CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Şuan steelseries qck mouse pad kullanıyorum. Çok memnun değilim açıkçası. Değiştireyim şunu. Razer Goliathus Speed ya da Control alayım diyorum. Hangisini önerirsiniz? Başka önereceğiniz mouse pad var mı ? Hard mouse pad hiç kullanmadım. Logitech G440 hard önerirmisiniz, kullanışlı mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 speedin orta boyu var bayadır eskimedi de sağlammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Hard mousepadler mouse tabanini yiyo baya baya. Surekli skatez aliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 hardlarda tak tuk ses bile sinir ediyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ben de değiştiricem razer sphex var, eritiyo gibi geldi skatezi hakikaten. bi de inanılmaz çok kayıyo bazen istemediğim tepkiler verebiliyorum goliathus alacağım arkadaşta var denedim gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 O zmn hiç harda bulaşmıyorum. Peki speed ve control arasında hakkaten fark var mı ? speed al geç mi diyorsunuz yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 qck'nın nesi kötü? çok tavsiye ediliyo diye almıştım 3 gün önce merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 kaygan ve hard seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 CuteButPsycho said: O zmn hiç harda bulaşmıyorum. Peki speed ve control arasında hakkaten fark var mı ? speed al geç mi diyorsunuz yoksa? fps oynuosan control al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 yanlış topak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 MasterHapLo said: tiLi said: kaygan ve hard seviyorum ben ASDHAHAHSDAHHA şaka bi yana razer scarabım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 CuteButPsycho said: Şuan steelseries qck mouse pad kullanıyorum. Çok memnun değilim açıkçası. Değiştireyim şunu. Razer Goliathus Speed ya da Control alayım diyorum. Hangisini önerirsiniz? Başka önereceğiniz mouse pad var mı ? Hard mouse pad hiç kullanmadım. Logitech G440 hard önerirmisiniz, kullanışlı mıdır? G440 var bende. Güzel mouse pad. Ama temizlemesi hariç hard tırt. Soft al her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bende qck kullanıyorum heavy xlarge olanı, memnunum gayet. zaten ince olan bir mousepad almamak lazım eğilip bükülmeyecek, bileğiniz ağırlığı ile deforme olmayacak bir şey daha iyi. razer'lar da güzel, bana satan yer tanıdıktı indirimli fiyattan verdiği için bunu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Claiborne said: qck'nın nesi kötü? çok tavsiye ediliyo diye almıştım 3 gün önce merak ettim şimdi Tam istediğim akıcılıkta değil üstü. birde ufak ufak pütürlendiğini hissediyorum elimle. Dworgian said: fps oynuosan control al Aslında fps yeni yeni oynamaya başladım ama sanırım benim speed daha çok hoşuma gidecek. qck'le karşılaştırdığımız zaman controlde aynı kayganlıkta olacak diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 bende razer vespula var, control ile speed arasında bariz fark var. ama fps de zaten 1.200 dpi oynadığım için speed meh benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Birde extended aldım diyelim, klavyenin altında ağzı burnu yamulmuyor mu? Klavye ultimate blackwidow, hani hafif birşeyde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 up up up up http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/RAZER-Goliathus-Control-Medium-Mousepad,103452,504980,1059667.html?langId=-14 http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/RAZER-Goliathus-Speed-Medium-Mousepad,103452,504980,1059741.html?langId=-14 hangisini alayım ? neden speed, neden control. CS:GO öncelikli tabiki. Şimdiye kadar A4 x7 pad kullandım bunun da 2 yüzeyi var, parlak ve mat olarak, mat olanı kullanıyorum. sanırım parlak speed, mat control. bir de medium yeter sanırım dimi ? large gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 medium yeter. fps ci gidip speed almasın bir zahmet. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 burda fps derken counter strike'tan bahsediliyo olması ne kötü ya. gerçek fpslerde speed akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 gerçek fpslerde hitbox'lar büyük, recoil'ler düşük, spray'n pray sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 quake diye bi oyun vardı eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 tiLi said: burda fps derken counter strike'tan bahsediliyo olması ne kötü ya. gerçek fpslerde speed akar abi hangi fps de speed akar? speed en çok cod da işe yarar eline smg alıp koşuosan, ki orada da zaten dpi yeterince iş görüo bir de mat ın speed olması ekstra problem (hem dpi otomatik duruma göre ayarlanabilio ama matı değiştiremiosun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 tiLi said: quake diye bi oyun vardı eskiden hah quake de de işe yarar speed ama işte artık fps dediğimizde akla gelen cod, cs, bf bu yani edit; dpi ayarı quake e de yeter ayrıca (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 tiLi said: quake diye bi oyun vardı eskiden quake fps değil ya, hack'n slash resmen sdsfsa tamam ben de fps'e quake ile başladım ama modern fps'lere kıyasla başka klasmanda bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 o zaman medium uzunlukta control pad alıyorum. soft sanırım bu linkteki, hardı da varmıs ama tavsiye etmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar