deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Bu sabah kedinin kumunu temizlerken böyle hafif şeffaf gibi ama sarımsı, kuruyup sertleşmiş sicim gibi bir şey buldum; düğüm falan olmuş; 8-10 cm'den uzun sanırım. Tam olarak dışkısında bulmadım gerçi ama, dışkı da bulaşmış şekildeydi yer yer. (3 gündür temizlemiyordum.) Sadece proplan kuru mama veriyorum ve geçen Temmuz 17'de iç ve dış parazit aşılarını da olmuştu. Ama tabii daha ufak olduğundan her şeyi yalıyor, ağzına atıyor; ayakkabımı falan eğer bir şekilde yakalarsa ipini vs. ısırıyor ediyor. İnternetten baktım, yazan semptomlar yok. Yalnızca 1 kere ishale yakın yapmış tuvaletini; diğerleri normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 aşı oldu ise kurtları döküyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Abi 40 gun oldu asi olali. Ilk defa cikti daha. Surer mi bu kadar dokmesi etmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 40 gün sonra dökmez. sen tekrar veterinere götür derim. 1 hafta arayla 2 iğne olacak. önce gelişkinleri dökecek 1 hafta sonrada larval haldekileri dökecek. bitecek gidecek mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Abi ilk kez bu sefer çıktı bu zıkkım da, kontrol edeyim mi 2-3 gün daha? (Bulduğum şeyin kurt olduğundan emin değilim) Çünkü gayet enerjik hayvan; kusması etmesi hiç yok; öküz gibi yiyip içiyor; karnı şiş değil vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 kurt olduğuna emin misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Iıh değilim. Emin olsam doğru vete taşırım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 foto çek koy bakalım.. telefon değil ama adam gibi bişeyle çek. telefon ise de adam gibi kameralı bişe olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Çöpe attım ya, sonradan çekmediğime üzüldüm. Bir daha görürsem çekip koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ip yemiştir ya. bi kaç gün daha kontrol et. sanmam ki kurt olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Kurt var sanırım, 1 haftadır kontrol ediyordum yine buldum. Bu sefer dışkısına sarılmış şekildeydi; ayırdım yarın vete götürücem bakalım. Ulan 2. kat evde sadece kuru mama yiyerek nasıl kurtlandı aşılı hayvan hala anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 çiğ kek hamuru yemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 2 dozu da yaptırdın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Yaptırdım. Ya tutmadı ya da zaten vardı o yüzden aşı var olana etki etmedi anlamadım. Çiğ kek hamuru vb. yeme ihtimali yok çünkü evde öyle şeyler yapmıyorum + mutfağa almıyorum. Aklıma gelen evde sinek falan yemiş olabileceği. Arada camdan giriyor çünkü sinek böcek falan, yakalarsam atıyorum ama illa ki kaçırdıklarım oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Veterinere götürdüm, yeni bi aşı çıktı dedi. Enseden damlattı, iğne falan kullanmadı. Bir hafta içinde temizlenecekmiş, bir ay sonra da tekrar yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 şey gibi olmuş biraz süphanekeyi tersten okuyunca bel fıtığının iyileşmesi gibi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Damlattığı şey şu: http://www.petparents.com/show.aspx/products/profender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 deadwoll said: Veterinere götürdüm, yeni bi aşı çıktı dedi. Enseden damlattı, iğne falan kullanmadı. Bir hafta içinde temizlenecekmiş, bir ay sonra da tekrar yapacak. dis parazit icin o. ic parazit icin igneye devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Abi bi üst mesajda koydum linkini ilacın :> Kedilerdeki iç parazitleri damlayla tedavi edebiliyorlarmış artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Damla ile tedavi olayını bilmiyordum ama kediniz evden hiç çıkmasa hatta sürekli kuru mama ile besleseniz bile bağırsak paraziti yada kurdu çıkma ihtimali olduğunu veteriner söylemişti. Sanırım yavru döneminde anneden geçme ihtimali yüksekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 İç parazit de oluyor damla ile.Geçen hafta hem iç hem dış o şekilde yaptık biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Profebder gelmi mi memlekete, bi ecza deposunda reklami vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Gelmiş. Kütahya'da bile var hatta öyle diyim sdlkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 deadwoll said: Abi bi üst mesajda koydum linkini ilacın :> Kedilerdeki iç parazitleri damlayla tedavi edebiliyorlarmış artık. oh la la gordum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar