Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ENJOY THIS NEW LEAKED PIC of Kate Upton

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi bir arkadaşım söyledi bu paticix sitesine girince laptopların webcam i aktif oluyormuş o plug in lerden filan dolayıve kayıt yapıyormuş.. ben pc den girdim ,ama laptoptan girip fap layanlara geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
ya ben hep o fanteziye inanarak hep webcame doğru şaapmışımdır değişik pozisyonlar deneyerek. ne biliyim dizlerimi bükerek sağ bacağı masanın üstüne koyarak dalga webcam e dik açıyla bakıcak şekilde falan. hiç bi yerde türkiş boy maztırbeyts with passion diye videomu falanda bulamadım.
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

ya ben hep o fanteziye inanarak hep webcame doğru şaapmışımdır değişik pozisyonlar deneyerek. ne biliyim dizlerimi bükerek sağ bacağı masanın üstüne koyarak dalga webcam e dik açıyla bakıcak şekilde falan. hiç bi yerde türkiş boy maztırbeyts with passion diye videomu falanda bulamadım.

turkish boy masturbates with his little penis diye deneseydin belki?

sen nerden biliyosun ohaha demeyin geyik işte asdfds
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Fransuxa said:

turkish boy masturbates with his little penis diye deneseydin belki?

sen nerden biliyosun ohaha demeyin geyik işte asdfds

onuda denedim google kamaan. you? you hev a huyc dik dedi. yapma böyle google şımarıyorum dedim.
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

Abi bir arkadaşım söyledi bu paticix sitesine girince laptopların webcam i aktif oluyormuş o plug in lerden filan dolayıve kayıt yapıyormuş.. ben pc den girdim ,ama laptoptan girip fap layanlara geçmiş olsun.

abi o "bir arkadaş" klasik "bir arkadaş" mı? Ayrıca kayıt yaptığını nirden anlamış? webcamin yanında kırmızı kayıt lambası mı var?

öyle ise paticix sahibi mr. 2 den yanıt bekliyoruz
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

öyle birşey vardır inşallah
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

troll mü diil mi bilmiyorum da, gerçekse bombaymış ashdfuhasduf
Mesaj tarihi:
noob fapperlar çıktı ortaya. resim değiştirmek process i uzatır. iner kalkar iner kalkar pleasure time skalasında sağ üst köşeye doğru 45 derecelik açıyla bi çizgi uzanır.
Mesaj tarihi:
paticix i yayımlayan arkadasın seyine sağlık,sayesınde hiç aramdan ugrasmadan topluca buluyoruz.Google playde donatıon satsa alıcam o nebze,bira parasını verırız
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...