olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Dworgian said: pontipati said: şu iki telefonun cpu, kamera, gpu olarak da karşılaştırması var mı? Nexus4 // Iphone 6 cpu: Quad-core 1.5 GHz Krait // Dual-core 1.4 GHz Cyclone Camera: 8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash /// 8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, dual-LED gpu: Adreno 320 /// PowerVR GX6650 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 abow hala dual core mu pfff hayır yine de android sevmediğimden gidip iphone alıcam ona yanıyorum. annem samsung galaxy s5 mi bişey almış. baktım baktım, yok ya yabancı gelio çok. android de iOs user interface yapsalar ya böyle modlayalım androidi iphone gibi görünsün davransın lkasjdlkasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ios görünümü veren appler var play store da sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 15 çekirdek olsa ne fark eder, üretim banında en ucuza gelen neyse onu takıyor zaten 3th party üreticilerin hepsi, IOS satıyor apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 evt ios satıyor. software ile hardware tokatlıyor şu an lakin ne kadar surer bu tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 pontipati said: ios görünümü veren appler var play store da sdfg sdklajdlasjd onlara bakim ben bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 olorin84 said: evt ios satıyor. software ile hardware tokatlıyor şu an lakin ne kadar surer bu tartışılır. tüketici "aaa negzel görüküo" dediği sürece gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 http://i.imgur.com/LrvAmUC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Dworgian said: abow hala dual core mu cep telefonuna dual bile çok atom mu parçalayacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 E nexus quad core la hayatın anlamını mı çözüo o zaman? yoksa android uygulamaları gereksiz çok process power mı yiyor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 yapmayın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 tam bilmiyorum ama amd oyunlarda daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=yioL7MRQvHM ipod nano'yu saate çeviren aparatı kullanmıştım bir süre çok fail. olmaz hacıt sürekli şarjı biten bir kol ürünü. saatin 3 yılda pili bitince bile uyuz oluyorsun. Şu baya iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Cekirdek sayisinin islem gucuyle dogrudan bir alakasi yok. 5s de kullanilmaya baslanan apple mimarisi cogu quad , hexa dan vs guclu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ya bunlar iphone 5'i tek elinizle avuç içinde her işinizi halledersiniz biz buna mühendislik harikası diyoruz diye pazarlamadılar mı? ne oldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 yani o zaman güç olarak apple nexusu dövüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Seru said: ya bunlar iphone 5'i tek elinizle avuç içinde her işinizi halledersiniz biz buna mühendislik harikası diyoruz diye pazarlamadılar mı? ne oldu şimdi? yola geldiler çünkü steve abi gg. yok yani adamların tüm innovasyonu steve miş (o da bir yerlerden araklıyordur büyük ihtimal ama olsun hani çalıo ama yapıo gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Bastığımda açılsın, güzel gözüksüncüyüm ben şu kadar sikimde olmaz açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 yeni nexusu mu 2012 nexusu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 pontipati said: döver ok iphone 6 alma kararımı justify ettim ty şlsdksalşdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 samaella said: yeni nexusu mu 2012 nexusu mu ? ikisini de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 z3 bunu döver mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Applewatch ağır gereksiz o fiyata ama programlama deneme tahtası ve tek elle kullanılabilen! 5.5 inçlik telefon görebilmek adına! 6+ alacağım bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Ios u dovecek bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar