapıklık demek biraz faşistce olmuş. Bunu olayı çoğu insan yapıyor, ünlü, ünsüz. Reklam değildir nasıl yav? sen bilgisayarında çıplak selfilerini, kız arkadaşınla seks yaparkenki fotolarını, videolarını saklıyor musun?
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 kozalak said: Remus said: Bu leaklerin altında Cemaat çıkmasın :) 580 bütün arşiv diyorlar https://mega.co.nz/#!e0MxUCbI!vJIh_kRfVY8wYXo1Yc-yTq5OXY6mzcXPWbjjPsok0bA en güncel ve tam arşiv bu mu? indirdim evde ama ofisetyim şu an :( Torrent varmış en güncel. O link hala çalışıyormu onuda bilmiyorum açıkcası. Deli gibi siliyorlar.
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 KuddusiMavra said: SIKYAHONAW said: abi sapıklık demek biraz faşistce olmuş. Bunu olayı çoğu insan yapıyor, ünlü, ünsüz. Reklam değildir nasıl yav? sen bilgisayarında çıplak selfilerini, kız arkadaşınla seks yaparkenki fotolarını, videolarını saklıyor musun? İnsan önce öyle şeyler çekiyomusun diye sorar. Çekiyosanda dikkatli olacaksın.
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 KuddusiMavra said: bildiğin sapıklık lan. yediği haltları, kendi çıplak fotolarını çekip saklamak nedir? ben bu işi bilerek yaptılar diye düşünüyorum. reklam işte. iyisi kötüsü olmaz ki. Abi onu bende anlamadım.Nasıl bir manyaklık ki kendinin çıplak fotolarını çekiyosun, amaç ne yani bakıp bakıp ona mı gaza gelicen????
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ben çekmiyorum ama yattığı hatunları saklayanı da garipsemem, sapık demem belki adam achievement list tutuyor afsadgs niye sapık olsun
kek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 RamsesII said: KuddusiMavra said: bildiğin sapıklık lan. yediği haltları, kendi çıplak fotolarını çekip saklamak nedir? ben bu işi bilerek yaptılar diye düşünüyorum. reklam işte. iyisi kötüsü olmaz ki. Abi onu bende anlamadım.Nasıl bir manyaklık ki kendinin çıplak fotolarını çekiyosun, amaç ne yani bakıp bakıp ona mı gaza gelicen???? erkek arkadaşı telefonda azsın da gelsin eve diye çekiyolardır abi. başka ne sebebi olacak. vardır gönderildiği bir yer. kendi kendisini tatmin etmiyodurlar ya...
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Breh arkadaş ya amerikaya bak allahını seversen... TR'de de patlatmasınlar böyle ?
Öne çıkan mesajlar