Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Abi sanki silahlı çatışmada sırtından vuruldu. Hani olaya dayanak olarak onu göstermek asdfasd Bu arada o olayda Gökhan tamamen bahtsız bedeviydi. Kendileriyle alakadar olmayan bir köşede başka bir grup tartışırken kurşun sekip kendisine geliyordu. Medya tabii onu da Gökhan kıza sarktı, mermi manyağı yaptılar diye yazdı o dönem de emniyet raporlarından adamın olayla alakadar olmadığı ortaya çıkmıştı.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 kiz meselesi diye anlattiklarina inaniyosun da, silahla tehdit ettigine niye inanmiyosun.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Ee tamam işte başkasının sevgilisine asıldığı için vuruldu barda, hatta Emenike de arada güme gidiyormuş bu apaçinin masadaymış, bi bacağından vurulsaydı patlardı elimizde 15m euro sdf Ayrıca olayın polise taşınmamasının sebebi yüzde doksan FT ve TFFnin araya girip yapmayın etmeyin demedisidir Hakanla Ömere. Ama 1 seneden beri FT hiç bişey yapmayınca isyan etti Hakan-Ömer cephesi işte sonunda.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 FT sakatlıktan oynatacak adam bulamayınca Töre'ye sarıldı işte. Her zaman ki kıvırmalarını yapıyor. Kendisi tükürdüğünü yalayınca kıvırma sanatı ön plana çıkıyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 @Tatar Olabilir, zaten Orhan Uluca'nın güzel bir tweeti vardı bugün işte direkt aktarayım asdfasd sonuna kadar hak veriyorum. http://i.imgur.com/30xMnVl.png Yani şuan silah olayı tamamen yalan olduğu ispatlansa bile bir kere sürecin boktan işletilişi yüzünden bir değeri kalmadı. Savunsakta savunmasakta bu adamı zaten şuan kaybettik. FT dedi zaten onbir başlatacaktım ama başlatmamayı düşünüyorum. Oda da ağlıyor vs. diye Ha toparlar, devam eder ayrı ama o gün yaşanan kavga ve kırgınlığı tamir edememek, eninde sonunda olayın ister yalan iddia diyelim isterse gerçek diyelim böyle bir zamanda tekrar ortaya çıkmasına sebep olmakta FT'nin suçu elbet var. Sorunu çözemeyip daha büyük bir hal almasına engel olamadı. Milli takımlar direktörü görevindeki bir adam "hallederiz"e hiç bırakmamalıydı.
oldun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ee tamam işte başkasının sevgilisine asıldığı için vuruldu barda, hatta Emenike de arada güme gidiyormuş bu apaçinin masadaymış, bi bacağından vurulsaydı patlardı elimizde 15m euro sdf Ayrıca olayın polise taşınmamasının sebebi yüzde doksan FT ve TFFnin araya girip yapmayın etmeyin demedisidir Hakanla Ömere. Ama 1 seneden beri FT hiç bişey yapmayınca isyan etti Hakan-Ömer cephesi işte sonunda.ya he he agzına silah dayıyacaklar sende birisi gelip yapma etme dedi die polise gitmicen öyle bişe yaptıysan malsındır zaten sus otur konusma aradan bir sene gectikten sonra .
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 adam degil babasi konusmus zaten galiba.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Olan Ömerle Hakanı kaybeden milli takıma oldu, yoksa Töre gibi adam bulunur TR içinden bile. Ne takım oyununu biliyor ne oyun disiplini var, sahada kendine ait ayrı bir topu olsun isteyecek bıraksan, bu saate kadar Almanyada İngilterede bunları öğrenemediyse zaten daha da öğrenemez, ayrıca bu sorunlu kafayla bi bok olacağı da yok zaten.
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 oldun said: "Tatar Ramazan" said: Ee tamam işte başkasının sevgilisine asıldığı için vuruldu barda, hatta Emenike de arada güme gidiyormuş bu apaçinin masadaymış, bi bacağından vurulsaydı patlardı elimizde 15m euro sdf Ayrıca olayın polise taşınmamasının sebebi yüzde doksan FT ve TFFnin araya girip yapmayın etmeyin demedisidir Hakanla Ömere. Ama 1 seneden beri FT hiç bişey yapmayınca isyan etti Hakan-Ömer cephesi işte sonunda.ya he he agzına silah dayıyacaklar sende birisi gelip yapma etme dedi die polise gitmicen öyle bişe yaptıysan malsındır zaten sus otur konusma aradan bir sene gectikten sonra . ne malı, adam kaç para kazanıyor yaptığı maçlardan haberin vardır her halde? hani bir geyik vardır, 1 milyon versem şunu yapar mısın? o hesap
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 said: Almanya'nın Express gazetesine konuşan Hakan, Milli takımda yer almaması ve Türkiye basınında çıkan Gökhan Töre ilgili iddialara açıklık getirdi. 20 yaşındaki genç yıldız, baldırındaki sakatlık nedeniyle Milli takımda yer alamadığını, Gökhan Töre ile ilgili çıkan haberlerin ise asılsız olduğunu söyledi. Hakan Çalhanoglu, babası Hüseyin Çalhanoglu'nun medyaya verdigi demeci kendisinden izinsiz yaptığı için çok kızgın olduğunu da belirtti. Bayer Leverkusen'in kadro menajeri Jonas Boldt da Express gazetesine Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoglu'nun sakat olduğunu doğruladı. http://www.ntvspor.net/haber/futbol/114946/babama-cok-kizginim
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Baros sallamış Terim'e. Hiçbir zaman taktik vermezdi diyor. http://www.sporx.com/barostan-fatih-terime-olay-sozler-SXHBQ413186SXQ
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 e bunu yıllardır zaten biz de söylüyoruz asdfasdf
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 hakan konuşmuş Gokhan haberi yalan babam benden habersiz konuştu kizginim. sakatim ondan katilmadim milli takima demiş. babasına inandiniz da buna mi inanmiyorsunuz şimdi ?
