kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 said: 1. TORBA Real Madrid Barcelona Bayern München Chelsea Benfica Atletico Madrid Arsenal Porto 2. TORBA Schalke Borussia Dortmund Juventus Paris Saint-Germain Shakhtar Donetsk FC Basel Zenit St. Petersburg Manchester City 3. TORBA Bayer Leverkusen Olympiakos CSKA Moscow Ajax Liverpool Sporting Lisbon Galatasaray Athletic Bilbao 4. TORBA Anderlecht Roma Malmö APOEL Nicosia BATE Borisov Maribor Monaco Ludogorets Gönlümden geçen Barcelona Man. City Galatasaray Monaco Çıkacak olan Atletico Madrid Basel Galatasaray Ludogorets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 bayern psg gs roma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 KİM GELECEĞİ FARK ETMEZ, HER TÜRLÜ GRUBU LİDER TAMAMLARIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 kimin geleceği farketmez her türlü gs grupta üçüncü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Muhtemelen böyle olacak; 1. torba; Bu sefer 3 canavardan 1 tanesini çekmeyeceğiz. (Chelsea-Benfica-A.Madrid-Arsenal-Porto) Bunlardan biri gelecek. 2. torba; grubun en zayıf halkaları olarak gösterilen bir takım gelecek. (Shakhtar, Basel, Zenit ) 4. torba; Anderlecht. Bunun alternatifi yok. Net tahmin. Bu seneki gruplar çok fena. Her şekilde çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 kermit said: bayern psg gs roma görüyorum ve artırıyorum Barca City GS Monaco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Gs deki kura balı ile Ludogorets garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Son torbadan Roma Monaco gelmesin yeter. 1. torbadan Porto ve 2. torbadan Basel ise en iyi kuralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Birinci torbanın tartışmasız en zayıf halkası Benfica ya. Çok önemli futbolcularını kaybettiler. Markovic, Cardozo, André Gomes 40m euroya sattılar doğru düzgün bir oyuncuda almadılar. Porto şuan için Benfica'dan daha tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 man u nun yoklugu buyuk takım secmeyi cok zorlastırıyor. manu olsa ilk torba direk manu derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Haydi ben de tahminde bulunayım BARÇA Schalke GS Anderlecht Barça hem bizi hem de Schalkeyi içerde dışarda yener Biz Schalke'den 4 puan alırız Anderlecht maçları belirleyici olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Deneme kurasında Barça, City, Roma çekmişiz lskdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 öyle birşey olursa çok feci sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ben de yazayım. bayern city gs anderlecht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Spidee said: Deneme kurasında Barça, City, Roma çekmişiz lskdfj Barca, City, Monaco demiştim tek takımlan kaçırmışım tüh, neyse darısı gerçek kuraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Catze said: bayern city gs roma gelsede eğlensek sdfsdf salih gol atarsa bi de oh ne keyifli olur izlemesi bu yıl cl yi sdfsdf demiştim ben de, umarım bu olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 gelirse en iyi sıfırı biz cekeriz. hic de gocunmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Belalimiz real Lukeskulu shaktar Özlediğimiz monaco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Porto Zenit Galatasaray Roma Lets Go !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 trathiasın yazdığı gelirse bir gsli olarak ben her tarafa yazıcam GS BALI AKI AKI diye :p edit yok lan daha iyisi varmış benfica basel gs ludogorets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 A.M PSG Galatasaray Maribor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ludogorets gelir, 2 macta 1 puan aliriz, sonuncu oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 2 yıldır şansımız iyi tutuyor ya.bu senede tutmaz herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 arsenal - dortmund - monaco gelir. eski gunlere selam cakip gruptan rahat cikar, sonra da uefa kupasini aliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Grup çok güçlü olursa başkan yine bir cris, almaguer misali son dakika yetoluğu yapmaz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar