LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Bu oyun kendi konusunu hak ediyor. Anlamsız derecede underrated oyun. Acaip iyi bir shooter. Frostbite engine'in gücünü iyi kullanıyor. PC'de kontroller harikaydı ama ben PS4'e almayı tercih ettim. Dört class var her iki takımda. Main silahınız ve 3 special move'unuz var farklı farklı. Her klasla oynaması zevkli. Oynadıkça 4 klas'ın farklı varvasyonlarını unlock ediyorsunuz. Her round topladığınız paralar ile round sonunda kartlar unlock ederek ya yeni karakteri açıyorsunuz ya da karakter görünümü değiştiren kıyafetler açılıyor. Capture veya defend modunda diğer PvZ'lerden tanıdığınız plant'ler veya zombie'ler düşüyor kartlardan, oyun sırasında belli yerlerde onları spawn ediyorsunuz falan. Harika bir casual shooter. deli gibi yayılıyor oyunun ünü şuanda. Playstore'da Origin kodu 48 TL Aralgame'de 90 TL (LOOOL) Origin'de 30 Euro PS4 PSN (US) 40$ (kıydım, aldım) PS4 PSN (TR) 118 TL civarında. PS4'te 1080p 60 fps akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 bu oyun underrated ise artık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 uuu 4 player coop falan iyiymiş ya baya boşluk doldurmuş, franchise da guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 eğlenceli gibi gameplay'i, 5 dolara alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Fistan said: bu oyun underrated ise artık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Oyun sale'e giriyor PSN'de PS+ için 20$ olacak. ALIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 LOL NO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Oyunu oynamadan n yargı yapmayın. En iyi shooter bence şuan PS4'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ps4 te cok oynayani var mi? ona gore almayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 çok kuru bir thread olmuş bu insan bi resmini vidyosunu koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=L3kfw-DGyPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Ben de aldim ps4 e hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Ps4 te bu salede alanlarda lisans sorunu vardi oyun calismiyordu diyolardi. Hallolmusm u sorun? Calistirabildiysen ses et glath alacam ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Calisti sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 aldim oyunu bende baya da aktif oynayani var. 20 dolara dusunmeden alinmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 PSN'de oyun bedava bugün, KAÇIRMAYIIN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=siERetzr_y0 COD falan yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 hala pc'e gelmedi mi abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Aylardır var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Mexico Origin store'da Digital Deluxe Edition 5.50 dolares. Chrome Hola ext. ile rahatlikla alabiliyorsunuz. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Origin'i açtığınızda Featured sayfasında %70 indirim çıkıyor, 9 Euro oyun. PS4'te var, PC için de aldım. Tavsiye edilir tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=5fCHss85obE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar