liberal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 samaella said: dubai de ucuzmudur bu meret ? dubai'de her şey ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Adamın ömrü pazar bölümünde geçmiş lan, şuraya 12.5 senede toplasan 10 tane falan mesaj atmışımdır. Edit: Yok lan 100 tane varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 anaa freemium doğru konuşmuş bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 liberal said: samaella said: dubai de ucuzmudur bu meret ? dubai'de her şey ucuz NO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Adam ilkdefa doğru bişey demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 yaw bu arada ne bu konsollarin durumu..el konsollarini gectik androidden sonra tarih oldular.. ps ler 3 cok oyunlu eski 4 olu dogum gibi. xbox oyunu mu var ya da pc den ne farki var en saklabani wii en azindan bir beklentin olmadan coluk cocuk oyaliyor oyunlarina baktim da hala ps3 de var ne varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Freemium konunun basindan beri hakli, adami bosuna sikertmissiniz soyliyim. DH de bu fiyattan ilan acta bi gomsunler seni oraya :D paticigin mezarciliktan anlamayan, ucuza ps4 nasil alinir fikri olmayan elemanlarini arkana almak kolay. DH'de 3 gun uyumayip amazon stogu bekleyen adam taniyorum. Kisacasi fiyati indirmen lazim, ama indirmesen bile bu fiyati verecek keriz var ulkede, sen bilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Teşekkür ederim. Yandaş medya zaten onlar. Adamların rotası belli :). Ayrıca ek olarak cevabını alan yokoluyor konudan zaten. Darksoul; Yurtdışından alışveriş yapmamış , alakaya maydonoz diyen adam. Darejedi; Bana yetersiz diyen adam 3 parça ürünün fiyatını hesaplamaya yetememiş. Darkrider; Gugıl abisinden hemen %20 gümrük vergisini öğrenen ama %16 VAT ı bilmeyen bir başka gugıl çocuğu. Allah aşkına bunlar mı beni sikertecek :) Aynı kişi olabilir bunlar. Zaten hepsinin nicki birbirine benziyor. Yoksa böyle 3 malcana yorumun 3 ayrı kişiden çıkması beni gerçekten üzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuya ilk defa girdim, Freemium un resimli cevabı üstüne "ne demiş bu adam da laf etmişler" diye düşünüp ilk sayfaya gittim ve meraktan soruyorum: Bu ürünü 1.350 liraya alacak kerize (?!) senin mouse ve keyboard u da satmak istiyorsan, bu şu mu demek oluyor, "benim sattığım fiyata o mouse ve keyboard u ancak bir keriz alır" :| Freemium said: http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00EYZW58W/ref=mp_s_a_1_7?qid=1409426112&sr=8-7&pi=SL75 Cift kol , kamera , killzone hemde sıfır ürün. Aynı fiyat , ikiside garantisiz. Buna bu parayi verecek keriz varsa yaninda benim klavye mouselarida satalim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Fiyat gerçekten yüksek. Ben de alacağım bu aralar araştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Freemium said: ince gördüm evet :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-pal-oyun-konsolu-n11com-musterilerine-ozel-P23385377?utm_source=donanimhaber&utm_medium=sbt&utm_term=p23385377&utm_content=anons&utm_campaigndonanimhaber_sbt_konsol biraz revizeye ihtiyaç var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 fiyat 1200tl olmuştur son fiyat. çarşamba kaldırıyorum ilanı çünkü bunu satıp alacağım şeyi 1 hafta ayırtabilmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 sdfsd trip atmış bi de satılmazsa kalkar diye eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 hayır ilk posta da yazmıştım 3 gün içinde satılmazsa kalkar bi şey almak için satıyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 harbiden bi çoğunuzun beyine ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 10 gün sonra fifa 15 çıkacakken kimse fifa 14'lü ps4 almaz sdfs tek sat bence çabuk gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Freemium said: Teşekkür ederim. Yandaş medya zaten onlar. Adamların rotası belli :). Ayrıca ek olarak cevabını alan yokoluyor konudan zaten. Darksoul; Yurtdışından alışveriş yapmamış , alakaya maydonoz diyen adam. Darejedi; Bana yetersiz diyen adam 3 parça ürünün fiyatını hesaplamaya yetememiş. Darkrider; Gugıl abisinden hemen %20 gümrük vergisini öğrenen ama %16 VAT ı bilmeyen bir başka gugıl çocuğu. Allah aşkına bunlar mı beni sikertecek :) Aynı kişi olabilir bunlar. Zaten hepsinin nicki birbirine benziyor. Yoksa böyle 3 malcana yorumun 3 ayrı kişiden çıkması beni gerçekten üzer. senin üç günde öğrendiğinden çok biz gümrükten mal çektik, halen de çekiyoruz. Neyin nasıl işlediğini biliyoruz senden öğrenecek değilim. Amazon'un VAT'ı silmeye başladığını bilmiyordum sadece birkaç yıldır direkt oradan bir şey söylemediğim için, onun harici şuan kontrol ettim fiyat yine VAT'la birlikte sepette yine verdiğin rakam çıkmıyor. üstü geliyor. Bir de doğru konuş önce, mal olan sensin önceki konulardan gördük. Bir kere haklı çıktın diye götün kalkmasın. edit: konuyu da unutmuştum ayrıca, kaçtığımız falan yok. kendi kendine sevinmiş cevap gelmeyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Aslansın! YÜRÜ BEĞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 DarKRideR said: Freemium said: Teşekkür ederim. Yandaş medya zaten onlar. Adamların rotası belli :). Ayrıca ek olarak cevabını alan yokoluyor konudan zaten. Darksoul; Yurtdışından alışveriş yapmamış , alakaya maydonoz diyen adam. Darejedi; Bana yetersiz diyen adam 3 parça ürünün fiyatını hesaplamaya yetememiş. Darkrider; Gugıl abisinden hemen %20 gümrük vergisini öğrenen ama %16 VAT ı bilmeyen bir başka gugıl çocuğu. Allah aşkına bunlar mı beni sikertecek :) Aynı kişi olabilir bunlar. Zaten hepsinin nicki birbirine benziyor. Yoksa böyle 3 malcana yorumun 3 ayrı kişiden çıkması beni gerçekten üzer. senin üç günde öğrendiğinden çok biz gümrükten mal çektik, halen de çekiyoruz. Neyin nasıl işlediğini biliyoruz senden öğrenecek değilim. Amazon'un VAT'ı silmeye başladığını bilmiyordum sadece birkaç yıldır direkt oradan bir şey söylemediğim için, onun harici şuan kontrol ettim fiyat yine VAT'la birlikte sepette yine verdiğin rakam çıkmıyor. üstü geliyor. Bir de doğru konuş önce, mal olan sensin önceki konulardan gördük. Bir kere haklı çıktın diye götün kalkmasın. edit: konuyu da unutmuştum ayrıca, kaçtığımız falan yok. kendi kendine sevinmiş cevap gelmeyince Nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim. DarKRideR said: amazon.de linki fazlaca gerizekalı işi olmuş. Sen önce kendi hitap şeklini düzelt. Düzeltmezsen bir gün düzeltecek biri çıkar. Diğer söylediklerin için ise alttaki gif yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 bu adam hakliyken bile haksiz lan. bi keriz cikip klavyelerini alsa da gitse bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan ps4 u 1200 e düşürdü ama bence yeterli değil. Sonuçta bu arkadaşın sattığı mal belli değil. Daha ilanında detay bile veremiyor. Yurtdışı mı , Spot mu? , Çalıntı mı!? Yani insanın aklına herşey geliyor. Yurtdışından almadığını iddaa eder gibi konuşuyor ama kaynağını söylemiyor ya da söyleyemiyor. Benim ürünlerim garantiden aynı anda değişim oldu diye demediklerini bırakmadılar. Üstüne fotoğraf , fatura , garanti değişim notu fotoğraflarını koymama rağmen. Elit abilerimizin burnuna pis koku gitmiş. Onlar şüphesiz herşeyi sezer / bilirler. (2. Lob ,Popom) Şu an almakta ciddi olan bir arkadaş varsa aşağıdaki alıntıyı bir okusun. ---Alıntıdır--- spot olanına 1100 lira verillir mi ya? fırsatlar forumunu takip et orda spotları 850 liraya bile alan arkadaşlar vardı parana yazık http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=96036046 ---Alıntıdır--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 yazık lan bu freemiuma. ben 10 yıldır bu forumdayım malo. insan çalıntı olabilir derken az düşünür. sen kimsin ki böyle bi lafı edebiliyosun? kim olduğum belli, yerim yurdum belli. almak isteyen özelden soruyor bilgi veriyorum zaten. hadi şimdi siktir git artık uğraştırma beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 http://www.quickmeme.com/img/5b/5b84d016522e06d2970fdc693074872a5f61f5a6cd1fec5a4fdbbfd40b2fe0a3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar