j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 fotoğrafa ilk girişim olacak, çok da fazla ileri götürmeye niyetli değilim onun için biraz baktım ettim eos m baya hoşuma gitti fiyat araştırması yaparken sony a5000'e denk geldim. 1100 lraya alınabiliyor şu an. ama kararsızım işte. çünkü o fiyata eos m'nin 22mm lens ve 18-55mm seçeneği var. ki lens hakkında pek bilgim de yok. aralarındaki farka baktım a5000 biraz daha iyiymiş sanırım ama eosm'yi kullanması da daha kolay geldi bana. ileride alışmasına ikisine de alışabilirim ama almadan önce yine de başka bi fikir falan çıkar mı diye sorayım dedim. bir de vatan'da 22mm lens + 18-55mm lens beraber satılan 1100, 18-55 tek başına 800. pek değmez gibi geldi bana onu da ne yapacağımı bilmiyorum işte. kafam çok karışık. düşünmeyim mi napıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 carl zeiss hala bir tek sony mi takılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 bilmem ki :/ önemli mi önemsiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 2 saattir açtım yan tabda gelemedim bir türlü lan diyorum polis figürü mü alacak yoksa kiraya mı açtılar teşkilatı meğersem makineymiş :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 bence de başlıktan kaybetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Selam, Şu sıralar Sony'nin sensörleri fena değil. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 canon eos m'yi pazartesi gününden beri kullanıyorum. kullanmayı becerebildikçe daha da çok seviyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar