Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
caner varken caner dısında birinin duran top kullanması inanılmaz. selcuk bi tek ceza alanına cok yakın cepheden vurabilir gerisi canerin olması lazım.
Mesaj tarihi:
bu ozan iyi eleman parlayan bir yıldız resmen maçta. son 15 dakika iyi top oynadık, çeklerden bariz daha iyi oynuyolar ama türk dramatizmi 3-1 de yenilebiliriz, takımın ne yapacağı belli değil.
Mesaj tarihi:
selcuk baya baya mustafa sarp oldu. özellikle izliyorum topsuz alanda vs. hemen 3 tane rakibin arasına giriyor. kesinlikle sorumluluk almak istemiyor. al gülüm ver gülüm.

ozan iyi çocuk. avrupa'ya gitsin. yoksa gidecek bi gs fener. sonra pattiz olacak.
Mesaj tarihi:
kendi bolgesi olmayan bi yerde guven vermesin bi zahmet. ama suana kadar cok cok kotu oynamadı. semih iyi baya bugun suana kadar 3 tane falan etkili hamlesi vardı gol onleyen.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

bitiricilik burak > umut olabilir
ama topla oynama ve cevresini oynatmada umut >>>>> burak

zaten bu yuzden umut oynasın istiyorum ben. golü illa atarsın da burak yüzünden atakların yüzde 90'ı gelişmiyor. umut en azından pas alışverişi yapabilen bir adam.
Mesaj tarihi:
arda dısında herkes duz topcu fark yaratacak tek hareketi o yapıyor zaten adamın oynadıgı takımda belli de, ozan wonderkid, selcuk fenerdeki selcuk daha fazlası degil
  • Yeni Oluştur...