Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 MSG mucizesi olmasa yüzüne bakılmaz da, bi ara resmen bağımlı olmuştum McDonalds'a. Düzenli olarak yiyodum ve kaç defa zehirlendiğimi hatırlamıyorum bile, senede en az 2 defa banko. Niye hala yiyorum ben bunu diyeli 1 sene falan oluyo, dünya varmış diyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 joker indirimi çıkınca yenir. yoksa baya pahalı. yarım tavuk dediği şey 3 gram bişi geliyo 12 lira. tam tavuk geliyo 20 lira. yuhanneso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Liebe said: kapanışından sonrasını bilmem ben gayet gün içerisindeki halinden bahsediyorum. neyse abi aman yiyin unutun dediğimi dsfds abıcım franchise deil mi bu da pisse sikayet edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Soslu moslu güzel yapıyor tavuğu, ama fiyatı biraz pahalıydı en son yediğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ben esas katki maddelerine taktim...hani su e203 falan yazan..olm neler kattiklarini ve kimyasal olarak nasil elde edildiklerini bi duysaniz kosarak kacarsiniz.. ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 bingildak said: wienerwald güzel tavuk gereksiz pahalı aynen abi gereksiz pahalı ama sosları güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar