madcow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 sana 1 sene icin guvenmeyen kızla evlenilmez. bi de 19 ne oha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 uzaktan bırak evliliği, cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 uzaktan cacık nasıl olsun ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bi de aynı evde en az 5-6 ay yaşamadan, kendi iki kişilik düzeninizi kurup kuramayacağınızı test etmeden, evlenmeyin abi.. yani ne olduğu belli olmuyor sonra işin boşanma kısmı daha zor. ha beraber yaşarsın baktın olmuyor sen yoluna ben yoluma dieibliyorsun da yok yani öteki pek olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 ya yok öyle bişey olmazsa olmaz değil yani evlenmeden beraber yaşamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 beraber yaşama olayı çok doğreu, ama 5-6 ayda da çözemeyebiliyorsun. Karışık işler. En iyisi EVLENMEMEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 19 sa cidden bırak 1 seneyi 5 sene bekle en az =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 he bi de kız 19 yaşında akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 kız cidden 19 ise sakın haa. bi hayallere kapılıp evlenmek istiyordur o. büyük olarak akıllılık edip bekle. beraber yanyana yaşama geçiminiz nasıl oluyor onu bi tartın hele. 19 çok tehlikeli bir yaş bu devirde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 evet. ben de böyle düşünüyordum. yani 19 orası için geç bir yaş değil ama. orada ortalama evlilik yaşı zaten 20. gittim gördüm de. annesi de 20 sinde evlenmiş. kafa olarak da zaten farklılar. değişimleri de farklı oluyor. rus ile evlenen türklerle de çok görüştüm. erken olmasında bir sorun yok diyorlardı genellikle. ama şöyle bir şey var öncesinde daha çok zaman geçirmek için 2015 yaz a kadar beklemek bana da mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 olmadı boşanırsın zorla kelepçelemiyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 abi hoş değil ki evlenip boşanmak. boşanılacak evliliği de niye yapasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bi insan 19 yaşında neden evlenmek ister? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Rustur. Ukraynalı da olabilir bilemedim. Gelsin sonra evlenin bence gerek yok atraksiyona neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 kadin olunca 14 yasinda basliyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 hemen evlen. ilk firsatta da getir yanina, ya da sen git. bos birakma. daha gencmis cok tecrubelenmeden kapat eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 aquila said: kadin olunca 14 yasinda basliyo o. Ahahah harbi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Fistan said: olmadı boşanırsın zorla kelepçelemiyorlar ya boşanmak inanılmaz maliyetli bi olay. evlenmeden önce 2 defa düşünün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 chrome said: evet. ben de böyle düşünüyordum. yani 19 orası için geç bir yaş değil ama. orada ortalama evlilik yaşı zaten 20. gittim gördüm de. annesi de 20 sinde evlenmiş. kafa olarak da zaten farklılar. değişimleri de farklı oluyor. rus ile evlenen türklerle de çok görüştüm. erken olmasında bir sorun yok diyorlardı genellikle. ama şöyle bir şey var öncesinde daha çok zaman geçirmek için 2015 yaz a kadar beklemek bana da mantıklı geldi. Abi bence de buradaki optimum çözüm 2015 yazına kadar beklemek. Eğer mırın kırın ederse söz veriyorum sadece zorunluluk falan diyerek yalan at, hedef saptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 chrome said: nişanlım başka bir ülkede. okulu 2015 yazında bitecek. evlenelim diyor. ben de çok istiyorum. ama uçakla 2,5 saat mesafede bir yerde yaşıyor. benim de iş durumum öyle git gele çok müsade etmiyor. böyle bir durum yaşayan kimse var mı çevrenizde? kös kös beklemekten iyi midir değil midir bilemedim?? 2 nizin de "elden kaçar mı acep" derdi yoksa bekleyin ne evlenmesi ayrı ülkelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 chrome said: 9 yaş var. imza atınca ne değişecek. karı koca oluyorsun. benim için çok bir şey değişmiyor ama onların kafa yapılarında çok farklı bişey. çok istiyor o. 9 yaş sağlam bir fark bu arada. işalla mutlu devam edersiniz edit; kız 19 muş. ciddi değişim geçirecek. hele böyle free bir ortamda büyümedi konservatif bir çevrede büyüdüyse iyice gg. moral bozmak gibi olmasın ama böyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 lan ben de mi açsam bi aşk topağı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ac bu cabuk tukendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 o yüzden bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 abi manyak mısın bırak ne acelen var. bekle kız gelirse evlenrisiniz. 9 yaş fark çok fena bi de doğru anladıysam 19 yaşında. zorlanırsın be abi şu an aynı yaştayız sanıyorum. gerek yok böyle bir atraksiyona. kız gelmiyorum derse napıcan. daha okucam fln. 19 yaş abi herşey olabilri. nişan atmak nispeten kolay, evlenince işler karışıyor. yasal oluyor bir kere iş. çok çok iyi tanımıyorsan (19 yaş diyorsun ne kadar tanıyabilirsin) salla boşver. yani illa bok olucak demiyorum ama olursa ağır sıçarsın. edit: ailem istemiyor demişsin hiç bulaşma abi açık ve net. çok deli gibi sevmiyorsan ferhat gibi mecnun gibi hakikaten değmez. yanlış anlama, hani genel bir yargı vardır, rus mus diye çok gaza getirme kendini o olaylarda 3-5 sene içnide bitiyor zaten. elden kaçırmıym olarak bakma, halim vaktim yeridne diyorsun, 102912390 tane kız kapıda bekliyor yerlisi yabancısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar