Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple September 9 event

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Oski said:

evet amazon'un o Fire aletinden umutluydum ben o konuda ama pek yapamiycaklar sanirim. ilk izlenimler fena diye okumustum bi yerde.

amazon hem apple gibi hip, hem cok guclu bir cloud servisi var. apple'a rakip olabilir diye dusunuyodum, bakalim.

ozelden atiyorum nerde calistigimi

Amazonun durum cok daha ilginc.
Bi ara adamlarin xbox talip oldugu haberleri cikti ama kesildi arkasi.
Prime zaten dunyanin en iyi hizmeti falan sanirim.
ama adamlar sadece amerika ici o kadar gucluler.
Fire phone sinirsiz prime data (offline da olur ozellikle prime muzik hizmeti icin) gelirse cok cok iyi olabilir.
Kesinlikle cloudda cok iyiler.
Ama fire phone cok is yapmadi
Sanirim simdi google glass takimindan ayrilan su mercek teknolojisinin yapimcisini ise almislar bakalim ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen. firmalar bu tarz atilimlar yerine 4 cekirdek, 8 cekirdek, 41 megapiksel kamerada kaldikca apple cok ekmek yer

amazon Fire'i duyunca bi hareketlenme olmustu bende misal lan iphone dan vazgecilir galiba diye.

dusun amazon video service'te hbo dizileri full oh. kindle ozellikleri falan

gerci gecen amazon video'ya baktim da sitenin arayuzunu pek begenmedim. amazon Fire'm olsa bile netflix ten vazgecmezdim heralde =P
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

Oski said:

bu dediklerimin cogunu su anda zaten yapiyorsun iste

spotify offline kullanmak zorunda degilsin dagda yasamiyosan. telefonda muzik tasimak icin 64 gb almak sacma o yuzden misal

niye sd kartınıza atmıyorsunuz abi müziklerinizi. en kötü flagship bile 64gb sd kart destekliyor

bu laf sokmna amaçlı tricky soru galiba =)
Sosyal ağlarda paylaş

cloud güvenilir değil, ben son kullanıcıyım, hani allah gibi internetim de olsa güvenmiyorum cloud computinge anca "çöp" şeyleri yüklüyorum ki zaten çöp şeyler telefonumda çok durmuyor siliyorum zaten cart diye erişmek de sıkıntı yer yer internet hızı düşüyor sonra şarkı video load etsin diye bekliyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

ben mecburum bunu kullanmaya işte.

hareketli bir 6 ay geçiyo, her an düşme tehlikesi.

bi kere düşürüp ekran patlattım, o gün ince kılıf bitti benim için.

gerçi yeni ekranlar ultra dayanıklı falan deniyor da, gçrmeden inanmam. iphone 6 nın drop testleri gelsin, ona göre inceye dönerim belki yine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...