tiLi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 o kadar gece ile gündüz değil zaten yok kontrolmüş yok speedmiş. pazarlama biraz ama quake tarzından bahsediyo olabilceğimin akla bile gelmemesi üzücü olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 abi işte günümüz fpslerinin dışında bir tarz sonuçta, para yönetimi,taktik geliştirme falan başka başka olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 lan bak hala... taktik geliştirilmiyo mu quakete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 yooo, al silahı yardıra yardıra git sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 http://cdn3.volusion.com/9j7vu.jw4f2/v/vspfiles/photos/Gamakatsu-Livebait-2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Roccat SOTA candir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 erkek adamın pad'i TAHTA, mouse'u emektar olur. http://i.hizliresim.com/2vGp3N.jpg Bunun dışında Razer ya da Roccat ürünlerde karar kılarsan bana bir ulaş hacı, ben kaça çekebiliyorum vs. boşuna fazla para verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 DareJedi said: Roccat SOTA candir. sakın aman diyim dasdslaj benimki 6 ayda deforme oldu bombelendi fln. gidip daha hard ını aldım ben de razerdan. tank gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-4hd bunu kullanıyorum. kayganlık konusunda memnunum ve ömrü uzun süre gidiyor ama skatezleri 5-6 ayda yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 DarKRideR said: erkek adamın pad'i TAHTA, mouse'u emektar olur. Bunun dışında Razer ya da Roccat ürünlerde karar kılarsan bana bir ulaş hacı, ben kaça çekebiliyorum vs. boşuna fazla para verme şimdi razer alıcamda, bugün yarın sipariş veririm netten. Sen uygun biyerden mi alıyorsun ? Razer goliathus control mid. kaça geliyor mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Bir soru daha, "fragged" eski versiyon mu oluyor ? Bir fark varmı üzerindeki desenden başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar