Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 iphone 5 ile yaninda gelen kulaklıgı kaybettim memnundum ondan. O kulaklık bu mu ? yoksa düşük modeli fln. mi http://store.apple.com/tr/product/MD827TU/A/uzaktan-kumandal%C4%B1-ve-mikrofonlu-apple-earpods?fnode=49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Yoo direkt bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 ginaly said: dün gittim zorluya, dedim böle böle ekranda sarı lekeler var, diagnosis test gibi bişeye soktu, dedi ekranı değiştircez, pili de bitmiş pilini de değiştirecez. bedavaya sıfır ekran, sıfır pilim oldu^^ samsung(veya diğer android) telefonlarda bu tarz bi olay yaşandığında ne oluyor merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 ginaly said: dün gittim zorluya, dedim böle böle ekranda sarı lekeler var, diagnosis test gibi bişeye soktu, dedi ekranı değiştircez, pili de bitmiş pilini de değiştirecez. bedavaya sıfır ekran, sıfır pilim oldu^^ o ekran ve batarya senin gibi getirip tekrardan işlem görmüş olan parçalar yani sıfır olmayan ürünler.. ama iş görüyor olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ahmedinejad said: Genpa iste araci. O iki yıllık garantiyi sadece Genpa ile kullanabiliyorsun diye biliyorum ama bunu Turkcell'e değil apple Store'a sormak Lazım bence. hayır işte 2 sene apple garantisi var, apple store bakıyor. ama istersen genpaya da götürebiliyorsun ilk 1 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Peki bu Zorluya götürdüğünde fatura vs bişi istiyorlar mı veya Turkiyeden alınmış olması lazım falan bişi şart koşuyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 escape said: Ya 5si getirin üstüne şu kadar para koyun iphone 6 alın diye bir şey duydum ne kadar doğru acaba? Ben 5s'i Turkcell'den aldım kontratlı, sordum adamlara "fatura'dan cihaz taksidini ödeyip 6 alıp ekletebilirsiniz" dedi. Yani işlemi direkt kullanıcıya bırakıyorlar, "git sat telefonunu, öde ücreti" diyor yani. Apple Store getirse şunu da her sene güncellesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Absolut said: Peki bu Zorluya götürdüğünde fatura vs bişi istiyorlar mı veya Turkiyeden alınmış olması lazım falan bişi şart koşuyorlar mı? herhangi bir varaka istemiyorlar. zira telefonun ne zaman nereden alındığı gibi bilgiler adamlarda kayıtlıydı, direk çıktı. türkiyeden alınma konusu şu aşamada geçerli olabilir, ben normal avea bayisinden almıştım, o yüzden 2 yıl garanti kapsamında idi. ancak paralel ithalat bir ürün olsa, ya da yurtdışından olsa 2 yıl garantisi muhtemelen olmayacaktır. 1 yıl ise in any case geçerli. eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 LathspeLL said: escape said: Ya 5si getirin üstüne şu kadar para koyun iphone 6 alın diye bir şey duydum ne kadar doğru acaba? Ben 5s'i Turkcell'den aldım kontratlı, sordum adamlara "fatura'dan cihaz taksidini ödeyip 6 alıp ekletebilirsiniz" dedi. Yani işlemi direkt kullanıcıya bırakıyorlar, "git sat telefonunu, öde ücreti" diyor yani. Apple Store getirse şunu da her sene güncellesek. Ben de 5s i turkcellden kontratli aldim. Resmen dalga gecer gibi cevap vermis herifler ya Ben de onu dusundum apple soyle bir sey yapsa hem telefonlarin geri donusumu olur parcalarini kullanir tasarruf ederler hem de kullanicilara yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 escape said: LathspeLL said: escape said: Ya 5si getirin üstüne şu kadar para koyun iphone 6 alın diye bir şey duydum ne kadar doğru acaba? Ben 5s'i Turkcell'den aldım kontratlı, sordum adamlara "fatura'dan cihaz taksidini ödeyip 6 alıp ekletebilirsiniz" dedi. Yani işlemi direkt kullanıcıya bırakıyorlar, "git sat telefonunu, öde ücreti" diyor yani. Apple Store getirse şunu da her sene güncellesek. Ben de 5s i turkcellden kontratli aldim. Resmen dalga gecer gibi cevap vermis herifler ya Ben de onu dusundum apple soyle bir sey yapsa hem telefonlarin geri donusumu olur parcalarini kullanir tasarruf ederler hem de kullanicilara yarar. Aslında daha kötü bir şekilde söylediler, ben biraz düzelttim. Adam bana "yeni telefon şuanki faturanızın üzerine eklenir, sonra sizin telefonun fatura'ya yansıtılan ödemesi bitince çıkmış olur." YOKKH YEEAAA dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Steve Jobs mezarında ters dönüyodur şu an. http://i.imgur.com/YceKfPf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Gemi yüküyle para kazanınca bi daha diz döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 http://www.slashgear.com/iphone-6-a8-processor-not-made-by-samsung-19347208/ samsung olmasa iphone 6 kullanamazdınız, yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 design =/= manufacturing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar