Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çeviri yapacak fakir arıyorum

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

online oyun çevirisi için ingilizce->türkçe çeviri yapacak insana ihtiyacım var. aradığım nitelikler:

- türkçe bilmesi
- ingilizce bilmesi
- az buçuk oyun oynamışlığı olması
- kodların içine etmeden çevrilecek kısımları ayırt edebilmesi (bu konuda talimat vereceğim neyin ne olduğu hakkında)

yazın boşta olan öğrenci, pratik yapmak isteyen vb. tercihimdir. meslek olarak bu işi yapanlara verecek kadar bütçem yok maalesef. sonraki işlerde olabilir kıps. ortalama bir haftalık işe 500-700 arası bir rakam veriyorum. ama iş hafif sayılmaz yani gerçekten zaman ayırmak gerekiyor.

dosyaların ingilizcesi google translate'den hallice. edebi eser gibi özen göstermeyi gerektirecek bir durum yok. çoğu dosyanın türkçesi de var elimde ancak düzeltilmesi gerekiyor (bunlara ayrı fiyatlandırma yapmıyorum yani paranız azalmaz sadfdsf). asıl önemli olan kodların ellenmemesi ve tutarlı çeviri yapılması (örn: strength bir satırda güç, öteki satırda kuvvet diye çevrilmemeli).

rastgele yerlere ilan koymadan önce buraya bir yazayım dedim belki paraya ihtiyacı olan vardır. süre size ve toplam kişi sayısına bağlı. 3-4 kişi almayı düşünüyorum. daha detaylı bilgi için pm atınız efenim.

saygılar sevgiler
Sosyal ağlarda paylaş

dosyasına göre değişir, atıyorum bazıları item isminden ibaret 10.000 satır ama hepsi iki kelime. bazısı 10.000 satır ama quest diyalogu o yüzden çok daha fazla zaman alıyor.

kendi önceki işlerimden ortalama bir süre verecek olursam 12-13 saat çalışırım mecalim kalmaz şeklinde girişince 3-4 günlük iş. insan gibi çalışayım 5-6 saat dersen bir haftada falan bitiyor. normal iş gibi yani aşağı yukarı sdf. ama kişinin kapasitesine de bağlı kimisi yavaş çalışır kimisi hızlı onu konuşup netleştirmek daha faydalı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...