atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 50 kezdir indirimli olarak çıkıyor ancak beğenen pek görmedigimden sipariş vermedim,şimdi gene cıktı nasıl bilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 2 altta tavuktan zehirlenmiş kardeşimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Atın ölümü arpadan ossun, yapıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 iyidir ya pahalı çevirme tavukçu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 banada hep denk geliyo ama cesaret edemedim daha söylemeye.bildiğim kadarıyla sosu hazır gönderiyolar senin mikrodalgada ısıtman gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 wienerwald güzel tavuk gereksiz pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 bende hep wienerwlad ucuz diye düşünmüşümdür nesi pahalı be abi yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 maltepede minibüs yolu üstündeki bayağı dandikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 diğer yerlerde 8 lira cevirme tavu burda 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ismi weiner gibi olduğundan korkmadım değil. tavuk dedik şey çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 BonePART said: diğer yerlerde 8 lira cevirme tavu burda 15 spordan sonra iyi gidiyo abi buharda pişirdikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 oha tam piliç 19.90 1 kilo tavuk 5.50 lan markette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 abi sakın yemeyin bak açık konuşamıyorum ama biraz beni tanıyan güvenen varsa wienerwaldtan yemeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 piliç çevirmeci varken burdan alınmaz ya. zenginsen al. buharda sebze de ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 çok bir olayı yok, sosları iyi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Ben seviyorum bir aralar sıkça Zekeriyaköy şubesinden yurda söylerdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 7 soslu tavuk mu ne var ondan almayın sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Evimin yakınında yok, minimum paket tutarı 60 tl diyor. Fikir belirtemiyorum. 60tl tutarında tavuk yiyecek kadar gözüm dönerse haber vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Aile menüsünü çok farmladım. İçinde bir bütün tavuk var, gayet lezzetli, 6 tane kanat var ki jumbo kanat gibi onlar da super, ekmeklerini kendileri yapıyor sanırım, taze ve sıcaksa çok fena gidiyor. Patatesleri ufalttılar, 2.'yi söylemek gerekebilir, pilavı da gayet leziz. Fazla şubesi yok ama KFC ve Popeyes'den bezenler için bence gayet ideal bir alternatif, üstelik mangaldaymış gibi bir tadı da var etlerin. :) Afiyet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 abi yapmayın diyorum sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 E soyle niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 tavukların yapıldığı yeri görmek istemezsiniz öyle diyeyim. mutfaklarını yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Yahu ona bakarsan Mcdonalds'ın da akşam kapanışından sonra o mutfağa girmeyin, her yer leş, rezalet vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 kapanışından sonrasını bilmem ben gayet gün içerisindeki halinden bahsediyorum. neyse abi aman yiyin unutun dediğimi dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 yekeyeke said: Yahu ona bakarsan Mcdonalds'ın da akşam kapanışından sonra o mutfağa girmeyin, her yer leş, rezalet vs vs.e mc donaldsa zaten girmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 maltepede minibüs yolu üstündeki bayağı dandikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 diğer yerlerde 8 lira cevirme tavu burda 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ismi weiner gibi olduğundan korkmadım değil. tavuk dedik şey çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 BonePART said: diğer yerlerde 8 lira cevirme tavu burda 15 spordan sonra iyi gidiyo abi buharda pişirdikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 oha tam piliç 19.90 1 kilo tavuk 5.50 lan markette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 abi sakın yemeyin bak açık konuşamıyorum ama biraz beni tanıyan güvenen varsa wienerwaldtan yemeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 piliç çevirmeci varken burdan alınmaz ya. zenginsen al. buharda sebze de ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 çok bir olayı yok, sosları iyi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Ben seviyorum bir aralar sıkça Zekeriyaköy şubesinden yurda söylerdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 7 soslu tavuk mu ne var ondan almayın sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Evimin yakınında yok, minimum paket tutarı 60 tl diyor. Fikir belirtemiyorum. 60tl tutarında tavuk yiyecek kadar gözüm dönerse haber vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Aile menüsünü çok farmladım. İçinde bir bütün tavuk var, gayet lezzetli, 6 tane kanat var ki jumbo kanat gibi onlar da super, ekmeklerini kendileri yapıyor sanırım, taze ve sıcaksa çok fena gidiyor. Patatesleri ufalttılar, 2.'yi söylemek gerekebilir, pilavı da gayet leziz. Fazla şubesi yok ama KFC ve Popeyes'den bezenler için bence gayet ideal bir alternatif, üstelik mangaldaymış gibi bir tadı da var etlerin. :) Afiyet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 abi yapmayın diyorum sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 E soyle niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 tavukların yapıldığı yeri görmek istemezsiniz öyle diyeyim. mutfaklarını yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Yahu ona bakarsan Mcdonalds'ın da akşam kapanışından sonra o mutfağa girmeyin, her yer leş, rezalet vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 kapanışından sonrasını bilmem ben gayet gün içerisindeki halinden bahsediyorum. neyse abi aman yiyin unutun dediğimi dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 yekeyeke said: Yahu ona bakarsan Mcdonalds'ın da akşam kapanışından sonra o mutfağa girmeyin, her yer leş, rezalet vs vs.e mc donaldsa zaten girmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar