SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 OS levelda geri tusuna gerek yok iosde iphone 10da belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Hepi topu telefon ya.. her sene bu aylarda gocmen apple haterlari konuda civcivlesirlerdi. Pahali cirkin kotu begenmessin oldu bitti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Olmaz, yetersizliğini yüzüne yüzüne vuracağız. Bunları söylemezsek insalık yerinde sayar ileri gidemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 baska konularda yeterli oldugu icin parasi neyse verip tatava yapmiyo adam, sizin ceneniz yorulduguyla kaliyo gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ben androidde kullaniyorum belkide herkesden coktur :) son iki ayin android telefonlari htc m8 ve samsung s5.. cok iyi aletler ama android hardware gerisinde. appleda ios hardwareden otede. e is kullanimda bitincede software>hardware oluyor benim adima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ben telefondan anlamam tipini beğendiğimi alırımda apple watch alana denge bilekliği almış gözüyle bakacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 saatimizle muhtesem seyler yaparken gelirsin, abi o ne bu ne, sunu nasil yaptin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ahahahaha abi nası mesaj aldın benim telefonum almıyo abi saat kaç benim telefonda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 istediğim oldu ipad air aldık 800 liraya. not: bu arada belirteyim garantinin kliksa ile alakalı kampanyası var %20 indirim var tablet ve notebooklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Kumarda yiyo saatin parasini 20 dakikada, gelmis burda iyy cekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 masaya almazlar o saatle zaten, hile yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 orçun çok açık bu saati kıskanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 18 ayar saat yapmış adam daha ne istiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 19 ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 iphone kullanmayanlara fakir muamelesi yapmak ta biraz saçma olmus burada iphone çok güzel bilmem ne diyen insanlar s5 konusunda yardırıyorlar mesela. s5 te 2k alık alet, misal ben m8 kullanıyorum bundan önce de yıllarca iphone kullnadım şu an ip6 yi babası tasarlamıs gibi savunan arkadaşlar 6600 kullanırken ben iphone clasic kullanıyordum. Ama şurası net yani olmamıs bu alet ama her zaman söylüyorum ios büyük bir artı işini bilen iphone kullanıcıları için ama gerisi koyun sürüsü gibi sadece apple oldugu için alan milyonlarca insan mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 6+ almaya karar verdim ancak 16gb mı 64gb mı emin değilim, şu anki 16gb mailler uygulamalar fotolar ucucuna müzik yok:S icloud la idare edebilirim gibi 16gb seçersem, büyük ekran büyük sorumluluk gerektirirecek gibi. Saat iyi olabilir bu yeni sağlık uygulamasıyla ama şişmanlar düşünsün sdf altın olanın lacivert kordonlusunu takım elbiseyle giymek için alabilirim, çokta gerekli bulmadım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ben de iki tane 6+ alayım diyorum biri evde biri işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 sen alırsan iki tane al kendin ve kılların için keeehkeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Ben alırsam 64 alırım 16 müzik işin içine girince yetmiyor, 200 lira için uğraşmaya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 https://twitter.com/htc/status/509415047727030273 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 64 al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 aldigi kadar muzik koy, herseyi yaninda tasimana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 External hdd al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 olorin84 said: ios büyük bir artı işini bilen iphone kullanıcıları için Ne bakimdan gecerli bu? Sonucta iOS kapali sistem degil mi? Jailbreaking'e mi refer ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 di said: Dworgian said: di said: Abi yorulmadiniz mi Apple'in sitesine girip 3-5 tik ile gorebileceginiz ozellikleri sormaktan? Gecmis sayfalarda da boyut sormus mesela biri. Sorup cevap bekleyene kadar 50 kere girip bakarsiniz lan. yorulmadık. bilen biri güzelce 2 cümlede özetleyebilecekken kasmak istemiyoruz misal. ben de bunu anlamıyorum. soran sorar abi cevap vermek istemezsen vermezsin. sorulması niye geriyor sizi anlamadım ki. burada google a 3 kelime yazıp bulabileceği şeyi soranlara bile bakıp söylüyorum ben gerektiğinde, bundan gocunmuyorum da. nolur yani =) Hem yapmiyorum hem de "google'da aramayanalara laf soyluyorum ben de" demen takdire sayan olmus. (tu) okuduğunu yanlış anlamışsın bilader. google da bakılabilecek şeyleri soranlara bile "ben bakıp söylüyorum" = "ben google dan bakıp söylüyorum cevabını" (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar