chrome Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 nişanlım başka bir ülkede. okulu 2015 yazında bitecek. evlenelim diyor. ben de çok istiyorum. ama uçakla 2,5 saat mesafede bir yerde yaşıyor. benim de iş durumum öyle git gele çok müsade etmiyor. böyle bir durum yaşayan kimse var mı çevrenizde? kös kös beklemekten iyi midir değil midir bilemedim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bekleyin 1 sene daha ne farkedecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 paranoyak olmadan bekleyebiliyorsanız helal sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 1 sene sonra evleneceksen, şimdiden evlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bir süre sonra kavuşabiliyorsanız niye bekliyonuz ? birleşebilme ihtimaliniz varsa ne güzel.... belli ki kız seni başkasına kaptırmak istemiyor. fakat kavuşamama ihtimaliniz var ise o zaman bekleyin her şey kesinleşene kadar... neyin ne olacağı belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 benim aile kızı istemiyor o yüzden panik halinde biraz. benim açımdan hiç problem yok ev mev var. kafam da rahat ama. o orada ben burada nasıl olur hiç bilmiyorum evlilik başka bir şey çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bugun nasılsanız yarın da öyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bas nikahı gitsin, gereksiz düğün masrafı yapmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 emin misin özcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Hiç girme derim bro o toplara. Yanyana gelince evlenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Bekle bence,uzun süreli nişanı devam ettirebilecekmisin bakalım?nişanı bozmak kolay ama evlenirde o sürede vazgecersen baya etkiler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 chrome said: nişanlım başka bir ülkede. okulu 2015 yazında bitecek. evlenelim diyor. ben de çok istiyorum. ama uçakla 2,5 saat mesafede bir yerde yaşıyor. benim de iş durumum öyle git gele çok müsade etmiyor. böyle bir durum yaşayan kimse var mı çevrenizde? kös kös beklemekten iyi midir değil midir bilemedim?? Abi senin durum birsey mi, benim esim 6 ay yozgatin bi koyunde ogretmenlik yapti internetten bile gorusemedik birak ucagi, beterin beteri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 salak misin olm ne evlenicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 abi kız gwyneth paltrow a benziyor. 19 yaşındaki hali. seviyorum bir de çok iyi. evleneceğim sadece uzak mesafe tırstırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 ya bi imza attınız diye ne değişecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Kaç yaş var öyle aranızda yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 9 yaş var. imza atınca ne değişecek. karı koca oluyorsun. benim için çok bir şey değişmiyor ama onların kafa yapılarında çok farklı bişey. çok istiyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 güzellik geçici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Evlen evlen, sonra da şu tutorialı yaz. 2015e kadar beklenmez şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 19 yaşında birinin evliliğine aynı şehirde olsa bile inanmam zor. 19 lan. 19'da her şey daha yeni başlıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 senin 19un onun 13ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 chrome said: 9 yaş var. imza atınca ne değişecek. karı koca oluyorsun. benim için çok bir şey değişmiyor ama onların kafa yapılarında çok farklı bişey. çok istiyor o. Dostum 19 yaşında kızın kafa yapısı baya bi değişecek biliyorsun değil mi? İşe girince değişcek 25te değişcek... Biraz erken değil mi onun için, iyi düşün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 hemen nikahı basıp bağlıyor akıllı kız değişse de zarar gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 tatar doğru söylüyor, yani o kafa daha değişir 19 ne abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar