Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşılı kedide bağırsak kurdu?

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Bu sabah kedinin kumunu temizlerken böyle hafif şeffaf gibi ama sarımsı, kuruyup sertleşmiş sicim gibi bir şey buldum; düğüm falan olmuş; 8-10 cm'den uzun sanırım.

Tam olarak dışkısında bulmadım gerçi ama, dışkı da bulaşmış şekildeydi yer yer. (3 gündür temizlemiyordum.)

Sadece proplan kuru mama veriyorum ve geçen Temmuz 17'de iç ve dış parazit aşılarını da olmuştu. Ama tabii daha ufak olduğundan her şeyi yalıyor, ağzına atıyor; ayakkabımı falan eğer bir şekilde yakalarsa ipini vs. ısırıyor ediyor.

İnternetten baktım, yazan semptomlar yok. Yalnızca 1 kere ishale yakın yapmış tuvaletini; diğerleri normal.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptırdım. Ya tutmadı ya da zaten vardı o yüzden aşı var olana etki etmedi anlamadım.

Çiğ kek hamuru vb. yeme ihtimali yok çünkü evde öyle şeyler yapmıyorum + mutfağa almıyorum. Aklıma gelen evde sinek falan yemiş olabileceği. Arada camdan giriyor çünkü sinek böcek falan, yakalarsam atıyorum ama illa ki kaçırdıklarım oluyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Damla ile tedavi olayını bilmiyordum ama kediniz evden hiç çıkmasa hatta sürekli kuru mama ile besleseniz bile bağırsak paraziti yada kurdu çıkma ihtimali olduğunu veteriner söylemişti. Sanırım yavru döneminde anneden geçme ihtimali yüksekmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...