Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse Pad Tavsiyesi

CuteButPsycho

Öne çıkan mesajlar

Şuan steelseries qck mouse pad kullanıyorum. Çok memnun değilim açıkçası. Değiştireyim şunu. Razer Goliathus Speed ya da Control alayım diyorum. Hangisini önerirsiniz? Başka önereceğiniz mouse pad var mı ? Hard mouse pad hiç kullanmadım. Logitech G440 hard önerirmisiniz, kullanışlı mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

CuteButPsycho said:

Şuan steelseries qck mouse pad kullanıyorum. Çok memnun değilim açıkçası. Değiştireyim şunu. Razer Goliathus Speed ya da Control alayım diyorum. Hangisini önerirsiniz? Başka önereceğiniz mouse pad var mı ? Hard mouse pad hiç kullanmadım. Logitech G440 hard önerirmisiniz, kullanışlı mıdır?

G440 var bende. Güzel mouse pad.

Ama temizlemesi hariç hard tırt.

Soft al her türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

qck'nın nesi kötü? çok tavsiye ediliyo diye almıştım 3 gün önce merak ettim şimdi

Tam istediğim akıcılıkta değil üstü. birde ufak ufak pütürlendiğini hissediyorum elimle.

Dworgian said:

fps oynuosan control al

Aslında fps yeni yeni oynamaya başladım ama sanırım benim speed daha çok hoşuma gidecek. qck'le karşılaştırdığımız zaman controlde aynı kayganlıkta olacak diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

up up up up

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/RAZER-Goliathus-Control-Medium-Mousepad,103452,504980,1059667.html?langId=-14

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/RAZER-Goliathus-Speed-Medium-Mousepad,103452,504980,1059741.html?langId=-14

hangisini alayım ?

neden speed, neden control. CS:GO öncelikli tabiki. Şimdiye kadar A4 x7 pad kullandım bunun da 2 yüzeyi var, parlak ve mat olarak, mat olanı kullanıyorum.

sanırım parlak speed, mat control.

bir de medium yeter sanırım dimi ? large gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

burda fps derken counter strike'tan bahsediliyo olması ne kötü ya. gerçek fpslerde speed akar

abi hangi fps de speed akar?

speed en çok cod da işe yarar eline smg alıp koşuosan, ki orada da zaten dpi yeterince iş görüo bir de mat ın speed olması ekstra problem (hem dpi otomatik duruma göre ayarlanabilio ama matı değiştiremiosun)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...