liberal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Oski said: bu dediklerimin cogunu su anda zaten yapiyorsun iste spotify offline kullanmak zorunda degilsin dagda yasamiyosan. telefonda muzik tasimak icin 64 gb almak sacma o yuzden misal niye sd kartınıza atmıyorsunuz abi müziklerinizi. en kötü flagship bile 64gb sd kart destekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 en iyisi desteklemiyo iste, en kotusunu kullanan atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Oski said: evet amazon'un o Fire aletinden umutluydum ben o konuda ama pek yapamiycaklar sanirim. ilk izlenimler fena diye okumustum bi yerde. amazon hem apple gibi hip, hem cok guclu bir cloud servisi var. apple'a rakip olabilir diye dusunuyodum, bakalim. ozelden atiyorum nerde calistigimi Amazonun durum cok daha ilginc. Bi ara adamlarin xbox talip oldugu haberleri cikti ama kesildi arkasi. Prime zaten dunyanin en iyi hizmeti falan sanirim. ama adamlar sadece amerika ici o kadar gucluler. Fire phone sinirsiz prime data (offline da olur ozellikle prime muzik hizmeti icin) gelirse cok cok iyi olabilir. Kesinlikle cloudda cok iyiler. Ama fire phone cok is yapmadi Sanirim simdi google glass takimindan ayrilan su mercek teknolojisinin yapimcisini ise almislar bakalim ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Amazon'da iyi ama dediğin gibi ABD'de kısıtlı kalmış durumdalar. Aslında Avrupa'da yaygınlaşabilecek potansiyeli var ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 aynen. firmalar bu tarz atilimlar yerine 4 cekirdek, 8 cekirdek, 41 megapiksel kamerada kaldikca apple cok ekmek yer amazon Fire'i duyunca bi hareketlenme olmustu bende misal lan iphone dan vazgecilir galiba diye. dusun amazon video service'te hbo dizileri full oh. kindle ozellikleri falan gerci gecen amazon video'ya baktim da sitenin arayuzunu pek begenmedim. amazon Fire'm olsa bile netflix ten vazgecmezdim heralde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 bu arada 5cnin fiyatı 1391e düşmüş havale için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Esh said: 128 de kaan ve ben gibi elit beyler için. ne snob oldun başımıza arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 liberal said: Oski said: bu dediklerimin cogunu su anda zaten yapiyorsun iste spotify offline kullanmak zorunda degilsin dagda yasamiyosan. telefonda muzik tasimak icin 64 gb almak sacma o yuzden misal niye sd kartınıza atmıyorsunuz abi müziklerinizi. en kötü flagship bile 64gb sd kart destekliyor bu laf sokmna amaçlı tricky soru galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 cloud güvenilir değil, ben son kullanıcıyım, hani allah gibi internetim de olsa güvenmiyorum cloud computinge anca "çöp" şeyleri yüklüyorum ki zaten çöp şeyler telefonumda çok durmuyor siliyorum zaten cart diye erişmek de sıkıntı yer yer internet hızı düşüyor sonra şarkı video load etsin diye bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ha cloud computing bana satmasa da olur ben spotify bile kullanmayan azınlıktayım, beğendiğim b,ir şarkı video olursa indirip saklamayaı ve hemen erişmeyi tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Beats stream system ile itunes u birlestirip kombo yapacaklar. Bir daha araiv yapmayacak kimse. Gumbur gumbur gelecek sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Favori kılıfım da çıkıyomuş anında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Çok kaba olm bu, senin benim gibi beyefendilere yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ben mecburum bunu kullanmaya işte. hareketli bir 6 ay geçiyo, her an düşme tehlikesi. bi kere düşürüp ekran patlattım, o gün ince kılıf bitti benim için. gerçi yeni ekranlar ultra dayanıklı falan deniyor da, gçrmeden inanmam. iphone 6 nın drop testleri gelsin, ona göre inceye dönerim belki yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 yoksa 0.2mm lik kılıflar can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Bunları kullananı görünce diyorum. 3 aylık maaşını bağlamış adam ya da Geek bu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 sosyalist düzende yaşamıyoruz ki herkesin 3 aylık maaşı aynı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Asgariden odeniyo sanirim arkadasinki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 6 plus'ı taşımak zor olur mu acaba? hem büyük hem baya ağır 5s'e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 3 aylik mi? Gunluk mu demek istedi acaba? Benimki 3 gunluge denk geliyo cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 forum ne zengin yaptı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 di said: 3 aylik mi? Gunluk mu demek istedi acaba? Benimki 3 gunluge denk geliyo cunku. diiii biiiiziiiiii mekannaaaaa götürrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 O degil de boyle alip goturse biri bi gecede kac iphone'luk yersiniz belli degil. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 10 iphone 6+ 128 lik yerim yer içerim ben sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar