Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

applev0dka said:

bizim oynamayan adamlarımız şu oynayanlardan 5 kat daha iyi :(

o yüzden diyoruz bizim milli takımımız Beşiktaş diye

Orası avrupa aga, öyle her annesinin liginde oynayan takımdan adam alınırsa ohoo

olcay mükemmel sol ayağı kadar sağ ayağına hakim olsaydı zaten CL deydik suan :(
Mesaj tarihi:
selcuk + emre kotu bir orta saha modeli zaten. bi tane sert basan top kapan adam lazım oraya. veli bile olur yani. selcuk oynayabilsin diye biz melosuz maca cıkmıyoruz(ki bu durumda bile belki oynuyo) melo olmayınca selcugu evinden cıkarmıyoruz.
Mesaj tarihi:
Valla Selçuk yine Emre'ye göre çok iyi durumda, bu maçta. Emre de bir tutukluk var.

Orta saha sıkıntı gerçi, Mehmet Topal da çok kötü bugün. Adamlar ortadan o kadar güzel akın edip kanatlara bir anda iniyorlar ki durduramıyorsun. Ortaya müdahale edilirse cidden bayağı rahatlayacağız.

Hakan da aslında iyi opsiyon olabilir. Emre'yi çıkartıp onu alabilir vs...
Mesaj tarihi:
hangi türk oyuncu kariyeri boyunca 343 dizilişi ile oynamıs simdi buna uyum saglıyacak zaten beyinleri de kısıtlı ersanı cıkarıp ortasahaya birini alsa en azından biseyler yapabilirler hem ersan sakatlanmasın simdi sakatlanacak die korkuyorum.
Mesaj tarihi:
madcow said:

selcuk + emre kotu bir orta saha modeli zaten. bi tane sert basan top kapan adam lazım oraya. veli bile olur yani. selcuk oynayabilsin diye biz melosuz maca cıkmıyoruz(ki bu durumda bile belki oynuyo) melo olmayınca selcugu evinden cıkarmıyoruz.

abi siz oynamayan adama 3 melyon vererek hata yaptınız, oynamadıkca zam aldı adam, sonra oha doğru yapıyorum baksana zam geldi kafasına girdi kendini bozmuyor adam sdsfs

bu adam 10 sene önce dardanel'de neyse hala öyle :( emre azcık kas falan yapıp selcuk'u kesse de milli takım da kurtulsa

ersan bu seneki-geçen seneki oyunundan cok uzak 2011-2012 sezonu gibi oynuyor, tabi 3-5-2 oynamadı hiç,onun ne kadar etkisi var bilmiyorm ama genel olarak kötü o da
Mesaj tarihi:
3lü savunma ne gerekti şimdi? Alışkın adam yok takımda 3lüye.
Topalı çek orta sahaya, savunmada 4lüye dön.
Selçuku çıkar Ardayı ortaya çek, Olcayı sola al Selçukun slotuyla. Burakı çıkar Mevlütü koy. Gol gelmezse Olcanı da çıkar Cenki koy forvete.
İzlandaya yeniliyorsak zaten elemelere de katılmayalım daha.
Mesaj tarihi:
orasına kesin katılıyorum zaten. boyle mal bir para modeli yok. herifin istifini bozmasına gerek kalmıyo oyle olunca.

bu arada onder ozenin besiktastan ayrılması dolayısıyla en sevindigim sey cok iyi bir yorumcunun tv ye donmus olması 90+ falan daha keyifli artık. ama hasan sası da aldılar. galiba notrlediler ya. ahaha

neyse milli takıma doncek olursak. FT nin devre bası degisiklik yapcagını sanmıyorum. Ruzgarı arkamıza alıyoruz diye emre+selcuk pasor modelini bırakmaz. arda + caner de bir sıkıntı yok burak dert. goldemek varsa goldemek girse daha mantıklı olabilir bu mac. cunku canerle gg orta acamıyor burak'ı gorup ortaya donuyolar.
Mesaj tarihi:
özen konusuna katılıyorum, ama takımdan gitmesine cok üzüldüm :(

tabi onun gibi futbolu iyi bilen,renklere takılmadan konusan adamın tvde olması fark yaratacaktır su sacma futbol ortamında.

maça dönecek olursak, bizden bir bok olmaz, milli takımın yıllardır belli bir oyun düzeni yok, biri cıkacak bir mucize yaratacak diye bekliyoruz hep, ne 11'i kafadan sayabiliyoruz,ne söyle kanattan oynar,böyle oyun kurar, göbekten sunu yapar diyebiliyoruz. simdi yetmez gibi 3-5-2 deniyoruz.
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

burak izlandaya karşı bile ofsayta düşüyor, pektemegi alsa Caner ve Gökhan'ın ortalari ise yarasa biraz

pas ona diildi. 2 bizim elemanı geçti top o yüzden burak hareketlendi. farkındasın de mi?
Mesaj tarihi:
patide ömerin uzerine takımı yapalım diyen cimbomlular vardı yapın hakketen cok iyiymiş neyse mustafa girecekti kırmızı girince girmedi rahatladım .Sakatlanır faln ne lazım

edit:anaa genede almıs mustafayı mehh
  • Yeni Oluştur...