Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzak mesafe evililik

chrome

Öne çıkan mesajlar

chrome said:

ulan ne shitstorm dönmüş. abi ben swot analizi yapıp seçtim bu durumu. araştırdım, boşanma oranları, kültürel yapı, sağlıklı çocuk için gereken koşullar vs, hepsi 18-20 yaş arası boşnak, rus ya da iskandinav kadınları arasında neticelendi. neden böyle bir seçim yaptığımın nedenleri çok uzun ama bilinçsiz değil. rusta karar kılmamın nedeni de apayrı ve uzun. fakat sadakat konusunda her insanın duyduğu endişeden fazlasını duymamı gerektirecek hiç bir durumla karşılaşmadım.

tek çözümleyemediğim şey acele etmenin iyi mi kötü mü olacağı idi. gördüm ki kötü olacak. anlamsız da olacak. yan yana olmadıktan sonra evli olmak daha da delirtir insanı.

ben kararımı verdim arkadaşlar. 2015 yaz. düğüne beklerim. çeyreğinizi alın gelin, yemeğinizi yiyin dans edin. kuzenlerime sulanmayın.

Mühendislik yaklaşımlarını sosyal ilişkilere uygulamak tüm sayısalcıların yaptığı temel bir hata. Genelde bu hatayı yirmilerin başlarında yapıp dersini almış olman gerekiyodu ki almamışsın belli ki hacıt. Bence riskli, risk büyük. Mutluluklar :)
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

chrome said:

ulan ne shitstorm dönmüş. abi ben swot analizi yapıp seçtim bu durumu. araştırdım, boşanma oranları, kültürel yapı, sağlıklı çocuk için gereken koşullar vs, hepsi 18-20 yaş arası boşnak, rus ya da iskandinav kadınları arasında neticelendi. neden böyle bir seçim yaptığımın nedenleri çok uzun ama bilinçsiz değil. rusta karar kılmamın nedeni de apayrı ve uzun. fakat sadakat konusunda her insanın duyduğu endişeden fazlasını duymamı gerektirecek hiç bir durumla karşılaşmadım.

tek çözümleyemediğim şey acele etmenin iyi mi kötü mü olacağı idi. gördüm ki kötü olacak. anlamsız da olacak. yan yana olmadıktan sonra evli olmak daha da delirtir insanı.

ben kararımı verdim arkadaşlar. 2015 yaz. düğüne beklerim. çeyreğinizi alın gelin, yemeğinizi yiyin dans edin. kuzenlerime sulanmayın.

Mühendislik yaklaşımlarını sosyal ilişkilere uygulamak tüm sayısalcıların yaptığı temel bir hata. Genelde bu hatayı yirmilerin başlarında yapıp dersini almış olman gerekiyodu ki almamışsın belli ki hacıt. Bence riskli, risk büyük. Mutluluklar :)

abi... çok zor bir şey değil ki ilişki ya. dürüst olduğun sürece, kim olduğunu ne kadar esneme payın olduğunu net bir şekilde belli ettiğin sürece, bir de karşındakine karşı sabırlı ve samimi bir şekilde ilgili olduğun sürece hemen hemen her ilişki iyi gidiyor. karşıdaki kurtluysa birşeyler yapıp işi bozuyor o zaman da bitiriyorsun güzel güzel. yapmazsa da böyle gidiyor işte. benim düşüncem şudur ki istediği takdirde her erkek her kadınla mutlu olabilir. milletin götü kurtlu diye eğlence arıyor kendine diye çıkıyor bir sürü uyum problemi, kimisi de roller coaster gibi ilişki seviyor falan. türlü türlü insan var. risk denince risk her zaman var abi. mühendis olarak görevin emniyet gerilmesini yüksek tutmak, böylece risk faktörünü düşürüyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Kavgalar kavgalar.. niye gelmiyorsunlar... falan derken illallah dedim bir yerden sonra da ayrildik... bu topic de boyle dusunen kisiler icin bir ornek olsun. Su anda evlenmis olsaydim hayatimin hatasini yapmistim. 11 aydan sonra bile karsindaki kisiyi yeni taniyorsun daha. Insan olarak iyi ama bana uygun biri cikmadi. Medeni bir sekilde bitti. Bekledim, pisman degilim.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Kavgalar kavgalar.. niye gelmiyorsunlar... falan derken illallah dedim bir yerden sonra da ayrildik... bu topic de boyle dusunen kisiler icin bir ornek olsun. Su anda evlenmis olsaydim hayatimin hatasini yapmistim. 11 aydan sonra bile karsindaki kisiyi yeni taniyorsun daha. Insan olarak iyi ama bana uygun biri cikmadi. Medeni bir sekilde bitti. Bekledim, pisman degilim.

senin durum için doğru karar bu olmuş (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Dostum 19 yaşında kızın kafa yapısı baya bi değişecek biliyorsun değil mi? İşe girince değişcek 25te değişcek... Biraz erken değil mi onun için, iyi düşün derim.

ben de bunu yazacaktım. 19 yaşındaki birçok kız kafa yapısı olarak daha çocuk oluyor. evliliği evcilik gibi bir şey sanıyordur o, bence büyük risk alıyorsun.
not: uygulamayı bilen biri olarak baştan söyleyeyim; boşanmak çok masraflı bir iş olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

9 yas fazlaymış zaten.Gerçi bazı insanlar var, herif 30'unda bile 20 sinde gibi takılabilio. Öle bişisen sorun olmaz herhalde.

dicektim ki bitmiş. Neyse hayırlısı olsun o zaman

Yaş 27, 30-32 yaşına kadar 22-23 lük bir tane bulmak benim için bir goal, bir target. İnşallah ulaşıcam (tavsiyelere açığım).
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Suark said:

9 yas fazlaymış zaten.Gerçi bazı insanlar var, herif 30'unda bile 20 sinde gibi takılabilio. Öle bişisen sorun olmaz herhalde.

dicektim ki bitmiş. Neyse hayırlısı olsun o zaman

Yaş 27, 30-32 yaşına kadar 22-23 lük bir tane bulmak benim için bir goal, bir target. İnşallah ulaşıcam (tavsiyelere açığım).

32 yaşında 22-23 lük biriyle evlenirsen evlilik dışarıdan göründüğü gibi güzel olmayabilir.

32 yaşındayken 25 yaşında biriyle yaptıydım ilk evliliğimi (ha her kadın aynı değil tabii ki)
Sosyal ağlarda paylaş

Marty destek verio dworgian deneyimiyle bu desteği yıkıyor.

Kafam karıştı.

Dworgian korkuttu beni, açıkçası çok büyük sayılabilecek bir yaş farkı da yokmuş senin, 7 yaş normal denebilir bence.

Dworgian ayıp olmazsa bu yaş farkının tam olarak neler getirdiğiyle ilgili, kendi deneyiminden yola çıkarak bize bilgi verebilir misin? Gerçekten merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...