aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Otobus yoksa atla gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 atla gel başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 pascalnouman said: esk yolunda oturan adamin 2 tane arabasi yoksa zaten baska yere tasinsin aga gelip burda aglamayin zır zır Genç plebler rahatsız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 rahatsızım ama bunun pleblikle bi alakası yok genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 bu metronun aştiye bağlantısı yok yaw nasıl bir kafa hazırlmaış duraklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 senko said: ankara'da oturmamak lazım. ama trafiği azmış gerçi istanbulda öğrenci akbilin olsun yeter ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 forgiver said: bu metronun aştiye bağlantısı yok yaw nasıl bir kafa hazırlmaış duraklarını Var, söğütözü istasyonundan ama daha açmamış olabilirler tüneli, tabelasına kadar hazırdı 6 ay önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 500 m civarında bir mesafe var, 2-3 hafta önce yoktu aştiden kullanacak insan sayısı çok daha fazla söğütözünden durağı aştiye yapmaları lazımdı çok net söylüyorum istanbul nfusuyla toplu taşımasıyla ankaranın yanında moskova metrosu gibi kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Yanlış anlayıp saydırmışsın. Tekrar açıklayayım. Otobüs kalkınca herkes zorla metro kullandı mı? Evet Otobüsler olsa kullanım sayısı x olacakken şu an x'ten büyük mü? Evet Yani Gökçek bakın metroya ne ihtiyacınız varmış bana dua edin diyecek mi? Evet Cahil halkımız bunu okuyup hakkaten amma çok adam metroyla taşınmış diyip gene bunlara oy verecek mi? Evet Bunları bilebilmek için sıkış sıkış metroya binmeye ve bilmişlik yapmaya gerek var mı? Hayır Günü geldiğinde insanlar otobüsler geri gelsin dediğinde o kişi bu hattı özelleştirip buradan kar sağlar mı? Hem de nasıl. calimero said: Absolut said: MEtro kullanım sayısını arttırmak için bilinçli yapılan istatistiklere oynayan bir hareket. Ve elbette ileride o otobüs hattını özelleştirecek ve birileri iyi para kazanacak o ayrı. hiç de mantıklı bir hareket değil. bindin mi o metrolara hiç? otobüs sayısını azaltırsın, ringlerin sayısını ve zaman aralığını güzel ayarlarsın (ki bu da imkansıza yakın) anca o zaman mantıklı hareket olur. Şu anda metro full+full. iniyorsun 15-20 dakika otobüs bekle metro beklediğin yetmezmiş gibi. o sırada 2 metro daha gelsin, ringler tıkış tıkış olsun. Metro otobüse ikame değil alternatiftir. otobüsler kent trafiğini rahatlatır, bireysel araç kullanımını azaltır, hakeza metro da öyle. binip binmeden işkembeden sallamayalım boş keseden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yanlış anladığımı sonradan farkettim de, cevap yazamadım kusura bakma. ben orada bir yerde mantıklı gibi bir şey gördüğümü sanıp sallamışım haklısın, kusuruma bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 forumda iki insandan birinin tartismadaki hatasini ya da karsidakinin hakliligini anlayip kabul ettigi ender anlardan birini yasadik yaw. normalde absolut yerinde bi baskasi olsa LAN APTAL NEYINI ANLAMADIN ANDAVAL diye girisir, calimero yerinde bi baskasi olsa CIKISA GEL derdi. tisikkirlir piticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Cuce said: lol eskisehir yolu ne ya. azcık moderen olun, mesela istanbul; "Yeni Londra asfaltı". ahah şunun olduğu yer de güngören sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yeni dediğimizde 50 yıllık falan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 quixef said: forgiver said: bu metronun aştiye bağlantısı yok yaw nasıl bir kafa hazırlmaış duraklarını Var, söğütözü istasyonundan ama daha açmamış olabilirler tüneli, tabelasına kadar hazırdı 6 ay önce. şu da ayrı efsane. adamlar metroyu aştiye bağlamamış ama tabelasını koymuş bu arada sayın gökçek eskişehir yolundaki belediye otobüslerini kaldırdı ama paralı otobüsler çalışmaya devam ediyor ne hikmetse. o servisten bozma minibüsleri özel halk otobüsü diye itelediler, dolmuş gibi bi durup bir kalkıyor kocaman araçlar kaç kere kaza oldu. hatta yazın öldü 3 kişi böyle bir kazada, vefat eden hacettepelli çocukla da ortak arkadaş vardı bir yığın millet kahrolmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Yalnıoz bu verdiğin örnek İstanbul yolu Jandarma önünde olan kaza. Metro güzergahı değil. Ama beyaz otobüsümsüler konusunda sonuna kadar katlıyorum. Zaten senede nerden baksan 6-7 kez devriliyorlar dingil mesafeleri kısa tavanları yüksek olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yok biliyorum istanbul yolu olduğunu. kazanın sebebi gene o beyaz otobüs o yüzden koydum. yolcu alıcam diye dolmuş gibi duruyor, arkadan gelen otobüs bindiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar