applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 SeaGle said: applev0dka said: bizim oynamayan adamlarımız şu oynayanlardan 5 kat daha iyi :( o yüzden diyoruz bizim milli takımımız Beşiktaş diye Orası avrupa aga, öyle her annesinin liginde oynayan takımdan adam alınırsa ohoo olcay mükemmel sol ayağı kadar sağ ayağına hakim olsaydı zaten CL deydik suan :(
madcow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 selcuk + emre kotu bir orta saha modeli zaten. bi tane sert basan top kapan adam lazım oraya. veli bile olur yani. selcuk oynayabilsin diye biz melosuz maca cıkmıyoruz(ki bu durumda bile belki oynuyo) melo olmayınca selcugu evinden cıkarmıyoruz.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Valla Selçuk yine Emre'ye göre çok iyi durumda, bu maçta. Emre de bir tutukluk var. Orta saha sıkıntı gerçi, Mehmet Topal da çok kötü bugün. Adamlar ortadan o kadar güzel akın edip kanatlara bir anda iniyorlar ki durduramıyorsun. Ortaya müdahale edilirse cidden bayağı rahatlayacağız. Hakan da aslında iyi opsiyon olabilir. Emre'yi çıkartıp onu alabilir vs...
oldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 hangi türk oyuncu kariyeri boyunca 343 dizilişi ile oynamıs simdi buna uyum saglıyacak zaten beyinleri de kısıtlı ersanı cıkarıp ortasahaya birini alsa en azından biseyler yapabilirler hem ersan sakatlanmasın simdi sakatlanacak die korkuyorum.
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 adamlar zaten ragnar lothbrok .kalip var..ustune kondusyon var..ileri ucta bizim gibi bos beles bir forvetleri olsa en az 3 atarlardi..
madcow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ersan bir topu cok iyi kesti onun dısında cok hata yaptı. biraz toparlaması lazım onun da.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 madcow said: selcuk + emre kotu bir orta saha modeli zaten. bi tane sert basan top kapan adam lazım oraya. veli bile olur yani. selcuk oynayabilsin diye biz melosuz maca cıkmıyoruz(ki bu durumda bile belki oynuyo) melo olmayınca selcugu evinden cıkarmıyoruz. abi siz oynamayan adama 3 melyon vererek hata yaptınız, oynamadıkca zam aldı adam, sonra oha doğru yapıyorum baksana zam geldi kafasına girdi kendini bozmuyor adam sdsfs bu adam 10 sene önce dardanel'de neyse hala öyle :( emre azcık kas falan yapıp selcuk'u kesse de milli takım da kurtulsa ersan bu seneki-geçen seneki oyunundan cok uzak 2011-2012 sezonu gibi oynuyor, tabi 3-5-2 oynamadı hiç,onun ne kadar etkisi var bilmiyorm ama genel olarak kötü o da
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 3lü savunma ne gerekti şimdi? Alışkın adam yok takımda 3lüye. Topalı çek orta sahaya, savunmada 4lüye dön. Selçuku çıkar Ardayı ortaya çek, Olcayı sola al Selçukun slotuyla. Burakı çıkar Mevlütü koy. Gol gelmezse Olcanı da çıkar Cenki koy forvete. İzlandaya yeniliyorsak zaten elemelere de katılmayalım daha.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 atarız biz gol, 2 değişiklik ile bunları domine ederiz. adamlar cidden o kadar iyi değiller düzene bağlarsak çevirebiliriz bile belki 1-1 ama benim tahminim işte bakalım
madcow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 orasına kesin katılıyorum zaten. boyle mal bir para modeli yok. herifin istifini bozmasına gerek kalmıyo oyle olunca. bu arada onder ozenin besiktastan ayrılması dolayısıyla en sevindigim sey cok iyi bir yorumcunun tv ye donmus olması 90+ falan daha keyifli artık. ama hasan sası da aldılar. galiba notrlediler ya. ahaha neyse milli takıma doncek olursak. FT nin devre bası degisiklik yapcagını sanmıyorum. Ruzgarı arkamıza alıyoruz diye emre+selcuk pasor modelini bırakmaz. arda + caner de bir sıkıntı yok burak dert. goldemek varsa goldemek girse daha mantıklı olabilir bu mac. cunku canerle gg orta acamıyor burak'ı gorup ortaya donuyolar.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 özen konusuna katılıyorum, ama takımdan gitmesine cok üzüldüm :( tabi onun gibi futbolu iyi bilen,renklere takılmadan konusan adamın tvde olması fark yaratacaktır su sacma futbol ortamında. maça dönecek olursak, bizden bir bok olmaz, milli takımın yıllardır belli bir oyun düzeni yok, biri cıkacak bir mucize yaratacak diye bekliyoruz hep, ne 11'i kafadan sayabiliyoruz,ne söyle kanattan oynar,böyle oyun kurar, göbekten sunu yapar diyebiliyoruz. simdi yetmez gibi 3-5-2 deniyoruz.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 İzlanda taraftarı konyasporun aynısı lan resmen
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 burak izlandaya karşı bile ofsayta düşüyor, pektemegi alsa Caner ve Gökhan'ın ortalari ise yarasa biraz
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 neyse ki takımın en formda ismi burak, adam sektirmeden yine ya ofsayt ya top kaybı
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 İyidir 3 lu savunma işi yattı, Olcan çıkıcak mecburen
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 miyaw33 said: burak izlandaya karşı bile ofsayta düşüyor, pektemegi alsa Caner ve Gökhan'ın ortalari ise yarasa biraz pas ona diildi. 2 bizim elemanı geçti top o yüzden burak hareketlendi. farkındasın de mi?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Aha şimdi bakayım dedim gol yemişler.
oldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 patide ömerin uzerine takımı yapalım diyen cimbomlular vardı yapın hakketen cok iyiymiş neyse mustafa girecekti kırmızı girince girmedi rahatladım .Sakatlanır faln ne lazım edit:anaa genede almıs mustafayı mehh
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Forvetin yeri Son defans oyuncusundan bir adım geride olmasi. Adam ofsaytta beklerse ona pas veren napsin. FT fantaziye devam ediyor ozan vs
Öne çıkan mesajlar