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 gökhan silah çekmiş, zorla konuşturtmuş.
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Bir dahaki kadro açıklandığında 3 ü birden kadroya girer ama biz bu dandik hava ile bu maçlardan galibiyet çıkaramayız.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 FT nin olduğu yerde ne bekliyorsunuz zaten. Adamı ömür boyu milli formayı vermemekle tehdit etti açık açık. Herhalde öyle açıklama yapacak. Bizim yazdığımız babasına inanmak değil. Silahla yapılan olaya eleştiri yapmak ve FT nin maganda tavırları. Maganda FT bile olay doğru gerçekleşti dedi. Bu arada yazdı mı bugün bilmiyorum ama Uğur Meleke'yi dinledim TRT de. İmkanınız var ise dinleyin tekrarını. Kaleme alır inşallah okursunuz.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 FT kazanmak için herşeyi yapar. Mor gözlü Riera ceza alırken ihtiyaç var diye Meloyu oynatti adam.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Bir gazeteci de çıkıp iyi konuşuyorsun FT ama senin kızlarına birisinin arkadaşı vasıtası ile silah sokulsa bir sene sonra affeder miydin diye sormadı. Zaten sorabilse o zaman bir yerlere geliriz.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ulkede gazeteci mi var ? anca siparis sorular ile onceden belli cevapları olan soruları sorsunlar tayyibe ve tayfasina. olay her gün değişiyor ayrıca. kiz vardı yoktu. silah vardı yoktu. arkadasi sokmus kendi sokmus. agzina sokmus kicina sokmus. çıkıp adam gibi halletsinler bari.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Bu arada Töre'ye 7 maç ceza verdim almadım kadroya dedi. 6'sı hazırlık maçı. Bunların 4'ü Amerika'da ki hazırlık turnuvası. As oyuncuların çoğunun yer almadığı. Bir de diyor beni kritik ettiniz. Ulan hazırlık maçında kim neden kritik etsin seni Töre'yi almadın diye.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Töre haberleri, sonrasında Terim'in saçmalamaları, Almanya'da Türkiye'nin medya gücünden uzak 2 pırlanta gibi futbolcunun psikolojisinin kimseyi ilgilendirilmemesi, Beşiktaş'ın açıklamaları, hatta şu alemin en delikanlı futbol adamı Bilic'in demeçleri aslında milli takımın özeti. Bu kadar kulüpçülük görüşünü kaldırmıyor artık milli takım, Şansal mansal istediği kadar kaşkollarla program yapsın, milli maça adam toplar hale geldik yazık. Babam hasta BJK'li, konuşuyoruz milli maç falan ne zaman diye sordu, uzun zamandır Türkiye maçı izlemiyor, hayırdır? dedim, 7 tane oyuncu çağrılmış bizden onları izlerim diyor. Aşağı yukarı durum bu şekilde. Milli takımın dünya futbolunda yerini aldığı, Makendonya, Arnavutluk-tier sıfatından kurtulduğu 1994-2002 arası zamanı hatırlıyorum mesela, Euro 96'ya katılmadan önce son veya sondan bir önceki torbadan girmiştik eleme gruplarına, yoktan varoldu bir şekilde bu ülkede uluslararası düzeyde futbol, ben hatırlıyorum ne çok severdim rakiplerimin oyuncularını da Oğuz'u, Sergen'i, Rüştü'yü, Ogün'ü vs. Ondan sonra milli takım full'e yakın Galatasaraylı oldu; yine tüm halk sahipleniyordu. Şimdi ben tahammül edemiyorum Emre'yi, Volkan'ı görmeye; Fenerliler de Burak'ı, Selçuk'u. Bu ilgisizliği de nefreti de çarkın ağababaları yarattı; bunlardan ikisi de koltukta ve benchte şu an TFF kadrosunda. Neyse
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Dediklerinde haklısın. Terim daha önce milli takıma geldiğinde egosu yüzünden cok oyuncu kesti. Formda oyuncuları almadı, bu formayı hak edenler giyecek dedi. Sezonda 25-30 maça 11 cıkmıs adamı cağırmak yerine 2 maç 11 oynamıs 3 maç yedek girmiş adamı çağırıp oynatınca insanları milli takımdan soğuttu. En azından bir kesim terim döneminde soğudu. tabi 3-4 major turnuvadan anca 1 tanesine katılmanın da etkisi var. Başarı gelmeyince insanlar uzaklaştı milli takımdan. Başa geçen salak saçma insanların da etkisi ile nolur kaybedelim,zaten izlediğimiz yok, en azından kısa sürsün lige ara gelmesin falan düşüncesine girdi insanlar. Futbola büyük hasar verdiler bu ülkede son yıllarda, onarması da zor olacak. Metin-Ali-Feyyaz'lar gibi sakin karakterler gelmediği sürece de başa, bir bok olmaz bu ülkeden
Öne çıkan mesajlar