Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 MSG mucizesi olmasa yüzüne bakılmaz da, bi ara resmen bağımlı olmuştum McDonalds'a. Düzenli olarak yiyodum ve kaç defa zehirlendiğimi hatırlamıyorum bile, senede en az 2 defa banko. Niye hala yiyorum ben bunu diyeli 1 sene falan oluyo, dünya varmış diyorum resmen.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 joker indirimi çıkınca yenir. yoksa baya pahalı. yarım tavuk dediği şey 3 gram bişi geliyo 12 lira. tam tavuk geliyo 20 lira. yuhanneso.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Liebe said: kapanışından sonrasını bilmem ben gayet gün içerisindeki halinden bahsediyorum. neyse abi aman yiyin unutun dediğimi dsfds abıcım franchise deil mi bu da pisse sikayet edin
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Soslu moslu güzel yapıyor tavuğu, ama fiyatı biraz pahalıydı en son yediğimde.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ben esas katki maddelerine taktim...hani su e203 falan yazan..olm neler kattiklarini ve kimyasal olarak nasil elde edildiklerini bi duysaniz kosarak kacarsiniz.. ilginc
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 bingildak said: wienerwald güzel tavuk gereksiz pahalı aynen abi gereksiz pahalı ama sosları güzel
Öne çıkan mesajlar