Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Bir de Ersan da komikti baya. Semih'i beğenmem ama şu Ersan için Semih'ten iyi diyenler halt etmiş.

Ömer de Ersan da 3lü savunmaya alışık olmadığından hatalar yaptılar. Sırf arada Beşiktaşlı adama da laf etmiş olalım diye laf ediyosunuz.

Sadece formda olan adamları alışık oldukları 4-4-2 ya da 4-5-1 şeklinde sahaya dizsen, hiç taktik falan vermeden bundan daha iyi oynar.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Bir de Ersan da komikti baya. Semih'i beğenmem ama şu Ersan için Semih'ten iyi diyenler halt etmiş.

ersan pedro ikilisi geçen sezonun 2. yarısı penaltı dışında gol yemedi 8-9 maçlık sürede.
bu sene yine takımın en iyilerinden, sen adamı hayatında ilk kez 3-5-2'de sahaya cıkartırsan tabiki sırıtacaktır.
Mesaj tarihi:
Aktiftablet Beşiktaşlı adama niye laf sokma gayretine girelim, sürekli nem kapıyorsunuz ha bir şeylerden.

3'lü savunma olayı zaten denyoluk ama bireysel olarak kötüydü Ersan. Ha kim iyidi derseniz kimse değildi heralde?
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

ft de 10 kişi kaldığımızdan kaybettik dedi sanki 10 kişi kalana kadar süper oynamışız gibi.kimin öğrencileri işte ...

öyle bişi demedi yaw ben mi yanlış dinledim? izlandayı tebrik ediyorum her alanda bizden daha iyi oynadılar, oynattırmadılar dedi. topçulara yerleştirdi %100 ün altında oynadılar ki milli takım öyle bir yer ki %100 bile yetmez üzerine çıkman gereken bir yer oynadığın kulübe benzemez dedi.
Mesaj tarihi:
Onun yerine su gelse bu gelse yapmanın anlamı yok. Su takımda oynayan oyuncuların hepsi pozisyonlarının "turk olarak" en iyileri(selcugu gectim). Ve olan ortada. Zorlamanın alemi yok.
Mesaj tarihi:
bi koşan mücadele eden emre gibi gözüktü ama genel oalrak herkes kötüydü, en kötüsü de onur vs ersan olarak aklımda kaldı.

ilk golu yedikten sonra 2 3 olur umarım demiştim oldu o nedenle sevinçliyim. güzel bir dayak yedik izlanda gibi bir ülkeden umarım bazı şeyler değişir takımda.

ben mesela fenerliyim ama 34 yaşındaki emre'nin milli takımda oynamasından yana değilim. selçuk keza senelerdir kötü o herifin yerine başka bir adam yok muydu gibi sorular aklıma geliyor. burak hiç sevmem topçu değil niye oynuyor anlam veremiyorum.
Mesaj tarihi:
abi zaten 32 yaşındaki volkanı gençleştirme ve değişiklik babında milli takıma almayıp 34 yaşında artık muhtemelen son veya sondan 1 önceki senesini oynayan adamın milli takıma seçilmesi bi garip. takımın geri kalanı da tel tel döküldü ama o ilk golü volkan yemezdi, orayı yıkardı ama yine yemezdi milli takımda maç da daha farklı olurdu belki devamında demeden duramıyorum...
Mesaj tarihi:
Seru said:

bi koşan mücadele eden emre gibi gözüktü ama genel oalrak herkes kötüydü, en kötüsü de onur vs ersan olarak aklımda kaldı.

ilk golu yedikten sonra 2 3 olur umarım demiştim oldu o nedenle sevinçliyim. güzel bir dayak yedik izlanda gibi bir ülkeden umarım bazı şeyler değişir takımda.

ben mesela fenerliyim ama 34 yaşındaki emre'nin milli takımda oynamasından yana değilim. selçuk keza senelerdir kötü o herifin yerine başka bir adam yok muydu gibi sorular aklıma geliyor. burak hiç sevmem topçu değil niye oynuyor anlam veremiyorum.

yaş çok öenmli değil aslında
eğer emrenin yerine koycağın oyuncuyu direk adapte edebileceksen
kim en formdaysa o oynasın, milli takım oyuncu yetirştirme yeri değil
Mesaj tarihi:
bazı oyunculardan feragat edeceksin tamam şu an emre'nin yerine koyucak o performansda bir adam yok diyelim fakat takımın geleceği bu değil. bu adam muhtemelen bu sene sonu ya da gelecek sene sonu futbolu bırakacak. (milli takımı daha da önce bırakacak) bıraktıktan sonra tak diye yerine bi adam mı koymak istersin ya da şimdiden ısındırmaya başlamayı mı. sonuçta oyuncuların yanyana oynaması gerek birbirilerine alışabilmek için.

o yüzden emre alınmamalı artık milli takıma.
Mesaj tarihi:
3-5-2 n,ye oynattı esas sorun o. Ne ömer ne ersan 3 lü defans oynanamış adamlar. İnsan gibi 4-4-2 ya da 4-5-1 le çıkacaktık o zaman skor çok farklı olurdu.

İzlandanın fizik güçü bizden iyi - adamlar bir kere iri yapılı. Böyle bir takıma karşı emre - selçuk - olcan ve burak gibi çıt kırıldım adamlarla oynamak yanlıştı bence.

En önemlisi ft ye en sonunda kafasına dank etti. Bazı güvendigi oyuncuların hayal kırıklıgına ugrattıgını kendisini - BAzı oyuncuların ise bir daha forma şansı bulmakta zorlanacaklarını söylemiş. ( Emre- selçuk - burak - olcan - mehmet topalı kast etti büyük ihtimalle )

Birde şu an en hazır takımlar karabük ve beşiktaş bunlardan oyuncu yok ersan hariç.
Mesaj tarihi:
Ortasaha için Emre gibi yani Appiah gibi Meyreleş gibi Melo gibi, çift yönlü oynayan hırslı presli, oyun kuruculuğu zekası tekniği şutu da olan kaç Türk var bildiğiniz??? Var da bir yerlerde mi gizleniyor acaba?

El mahkum oynatıyorsun Emreyi, yok muadili ne TRde ne Almanyada. HakanÇalhan ve Salih güçlenir, hırslanırsa anca onlar yerine aday olurlar, Nurisi Selçuğu şusu busu falan hep güçsüz hırssız. Diğerleri de anca kazmalar sadece DMC özellikteki oyuncular.

Şu an kısa vadede tek çözüm GAmerika ve Afrikadan bikaç futbolcu devşirmek, yoksa yeniden yapılanma ve Avrupa modeli altyapı çalışması şu an başlasa bile 3 turnuva daha tvden izleriz bu topçularla.
  • Yeni Oluştur...