fizban Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Sostizmin gelio burak guzellemesi yazmasinu bile okurum da, senin mesajlarin hic okunmuyor. Volkan zeynep i buraya getir diye sen mi bagirdin soyle acik acik eheeuhe. Gerci volkani gorunce senin cukun icine kacardi la korkudan. Sen yapmazsin oyle sey cici cocuk.
µh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Milli maçta ısınan adama bunu yaparsan o da staddan çekip gider
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Tutturdunuz bir oldbozlar gidiyorsunuz. Şu fistan ve fizban önderliğinde fb kafası, bu forumda oldboyzluktan daha pis kokan işler yapıyor. Bu fbjk kardeşliği yüzünden bu... Ya gerçekten benim mesajlarımı görmeyin, cevap falan atmayın bana.
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Birader bi insan önce özeleştiri yapacak. Ben o kadar küfür yesem staddan defolup gderken bile "bunlar nedn bana küfür ediyoe? Niye olcay değil niye serdar değil niye mehmet topal değil de bana küfür ediyorlar acaba?" diye düşünmeli insan. Ama yook kafa yok
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Ya fistan ne kadar fb oldboys sa sende gs için öylesin.Özeleştirisi mi var, adamlar sırf fenerli olduğu için bile küfür ediyorlar.Hakkaten iq yu geç eq da 0 sende.
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Etmiyorlar arkadaşım etmiyorlar! Neden mehmet topal'a, gökhan gönül e değil de volkan? Adam gibi sdam olsan sana kim neden küfür etsin? Kim kadıköy'de bizim semih'e küfür eder?
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Aam burak yılmaz'a melo'ya edersiniz. Ben olsam ben de ederim
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 kazakistana gol atınca sevinmelewr falan. lol.
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 yarım sayfada 4 mesaj atmışsın oldboy, az dur da makinen soğusun.
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 escape said: Etmiyorlar arkadaşım etmiyorlar! Neden mehmet topal'a, gökhan gönül e değil de volkan? Adam gibi sdam olsan sana kim neden küfür etsin? Kim kadıköy'de bizim semih'e küfür eder? Lan gökhan gönül taç kullanırken orospu çocuğu diye bağırıyorlardı vine ın tekinde arkadan.Saf mısın sen ?
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Ya abi o dediğin adamlar öne rakip takım oyuncusu kim gelirse gelsin küfür edecek adamlar. Bireysel bir terbiyesizlik o.. Ama volkan'a karşı örgütlü bir eylem var. Oldukça büyük bir insan kalabalığı, Volkan arkasından 1 terbiyesiz küfür etti diye stadı terketmez, örgütlü bir taraftar kitlesi küfür ve hakaret ederse gider... Bunu anlamak cok zor olmamalı? Bu volkan mevzusu hakkında Ahmet çakar şuan güzel konuşuyor beyaz tv'de
tertip34 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 bir el atın lan, bjk şampiyon olsun bu sene
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Şuan (00:52) Aziz yıldırımın paralı köpekleri yani korumaları volkan ve emre staddan ayrılırken gazetecilere saldırdıı şuan ciddi kavga var arenanın otoparkında
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Felaket dövdüler yalnız. Kamera falan bırakmadılar ortada.
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Bu Ülkede medya ve gazeteciler oldukça baskı altındadır, bir de işleini yaparken dayak yiyorlar Sen neden milli takım otobusuüle gitmiyosun? Fatih terim de imparator he! Yazıklar olsun Ben 2 tane arkadaşım orada belki de dayak yedi şuan ulaşamıyorum Allah belasını versin bu ülkede futbolu şu hale getireenlerin
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Beyaztvde dayak var, kameramanları dövdü stat korumaları, Emrenin payı var gibi olayda
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Volkan ve Emre 'nin korumaları deniyor. Ulan bu beyaz tv dekiler korumaları bile adlarına kadar biliyorlar asdasd.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Doğrudur zaten Arenanın koruması niye Emre Volkan için adam dövsün? Belki de Saraçoğlundan çağırdı Emre-Volkan oraya.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 emre ve volkanin niye korumasi var lan asdf.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Beyaz tv korumaları beyaz tv kameramanlarını bile dövmüş olabilir. Beyaz tv lan. Bu dediğim en mantıklısı resmen.
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Racon böyle. Tepede ki başkanından ne görüyorlarsa onu yapıyorlar. Aziz şimdi aferin koçlarım diye sırtlarını sıvazlamıştır.
µh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=iLQ9VhOKLZg
Öne çıkan mesajlar